Kedves Nb76!Szia Ulbi, nagyon szépen köszönöm a 26. részt.Szép hetet kívánok!
Nagyon szívesen. Napokon belül itt a 27. rész is.

Ez egy régebbi, szép emlékeket idéző kép (és nagyon helyes rajta George Hu

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Nb76!Szia Ulbi, nagyon szépen köszönöm a 26. részt.Szép hetet kívánok!
Kata!![]()
![]()
szegény De Shi igazán megspóroltam volna neki....
![]()
![]()
![]()
![]()
Kata!Nevek nálam tudod nem az erősségem...![]()
![]()
![]()
de ja de nagyon várom a következő részt...kibújok a bőrömből....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ulbi! Majd meg üt a guta, de nem emlékszem. Telefonos segítséget kérek! Adj valami támpontot!Emlékszel még erre?
A te titkos kódjaidat nem ismerem. Nekem kettő jutott eszembe. A menzán kéthetente felbukkant a BMV leves,Lesz egy rövidítés a 27. részben.
SzV, azaz szép volt!
Erről eszembe jutott, hogy régen mi is használtunk ilyesmiket. Például VBK és HMCS. Ti tudjátok, hogy mit jelent ?
Kedves Rita!A te titkos kódjaidat nem ismerem. Nekem kettő jutott eszembe. A menzán kéthetente felbukkant a BMV leves,
ami azt jelentette, hogy "benne minden vacak" leves. Az SKH-t is sokat emlegettük, ha valaki bele akarta ütni
az orrát a dolgainkba. Jelentése: semmi közöd hozzá.
Láttam sokat ezt a címet annak idején a tévéújságban, de nem néztem a sorozatot.A leányzó a fekete macskával pedig Sabrina, a tini boszorkány. Ez egy amerikai sorozat volt, és fogalmam sincs, hogy mikor láttam, de tudom, hogy sok részt láttam belőle. A macskát Salemnek hívják, és igazából egy varázsló, aki világuralomra tört és ezért megbüntették. A büntetése pedig az, hogy 100 évet kell macskaként leélnie, és közben jó dolgokat kell cselekednie. Ez pedig úgy lehetséges, hogy tud beszélni. Arra emlékszem, hogy folyton zsörtölődött. Találtam a youtube-n belőle:
Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég