Látom sikerült befejezned a "kincsek" átmentését, jó újra végignézni ezeket a jeleneteket

Más
Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
Látom sikerült befejezned a "kincsek" átmentését, jó újra végignézni ezeket a jeleneteket, köszönöm.
Más
Köszönöm az ajánlást, megnéztem az Epress Ki-t és nagyon-nagyon tetszett. Azt hittem, hogy nálam a Faith-et nem lehet kiütni a kosztümös kategóriában, de tévedtem. Mint utólag megtudtam, a két sorozat között van kapcsolat, hiszem a valóságban Ki császárné bátyja Ki Ceol volt, a Faith-es főgonosz, akit itt még csak meg sem említettek.
Két kedvenc párosom volt, sajnáltam, hogy egyik sem élte túl (na jó, Koltát a végén már én is kinyírtam volna), de hát ennek így kellett lennie. Ez egy örök kedvenc marad, a hossza ellenére biztos, hogy újra fogom nézni.
Kedves Atina!A videót nem sikerült rendesen betennem - sajnos nem tudom, hogy hogyan kell - de remélem a link működni fog.
Én is láttam a sorozatot, a fordítással együtt néztem, és minden percét imádtam, olyannyira, hogy még a Secret Love vele forgatott részét is megnéztem (a címe: kávéztál már egy angyallal?)
Aranyos, nézhető film volt, túl sokat nem kell tőle várni, viszont nagyon jól állt neki az angyalszárny
Remélem nem baj, hogy ezt beteszem, egy kis kedvcsináló, ha még nem láttad
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
Csodálom a kitartásod, én biztos, nem vívnék "közelharcot" egy zöldségért, főleg nem úgy, hogy még nekem van vele munkám.
Nálam a lakásban sajnos mindenféle növény ki van tiltva, ugyanis Lucifer, a macskám előszeretettel nyírja ki őket, úgyhogy egy idő után letettem a virágokról. Egyszer még egy kaktusszal is próbálkozott, ott mondjuk a kaktusz győzöttPersze a fűszernövények jöhetnének, de olyan kicsi a lakás, hogy nincs hova tenni, úgyhogy marad a jól bevált zacskós kiszerelés
![]()
A recept jól hangzik, úgyhogy majd kipróbálom, köszi.
Szuki kisfilmje nekem is tetszett, gyorsan rákerestem, hátha nekem sikerül feliratot találni hozzá, de nem jártam sikerrel.
Egyébként, most, hogy megemlítetted, ezúton is szeretném megköszönni (már nem emlékszem, hogy megtettem-e korábban), a Budapest Diary fordítását, Szukit abban láttam először. Valamelyik nap újra megnéztem a BD forgatásáról készült kisfilmet, amiben mesél a forgatásról, beszél az életéről. Ha esetleg még nem láttad - bár szerintem kizárt -, akkor itt lesz a link
https://www.youtube.com/watch?v=AU_iXgV ... kZuPtlCY6J
Továbbra sem jöttem rá, hogy lehet a videót beágyazni, úgyhogy ismét csak link lesz belőle
Kedves Kata!Sajnos én sem tudom miért nem sikerült betennem a videót a másik hozzászólásnál, és is csak linket tudtam betenni...Nem vagyok egy könnyű tanítvány az biztos!![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég