Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Unni0731

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.03. 00:07

Muszáj mégegyszer írnom,mert itt láttam,hogy több rokonlélek van,akik ugyanazt az énekest és zenét is szeretik,mint én.
Nagyon kedvelem Lee Seung Gi-t is,fantasztikus hangja van.És amikor Hong Ki a Confession-t énekli, az ember hátán fut ahideg,olyan szép!!
Ketten együtt pedig frenetikus! A CN BLUE-s YongHwa szintén remek !Hallgassátok meg őt is! http://www.youtube.com/watch?v=DLbc_qQI6Y8
Kati, köszi! :)
Nagyon ügyes vagy!
Azért nem sikerült beágyaznod, mert csak a gyors ablakból válaszoltál. Ha a lentire klikkelsz, amit bejelöltem, akkor tudsz szerkeszteni, mosolyfigurát betenni stb.
Kép
Akkor ez az ablak jön be:
Kép
Ha videót akarsz betenni akkor arra kell kattintanod, és a két kapcsos zárójel közé beillesztened, amit most a beidézett hozzászólásodból kipirosítottam.
A képhez az img -t kell használnod. /Azt is bejelöltem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Unni0731 2015.01.03. 11:22-kor.
Kép
KépKép

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.03. 00:26

Kati, egyébként ne keseredj el, mert én pl. 2012 januárjában kezdtem fórumozni a DA-n, filmet letölteni előtte 1-2 hónappal és mindent a többiektől tanultam meg.
Vanditól, Biritől, Drupayolától, MekkMestertől, Usagi Yojimbotól és még sorolhatnám. Nagyon hálás vagyok érte azóta is nekik. :)
Még egy e-mailcímet sem tudtam csinálni. :shock:
Szóval, van remény! :lol:
Csináld meg a videó beillesztést, azt direkt neked hagytam meg! :)
Kép
KépKép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.01.03. 09:20

Sziasztok! Kellemes hétvégét mindenkinek az év első hétvégéjén! Azt hiszem, igencsak el voltunk kényeztetve a szünetekkel, kissé furcsa lesz hétfőtől a normális kerékvágás. Addig is élvezzük ki amit lehet. Itt egész éjjel szemerkélt az eső most süt a nap hétágra..és kellemetlen a szél. Úgy hogy amíg nem muszáj nem megyünk ki...marad az ablakos levegőzés. :) :)

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.03. 10:49

Unni köszönöm a segítséget, mindjárt ki is próbálom. Hong Ki gyerekszínészként kezdte. 2002-ben a KBS2 TV-sorozatában a Mágikus Kid-ben. A hangja annyira egyedi, senki máséra nem hasonlít.

Sok énekest szeretek, de főleg két kedvenc bandám van a FT Island és a CNBLUE, ők az elsők akiket megismertem, na meg a Boohwal. Lee Seung Ki-t mint énekest és színészt is szeretem.
Rita, Mkati! Sokan szeretjük őket, azt hiszem főleg az érettebb korosztály.
YongHwa a rajongóihoz írt dala nagyon aranyos Dorothy Smith magyar szövegével.
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

doramaforever

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2015.01.03. 10:57

Videó beszúrásánál a http utáni s betűt ki kell törölni :)

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.03. 10:58

Erzsi Köszönöm.
Akkor próba

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabóci5 2015.01.03. 12:55-kor.

Firestone

HozzászólásSzerző: Firestone » 2015.01.03. 11:39

Lányok-Fiúk!
Egyszer egy messzi messzi galaxisban volt egy fórum. :( Ott nagyon lelassította a fórum motort a yt videók. Úgy emlékszem csak linkeket raktunk be ez miatt?! Nem??

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.03. 12:54

Vagy pedig spoilerbe kell rakni!

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.03. 13:03

Lányok-Fiúk!
Egyszer egy messzi messzi galaxisban volt egy fórum. :( Ott nagyon lelassította a fórum motort a yt videók. Úgy emlékszem csak linkeket raktunk be ez miatt?! Nem??
Kedves Firestone, elvileg nem lassíthatja le, mert nagyon nagy a kapacitása. Persze, erre itt Erzsi tudná megadni a választ.
A Magyar-DA is ezzel a motorral működik, és én ezen aggódtam, de Usagi Yojimbo, aki ott is kezelő, megnyugtatott, hogy a régi DA szőröstül-bőröstül, azaz akkor még torrentestül beleférhetett volna, és akkor is csak töredéke lett volna kihasználva. :)
Ezt akkor válaszolta nekem, amikor azon aggódtam, hogy hívtuk az összes fordítót, és nem szerettem volna, ha csalatkoztak volna, hogy odajönnek és nincs elég hely.
Gabóci, tök jó ez az élő műsor! Most éppen Lee Min-ho énekel és kivételesen egész jól. :)
Ming-ki-ről köszi a sok infót!
Most jöttem rá, hogy a The Heirs OST-jából az 1. és a 12. -et is ő énekelte. :P
Köszi Erzsi, MKati-nak a beidézett hsz-éből is kivettem az s-t. Éjjel nem tűnt fel. Jó lenne, ha lenne sikerélménye! :)
A CNBLUE-t én is szeretem, és természetesen Lee Seung Gi-t is! Ő Mikaz barátnőm nagy kedvence, ezért tavaly még a japán koncertjének a videóját is letöltöttem, megnéztem. :D
Egyébként én nagy MayDay rajongó vagyok. Dabdi a fordításaival megszerettette őket velem. Ashin gondolatait is imádom. :P Az ő koncertjükre utaztunk ki Londonba 2013 szeptemberében, de sajnos elmaradt akkor. :cry:
Kép
KépKép

Miho

HozzászólásSzerző: Miho » 2015.01.03. 13:31

Sziasztok!
Gratulálok az új megjelenéshez, nekem tetszik. (Oda vagyok a zöldért is.)
Viszont az előző helyen rendesen elkapattatok bennünket, így nekem nagyon hiányzik az új felirat, film jelzése. Lesz rá, van rá mód?
Vagy csak én bénázok itt figyelmetlenül?

Vissza: “Mindenféle”