Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Love Now (25/72)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.23. 12:06

Kedves Ulbi! A Jób könnyéről már hallottam és láttam ilyen rózsafüzért is, de ellentétben veled a belőle készült levest nem biztos, hogy megkóstolnám ( azok a szemek)
:lol:

Nekem úgy tűnt, hogy a magot nem rakják bele a levesbe (gondolom kemény is, ha fűzért készítenek belőle), hanem csak a fehér termést és a zöld héját. De lehet, hogy nem jól látom, és akkor ez is felsorakozik a mángold és a keserűtök mellé a listára :lol:
Kép

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.03.23. 17:28

Köszönöm Ulbi a 25. rész feliratát és a részletes ismertetőt a keserű tökről.
Kép Kép
Kép Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2015.03.23. 21:35

Kedves Ulbi!Köszönöm hogy felsoroltad nekem a kedvenceidet nagy részét már láttam amit meg még nem azt meg fogom nézni amiket láttam abból mindegyiket szeretem ugyhogy majdhogynem egy az ízlésünk.mindet meg fogom nézni remélhetőleg találok olyan oldalt ahonnan majd letudom tölteni de ugy is addig keresek mig sikerel nem járok:):):)

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.24. 11:09

Köszönöm Ulbi a 25. rész feliratát és a részletes ismertetőt a keserű tökről.
Drága Gabóci!
Nagyon szívesen! Nem kérdezem meg, hogy tetszett-e, mert a gifek-ből látom, hogy igen. :D Remélem nem baj, hogy "kibontva" is feltettem őket. De vétek eldugni, mert annyira jók. :D Nemcsak Yi Qing szerint szép, amikor Shi De mosolyog.

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.03.24. 13:12

Kedves Ulbi! Köszönöm, hogy kiraktad a sorozat szereplőinek teljes képét...nagyon jók a képek, komolyan pozitív a kisugárzásuk még így is...hát még amikor játszanak....Nem lehet megunni őket sem. Nagyon szeretem a főzős jeleneteket is...De hogy Nők hogy tudnak néha ennyire esetlenek lenni a konyhában--- :lol: :lol: :lol: ..valami csúcs..
Nagyon várom azt a pillanatot, mikor a hugica rájön, hogy a kézbesítő srác aranyat ér...A volt udvarló meg elveszítette ezt a csatát nem csak a tekénél... :D

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.03.24. 13:14

Miközben írtam, látom Gabóci megint kitett magáért....Ő is megérdemel egy csillagos 5-öst.../szerintem/...egy elfogult kritikustól :D :D :D :lol: :lol: :lol: Újfent szuper! :lol: :lol:

leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2015.03.24. 16:41

Kedves Ulbi!

Már régóta gyűjtöm a sorozatot. Angolul egyszer már belenéztem, hogy ráérezzek az ízére, de kivárom a magyar fordítást, mert az eddigi részek nagyon tetszenek magyarul!

VuVej

HozzászólásSzerző: VuVej » 2015.03.24. 17:41

Nagyon köszönöm a 25. részt is. :-)

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.26. 11:00

Kedves Ulbi! Köszönöm, hogy felsoroltad nekem a kedvenceidet nagy részét már láttam amit meg még nem azt meg fogom nézni amiket láttam abból mindegyiket szeretem úgyhogy majdhogynem egy az ízlésünk. Mindet meg fogom nézni remélhetőleg találok olyan oldalt ahonnan majd letudom tölteni de úgy is addig keresek míg sikerrel nem járok :) :) :)
Kedves Milomartin!
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tudtam újat mutatni. És remélem, hogy valóban egy az ízlésünk és tetszeni is fog, amit majd megnézel.
Majd egyszer sort kerítek egy filmes listára is.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.26. 11:35

Kedves Ulbi! Köszönöm, hogy kiraktad a sorozat szereplőinek teljes képét...nagyon jók a képek, komolyan pozitív a kisugárzásuk még így is...hát még amikor játszanak....Nem lehet megunni őket sem. Nagyon szeretem a főzős jeleneteket is...De hogy Nők hogy tudnak néha ennyire esetlenek lenni a konyhában--- :lol: :lol: :lol: ..valami csúcs..
Nagyon várom azt a pillanatot, mikor a hugica rájön, hogy a kézbesítő srác aranyat ér...A volt udvarló meg elveszítette ezt a csatát nem csak a tekénél... :D
Kedves Kata!
Ha ennyire tetszett az a kép, akkor "küldök" egy másikat is.

Kép

Én ennek örültem igazán, a másik "csak" mellette volt. Szerintem nincs még egy ilyen kép a neten, ahol együtt látod a Lan család hölgytagjait. Pedig sokat kutakodtam, és hosszú keresgélés után csak ezt az egyet találtam. Szerencsére nagyon jó minőségű. Még az írónőről csak-csak, de a többi hölgyről szinte semmi se fellelhető. És akkor már jó lenne, ha a többi szereplőről lenne legalább egy ilyen kép.

Hát igen, a főzés! Érdekes módon Yi Ping néninek elnézem, hogy esetlen a konyhában. Talán azért, mert egyébként nagyon életrevaló és segítőkész és emberi. Az írónő meg? Na, ő pont nem ilyen. És tovább nem is részletezem, mert csak felhúzom magam.

Én azt veszem észre, hogy az alkotók kezdik leépíteni Yan Kait. Ezzel egyidejűleg pedig kezdik előtérbe hozni Zheng Yu Xiang-t. Ő a futár fiú. Most már meg kell tanulnunk az ő nevét is. Egyébként egyik személyes kedvencem.

Kép
Kép

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”