Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

zsike717

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: zsike717 » 2015.04.03. 06:59

Kedves Rita!
Tetszett az interjú - jó ilyeneket olvasni!
Főleg mostanában, amikor sokszor csak marják egymást a fordítók és vannak visszaélések is - remek dolog, hogy neves fordító akar megismerni/megismertetni bennünket más remek fordítókkal. Ez lenne a normális hozzáállás, az egymás munkájának elismerése, tisztelése.
Idéztem Blackfield gondolatait, mert minden szavával egyetértek. De úgy érzem a fórumokon jobban megismertelek,
( annak ellenére, hogy én szinte csak olvasód vagyok) igaz itt több volt az idő és számtalan egyéb téma is szóba került

dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2015.04.03. 16:48

Kedves Fórumozó társaim

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek.

Íme egy képeslap, fogadjátok szeretettel.

http://www.jacquielawson.com/preview.as ... path=83540 :D :D
"Minden, ami egyszer megtörténik,lehet, hogy soha többé nem történik meg újra.
De minden, ami kétszer történik, bizonyosan megtörténik harmadszor is." Arab mondás.

Forrás: Paulo Coelho Az Alkimista

62Rita

Blackfieldnek:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.03. 18:30

Kedves Rita! Tetszett az interjú - jó ilyeneket olvasni! :D
Főleg mostanában, amikor sokszor csak marják egymást a fordítók és vannak visszaélések is - remek dolog, hogy neves fordító akar megismerni/megismertetni bennünket más remek fordítókkal. Ez lenne a normális hozzáállás, az egymás munkájának elismerése, tisztelése. 8-)
Kedves Blackfield! Szívemből beszéltél! Pontosan ez a normális, de a fordító is ember. Nem vagyunk egyformák.
Van, aki hamar felhúzza magát, van aki sértődős, és olyan is van, aki akkor van elemében, ha háborúzhat. Én
a békét szeretem, meg is teszek érte mindent.
Köszönöm, hogy elolvastad az interjút, és írtál hozzá pár sort! Örülök, hogy tetszett!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 62Rita 2015.04.03. 19:06-kor.

62Rita

Ildikónak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.03. 18:33

Kedves Rita, de jó, hogy jöttem.
Biriét már olvastam, most a tiédet is elolvasom.
Köszi, Ildikó!

Kép

62Rita

Zsikének:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.03. 18:38

Idéztem Blackfield gondolatait, mert minden szavával egyetértek. De úgy érzem a fórumokon jobban megismertelek,
( annak ellenére, hogy én szinte csak olvasód vagyok) igaz itt több volt az idő és számtalan egyéb téma is szóba került
Zsike! Valóban, akik régebb óta ismernek, azoknak már nem sok újat tudtam mondani. De akkor is örülök,
hogy "elolvastál".
Apropó! Jó, hogy megemlítetted! Én viszont nagyon keveset tudok rólad, mert hogy "szinte csak az olvasóm
vagy". Kár!!!

Kép

62Rita

Doloresnek:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.03. 18:42

Kedves Fórumozó társaim

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek.

Íme egy képeslap, fogadjátok szeretettel.

http://www.jacquielawson.com/preview.as ... path=83540 :D :D
Kedves dolores! Ez a képeslap nagyon cukker! Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.03. 18:44

Sziasztok! Nekem is nagyon tetszett a riport, sok ilyesmi kellene...élvezet olvasni, és a másik munkájába "belesni... :D
nagyon kedves a Húsvéti képeslap...Én is szeretnék ezúton Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánni!
Az oldal egyre sokoldalúbb lesz, ami nagyon tetszik....leszámítva az én botladozásaimat... :lol: :lol: :lol: :lol: szeretettel Kata58

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.04.03. 18:45

Én is jöttem "jelenteni", hogy elolvastam az interjúdat, Ritám. Jól esett, pedig tényleg nincs benne semmi új számomra. Valahogy kerekebb, ritásabb lettél, mint itt, a fórumon. Mondjuk úgy, itt morzsákat szórunk, illetve csipegetünk egymásról, Jackimi meg tésztát gyúrt belőled. Foszlós húsvéti kalács vagy, ugye, tudod? Vagy az én kedvencem vagy inkább, zserbó. Sok házi baracklekvárral, igazi dióval bőségesen megszórva, keserű csokimázzal ellentpontozva a sok édes ízt. Finom vagy, eszegetünk is téged rendesen. :D ;)
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

62Rita

Katának:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.03. 18:47

Sziasztok! Nekem is nagyon tetszett a riport, sok ilyesmi kellene...élvezet olvasni, és a másik munkájába "belesni... :D
nagyon kedves a Húsvéti képeslap...Én is szeretnék ezúton Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánni!
Az oldal egyre sokoldalúbb lesz, ami nagyon tetszik....leszámítva az én botladozásaimat... :lol: :lol: :lol: :lol: szeretettel Kata58
Kata! Kereszteztük egymást! Épp most írtam neked a SatC-ba!
Itt is megköszönöm, hogy írtál pár sort is hozzászólásként!

Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.03. 18:49

Semmi baj, mi már lassan fél szóból is értjük egymást.... :D :D :D :D

Vissza: “Mindenféle”