Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White (14/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.03.10. 09:19

köszönöm, Így majd talán legközelebb sikerül.... :D :D
Nagyon szívesen!
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.03.28. 19:29

Kedves Ulbi!

Kicsit ugyan megkésve, de azért itt vagyok ;)
Szukiról nehéz nyilatkozni, mert a BD-n kívül csak a LR-ben láttam. Úgy voltam ezzel a fiúval, mint macska a forró kásával. Kerülgette-kerülgettem, de állandóban belefutottam valahol, úgyhogy úgy voltam vele, hogy teszek egy próbát. A BD-re esett a választásom, mert nem hosszú, és azt gondoltam, ha nem tetszik a fiúka, akkor ennyi volt. Hogy mi volt róla a benyomásom? Hát jó régen láttam már, akkor kellett volna írnom, de sajnos ezt elmulasztottam. Maga a film tetszett, megnyugtató volt nézni és Szuki jó választás volt. Színészi képességeit itt nem igazán tudta megmutatni, de kifejezetten jó volt ránézni a fiúra. Ez után eltelt legalább egy év, mire rászántam magam az egyik sorozatára, mégpedig a Love Rain-re. És milyen jól tettem, hogy megnéztem. Maga a sorozat is tetszett, különösen a 70-es évekbeli részek a maga lassúságával. Ezeknél a részeknél Szuki annyira visszafogott volt, szinte nem is beszélt, de a játéka mindent elmondott, de igazán a kis görény karakterébe szerettem bele, hát azt egyenesen imádtam. A sorozat a végére kicsit ellaposodott (ezt már kezdem megszokni a koreai sorozatoknál) de ettől függetlenül tetszett. Tervbe vettem más sorozatait is, de azt nem tudom, hogy mikor kerülnek sorra.
Ha sikerül majd filmet és feliratot találnod a rövidfilmhez és lefordítod, akkor mindenképpen vevő leszek rá.
Jó hogy megnézted a korábban küldött filmet, mert most láttam, hogy letiltották a YT-n :(

A másik topikban láttam a kedvenc sorozataid listáját. Először azt hittem, hogy ezeket láttad, de a végén kiderült, hogy ezek csak a kedvencek. Egyébként jó hogy ilyen hosszú a listád, majd szemezgetek belőle :)
Több kedvencem is szerepel a listádon, bár egyet nagyon hiányoltam - ami nálam az első háromban van - de aztán láttam, hogy ott van a tervezettek között. Remélem tetszeni fog, ez pedig a White Christmas.
Ha már a tervezetteknél járunk, akkor az Iljimae-t csak ajánlani tudom, imádtam a sorozatot. A másik Junki sorozatot is tetszett, bár a nagy kedvencek listájára azért nem férne fel.
A What Happened Bali nekem nem tetszett, de a végétől leesett az állam, úgyhogy ha másért nem, az utolsó 20 percért minden „szenvedést” megért. Imádom a színésznőt, de itt ütöttem-vágtam volna, de mindenképpen SJS miatt vágtam bele, aki nagy kedvencem.
A That Wintert még a rajongásom elején láttam, talán ez volt az ötödik koreai sorozatom. Én azok közé a kevesek közé tartozom, akik nem voltak elájulva tőle, de a hiba biztos bennem van.

Most kipróbálom a videó beágyazását, remélem sikerülni fog.
Egy Empress Ki videót választottam, Hayako fordította.

Mivel nagy F.T. Island rajongó vagyok, ezért az új albumukról is hozok egy nagyon-nagyon-nagyon jó számot
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.01. 13:19

Kedves Atina!
Sikerült a beágyazás! Ügyes vagy! :D
Köszönöm a videókat.
A reklámfilmhez valamiért nem látom a magyar feliratot, Hayako-ra pedig még utalás sincs.
De ez végülis nem fontos, mert enélkül is nagyon tetszett. Így begyűjtöttem a kincsek közé. Nagyon jó kis reklámfilmeket tudnak készíteni a dél-koreaiak. Van Minhonak is egy, amiért odavagyok. Íme:

F.T.Island
Lee Honggi csodálatos hanggal megáldott énekes. Szerintem ritka az, aki élőben is így tud énekelni.
Vannak számaik, amiket imádok. Pl:

De nagyon sok számuk van - és most lehet, hogy kiesem a pikszisből -, ami nem tetszik, nem az én világom.

Szuki
Nem tudom, hogy melyik sorozatát nézted ki, amit meg szeretnél még nézni, de feltétlenül ajánlom a Beethoven Virus-t és a Marry me Mary-t. Ezekben és a Love Rain-ban szerettem a leginkább. A Camp-hoz sajnos még mindig nincs semmi.

Kedvenc sorozatok
Az, hogy először azt hitted, hogy ennyit láttam összesen, az jó vagy rossz rám nézve? :lol: :lol:
White Christmas-t velem beszélted meg kb. 1 éve, hogy meg fogom nézni. Meg is szereztem, tudom azt is, hogy káprázatos a szereplőgárda, érdekel is, de valamiért mégis mindig kimarad. De ígérem, hogy további 1 évet nem várok vele :D
Lehet, hogy most lebeszéltél a What Happened Bali-ról? Nézzem meg csak az utolsó 20 percet?
A That Winter-ről nem tudok semmit, csak azt, hogy sokan dicsérték, de aztán lehet, hogy nekem sem tetszik majd.
Van nekem is olyan, mint neked a That Winter: a You Who Came From the Stars. Ezt az agyondicsért, rengeteg díjat besöprő sorozatot NEM bírtam végignézni. Szinte fájt a nő folytonos értetlenkedése, a cselekmény pedig dög unalom volt.
Egy gyönyörű férfi képében 400 éve itt dekkoló rendkívüli értelemmel bíró E.T. az "elutazása" előtt pár nappal beleszeret egy unintelligens, még az általános műveltségnek is híján lévő színésznőbe csak azért, mert az fiatalkorában megszólalásig hasonlított egy általa évszázadokkal korábban ismert lánykára. A 21 részes sorozat ennyiről szól. Összesen. Belekevernek ugyan még egy pszichopata gyilkost is. ???????? Esetleg azért, hogy valamivel fenntartsák az érdeklődést. Mindenesetre ennek köszönhetően néztem még egy darabig. :shock:
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.04.01. 19:15

Kedves Ulbi!

A feliratot úgy tudod megjeleníteni, hogy az alsó sávban az óra mellett lévő cc-re kattintasz, akkor előjön a magyar felirat. Az Sz.S. Hayakora utal, de az oldalán is megtalálható a videó.

Van egy négyrészes Toyota reklámfilm is LMH-val. Sajnos csak az első részhez van magyar felirat, de megvan angolul is. Beteszem az első részt, ha esetleg még nem láttad volna

A kedvenc LMH reklámodhoz találtam pár gifet is.
Kép Kép Kép

Szukitól pont azt a kettőt terveztem be, amit említettél. A BV-t már nagyon régóta tervezem, a Marry me Marry-t viszont nem miatta, hanem Kim Jae-Wook miatt töltöttem le miután megnéztem a Bad Guy-t - akkor Szuki még sehol sem volt nálam -, de aztán valamiért a sorozat háttérbe szorult. Egyébként nagyon szeretném megnézni kosztümös sorozatban is, kettőt már kis is néztem magamnak, az egyik a Hwang Jin-Yi, a másik pedig a Hong Gil-Dong, The Hero.
Egyébként jól láttam, hogy nem láttam a kedvencek között a Bad Guy-t? Láttad már? Nálam a nagy kedvencek között van, nagyon jó sorozat volt, és bizony KNG bevonulása jót tett a sorozatnak, mert így 17 részre csökkentették az egyébként 20 részre tervezett sorozatot. Szerencsére kimaradtak a szenvedős részek, ami már-már kötelező minden koreai sorozatnál.

Egyáltalán nem baj, hogy ennyi kedvenced van, de ezek után tippem sincs, hogy összesen mennyit is láthattál.
Láttam a listán a Koizora-t. A film annyira tetszett, hogy nem mertem megnézni a sorozatot, nehogy a film után csalódás legyen. A filmet is láttad vagy csak a sorozatot?

Emlékszem, hogy én ajánlottam a WC-t és többször meg is akartam kérdezni, hogy mi lett a sorsa, de azt hittem, hogy nem tetszett, ezért nem írtál róla. Egy kicsit megnyugodtam, ezek szerint a hallgatás oka, hogy még nem is láttad.
És igen, Te vagy az én emberem :D . Végre valaki, aki nem áradozik csillagfiú sorozatáról (elnézést azoktól, akik egyébként odáig vannak érte). Én konkrétan az első részig bírtam, bár már a rész felénél elkezdtem szenvedni, de kitartottam és aztán ennyiben is maradt. Véleményt nem formálnék egy rész alapján, bár már az is vélemény, hogy csak egy részig bírtam. Szegény csillagfiút meg annyira „megutáltam” attól a hisztériától, ami körülötte volt, hogy nem is nagyon vágyok arra, hogy bármit is megnézzek tőle.
Távol áll tőlem, hogy lebeszéljelek a Baliról, én azért néztem végig, mert tudni akartam, hogy mi is történt Balin. Erre az utolsó 20 percig kellett várni :evil: .
A That Winter… minden részénél az jutott az eszembe, hogy Koreában hiánycikk lett a műkönny, mert az ország teljes készletét a forgatásra szállították, aminek a 90%-át a főszereplő lány használta el.

Nem kell aggódni az FTI miatt, a pikszisben maradsz :lol:

Egyébként láttam a BaW-os bejegyzésedet, aminek nagyon örültem.
Kép

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2015.04.05. 08:25

Kedves Ulbi!
Én még csak most vittem a 14. részt, tettem a többihez, nagyon köszönöm!

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.05. 16:56

Kedves Ulbi!
A feliratot úgy tudod megjeleníteni, hogy az alsó sávban az óra mellett lévő cc-re kattintasz, akkor előjön a magyar felirat. Az Sz.S. Hayakora utal, de az oldalán is megtalálható a videó.
Kedves Atina!
Erre mondják azt, hogy jó pap holtig tanul. Köszönöm a segítséget, így már működött. Sz.S.-ről meg mostantól tudni fogom, hogy Hayako. Szoktam én bekukkantani ide-oda, de elmélyülni sosincs időm.

Toyota reklámfilm
Képzeld! Tudtam róla, de mégsem láttam, sőt a gépemen se találtam meg. Milyen jó, hogy szóba hoztad! Pótoltam is rögtön a hiányt. :lol:

Köszönöm a gif-eket is. Nekem egy szemfestős képem van
Kép
Még ez is jól áll neki. Mérges is vagyok nagyon, mert valamit csinált az arcával, ami enyhén szólva nem az előnyére vált.
Anyám! Rá se ismerek. Ki mondta azt neki, hogy csináld? :(
Kép

Van egy másik reklámfilm is tavalyról. Azt ismered?
https://www.youtube.com/watch?v=l-KPB7KVHTA

És ha már reklámfilm. Találtam egyet Vic Zhou-val is :D Ez Coca-Cola-s

Túl hosszú lesz, egy következőben folytatom.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.05. 18:38

Atina!

Itt a folytatás.

Szuki
Nem fogod elhinni, de a Marry me Mary-t én se Szuki miatt néztem meg, hanem pontosan Kim Jae Wook miatt, mert nagyon szimpatikus volt a Coffee Prince-ben. Ezért elkezdtem keresni vele valamit. Szukit ennek a sorozatnak a kapcsán fedeztem fel, és így kezdtem el nézni a dolgait. Közben meg rájöttem, hogy láttam már ezt a fiút, méghozzá a You're beautiful-ban, még a kezdet kezdetén, de nem tudatosan és a sorozat nem volt valami nagy szám. De azért (hogy nevess egy kicsit) mikor beazonosítottam Szukit, akkor miatta megnéztem még egyszer. Akkor is úgy véltem, hogy nem jó ez a sorozat, de elvoltam Szuki játékával.
Várj, még nincs vége!
A Heartstrings után felötlött, hogy Jung Yong Hwa-t is láttam már valahol. Ja, a You're beautiful-ban. Így ismét megnéztem, konstatálva, hogy továbbra sem jó a sorozat, de Jung Yong Hwa-t csíptem. Majd láttam egy filmet, a Rockin' on Heaven's Door-t. Akkor fedeztem fel Lee Hong Ki-t. Ismerősnek tűnt :lol: És igen :lol: :lol: Ismét megnéztem a You're beautiful-t, most Jeremy-re fókuszálva. A sorozat viszont továbbra sem jön be. :D

A történelmi sorozatokat, amiket említettél Szukival kapcsolatban, nem láttam. A Hong Gil-Dong-ba belenéztem, de nem tetszett, és Szuki mellékszerepe túl kevés volt ahhoz, hogy megnézem miatta a sorozatot. A másikkal kapcsolatban meg féltem, hogy ugyanez lesz. De lehet, hogy azzal majd teszek egy próbát, ha nem is Szuki, de a főszereplő Ha Ji Won miatt.

Listák (egyenlőre csak sorozatok, a filmekről még nem is beszéltünk)
Valószínű, hogy több listát kellene készítenem azért, hogy kiigazodj rajtam. A Kedvencek-en kívül kellene még:
Láttam, tetszett, de nem kedvenc
Láttam, elment
Láttam, de nem tetszett
Belenéztem, de dobtam, mert ennyire nem utálom magam
Megnézésre várakozik
Már a cím, tartalom alapján se tetszett

A Bad Guy-t még nem láttam. Megnézésre várakozik.

Koizora
Én a sorozatot láttam először. Ez volt a 2. valami (az első egy film volt), amit láttam Ázsiából. Nagyon tetszett. A filmet jóval később láttam, a Last Cinderella után kerestem valami néznivalót Miura Haruma-val, és így futottam bele a filmbe. Jó volt ez is, de a sorozat jobban tetszett.

That Winter...
Kétszer is műkörömnek olvastam a műkönnyet :D
Nem is tudom, hogy melyik sorozat volt az, ahol nekem is feltűnt már, hogy túl sokat sírnak. Talán az Angel Eyes volt az.

BaW
Eggyel közelebb kerültünk hozzá, mert kész vagyok a Love Now 26. részének feliratával, és már csak ellenőriznem kell.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.05. 18:47

Kedves Ulbi!
Én még csak most vittem a 14. részt, tettem a többihez, nagyon köszönöm!
Kedves Ági!
Nagyon szívesen!
Ha minden a tervem szerint alakul, akkor 1 hónapon belül itt a 15. :D
Kép

haewon

HozzászólásSzerző: haewon » 2015.04.12. 22:02

Nagy kedvencem ez a sorozat, különösen, a két fiatal nyomozót kedvelem, de az idős kolléga is figyelemre méltó. Kíváncsi vagyok milyen titokra derül fény - ezért kivárom a folytatást, izgalommal, de nem türelmetlenül Nem nézem tovább, legyen meglepetés.

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.14. 12:02

Nagy kedvencem ez a sorozat, különösen, a két fiatal nyomozót kedvelem, de az idős kolléga is figyelemre méltó. Kíváncsi vagyok milyen titokra derül fény - ezért kivárom a folytatást, izgalommal, de nem türelmetlenül Nem nézem tovább, legyen meglepetés.
Kedves Haewon!
Örülök, hogy tetszik a sorozat.
Bár nem szoktam megnézni előre se sorozatot, se filmet, ezt mindig a fordítással együtt teszem, azért néha bennem is bujkál a kisördög, és bele-bele lesek én is. Így tettem most is. Ezért annyit tudok mondani (bár nem tudom, hogy mi végre és hogyan), hogy több fényre derülő titok lesz itt még.

Ha minden jól megy, akkor a jövő héten kezdek neki a 15. rész fordításának. :D

Kép
Kép

Vissza: “Sorozatok”