Köszönöm szépen a 24. részt! Kellemes, napsütéses hétvégét!

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Kata!Hátulról előre! A mindmegette blogon klassz sütőtökreceptek vannak...![]()
![]()
Érdemes volt benézni...dupla meglepetés! És külön köszönet az értesítésért! gondoltam bucsúzásként benézek, mielőtt aludni mennék.Erre nagy meglepetésre itt a Love Now újabb része! És ma láttam a New Heartot is, mert az is ma érkezett.![]()
![]()
Nagyon örültem, hogy itt is megláttam a Healert, ma egész nap az ment mert már én is végignéztem! és nem győzöm hallgatni....Rendkívűl izgalmas pergős, romantikus..és még lehetne a legeket sorolni....
Mégis tudnak időnként ennyire nívós, szinte letehetetlen sorozatot csinálni...és a szereposztás briliáns volt...![]()
![]()
![]()
Na megyek NOVOZNI!
![]()
![]()
![]()
Hálás köszönet a fordításért Ulbinak, és a megjelenítésért Erzsikének![]()
Nagyon élveztem a képeket és a komenteket is...a kor és személy összekapcsoló is remek ötlet volt ezért is külön köszönet
Kedves Pimpi!Kedves Ulbi!
Köszönöm szépen a 24. részt! Kellemes, napsütéses hétvégét!
Kedves Kata!Jó volt ez a rész is...és annyira Sajátos és mély volt az üzletben a vallomás! ...
Ezt nem így kell nézni! Hanem úgy, hogy pontosan az 1/3-ánál tartunk. De az igaz, hogy sok minden fog még történni addig...Hú de messze még 72 és mennyi minden fog még addig történni....![]()
![]()
![]()
Kedves Milomartin!Kedves Ulbi! Én nagyon sokat láttam a fated to love koreai, tajvani változatát a kim soo rot, jumong, palota ékkövét, királyi ház titkait, healeart, faith, personal taste, creating destiny,meg még sokat de ezek a kedvenceim szeretem Lee min ho sorozatait meg kim hung joong sorsozatait szeretem a történelmi sorozatokat meg úgy általában mindent szeretem hogy viccesek romantikusak de nem eltúlzottan tömény. Köszönöm hogy fordítod ezt a sorozatot
Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég