Kedves Ulbi! Köszönöm, hogy kiraktad a sorozat szereplőinek teljes képét...nagyon jók a képek, komolyan pozitív a kisugárzásuk még így is...hát még amikor játszanak....Nem lehet megunni őket sem. Nagyon szeretem a főzős jeleneteket is...De hogy Nők hogy tudnak néha ennyire esetlenek lenni a konyhában---

..valami csúcs..
Nagyon várom azt a pillanatot, mikor a hugica rájön, hogy a kézbesítő srác aranyat ér...A volt udvarló meg elveszítette ezt a csatát nem csak a tekénél...

Kedves Kata!
Ha ennyire tetszett az a kép, akkor "küldök" egy másikat is.
Én ennek örültem igazán, a másik "csak" mellette volt. Szerintem nincs még egy ilyen kép a neten, ahol együtt látod a Lan család hölgytagjait. Pedig sokat kutakodtam, és hosszú keresgélés után csak ezt az egyet találtam. Szerencsére nagyon jó minőségű. Még az írónőről csak-csak, de a többi hölgyről szinte semmi se fellelhető. És akkor már jó lenne, ha a többi szereplőről lenne legalább egy ilyen kép.
Hát igen, a főzés! Érdekes módon Yi Ping néninek elnézem, hogy esetlen a konyhában. Talán azért, mert egyébként nagyon életrevaló és segítőkész és emberi. Az írónő meg? Na, ő pont nem ilyen. És tovább nem is részletezem, mert csak felhúzom magam.
Én azt veszem észre, hogy az alkotók kezdik leépíteni Yan Kait. Ezzel egyidejűleg pedig kezdik előtérbe hozni Zheng Yu Xiang-t. Ő a futár fiú. Most már meg kell tanulnunk az ő nevét is. Egyébként egyik személyes kedvencem.