is végignézték.
![Kép](http://www.silvitablanco.com.ar/jardin/Ndb.gif)
Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
A Healert én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Én nem az 5. résznél tartok, én már háromszor láttam.Kedves Laci!
Örülök, hogy hajlasz a folytatásra
Sokan nem értik a japán sorozatokat. Nem ehhez a stílushoz vannak szokva. Persze azért válogatni kell, mert nem mindegyik sorozatuk jó, de ez más ázsiai sorozatnál is előfordul.
Ritával ellentétben a saját fordításaimon kívül még az általam javított sorozatokat is megnézem. Ezenkívül pedig, amihez épp kedvem van. Most a koreai Healer van soronAz 5. résznél tartok és nagyon tetszik.
Szerencsére mindenkinek más az ízléseHát, én láttam, de nem voltam tőle elájulva. Kizárólag Ji Chang Wook miatt néztem meg, benne nem is csalódtam. Viszont maga a sztori egy tipikus Superman történet, amikor a különleges képességű srác számtalanszor megmenti a bajbajutott lányt.Én inkább a Maids című sorozatot ajánlom, ami a szolgák életét mutatja be a Csoszun-korban.
Hát muszáj szólnom nekem is... a múlt héten 2 nap alatt lemaratonoztam a Healert.A Healert én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Én nem az 5. résznél tartok, én már háromszor láttam.![]()
Laci! Én két indiai filmet láttam eddig, az egyiket le is fordítottam Aashiqui 2), a másikat pedigSokáig ódzkodtam az indiai filmektől, a szinte kötelező dalos betétek és a harsány látvány világ miatt. A mai napig nem tudom, hogy végül mi vitt rá arra, hogy a 3 idiots című alkotást megnézzem, de nem bántam meg. A film a fergeteges humora mellett a mély mondanivalójával is megfogott. Számos olyan üzenetet fogalmazott meg, amelyet szívesen látnék viszont a hazai oktatás megújítása során is. A 3 órás játékidő elrepült, közben könnyesre nevettem magam. Aki vidámságra vágyik, annak nagyon ajánlom.
Kedves Bukoba, én is élvezettel olvasom az elemzéseidet.Ha már ajánló a fórum témája, akkor szeretnék ajánlani nektek párat a kedvenc filmjeim közül, amelyek a következők.
My Sassy Girl (Korea):
"A történet főhőse Gyeon-woo, egy a saját bevallása szerint is balek fickó, aki egy este hazafelé menet a vasútállomáson összeakad egy részeg lánnyal és ettől kezdve gyökeresen megváltozik az élete. A meglehetősen vehemens természetű és sokszor különös dolgokat kitaláló lánnyal sok-sok furcsa, humoros, néha pedig drámai kalandokba keveredik."
Kötelező darab. Az ellentétek vígjátéka, ahol a félénk és balek srác, illetve a vagány és talpraesett lány kapcsolatát ismerhetjük meg, számos vicces szituáción keresztül láthatjuk, hogy hogy mélyül el a kapcsolatuk. A filmet ugyanakkor az elképesztő finálé koronázza meg, és teszi tökéletessé, ami a mai napig mélyen megmaradt bennem, pedig már jó pár éve láttam a filmet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég