Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Love Now (26/72)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.20. 11:43

Szia Ulbi, nagyon szépen köszönöm a 26. részt. :D Szép hetet kívánok!
Kedves Nb76!
Nagyon szívesen. Napokon belül itt a 27. rész is.
:D

Ez egy régebbi, szép emlékeket idéző kép (és nagyon helyes rajta George Hu :D)

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.20. 15:46

:D :D :D szegény De Shi igazán megspóroltam volna neki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.21. 15:43

:D :D :D szegény De Shi igazán megspóroltam volna neki.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kata!
Nem De Shi a neve, hanem Shi De :D

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.21. 15:57

Lesz egy rövidítés a 27. részben.
SzV, azaz szép volt!
Erről eszembe jutott, hogy régen mi is használtunk ilyesmiket. Például VBK és HMCS. Ti tudjátok, hogy mit jelent ? :D

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.21. 16:10

Ezt már Gabócival rengetegszer kiveséztük, de én ismét itt tartok: ilyen pasi nem is létezik.
De most nem idézek, mert ezt látni is kell.
Készüljetek, mert nagyon romantikus lesz a 27. rész.

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.21. 21:14

Nevek nálam tudod nem az erősségem... :lol: :lol: :lol: :lol: de ja de nagyon várom a következő részt...kibújok a bőrömből.... :D :D :D :D :D

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.21. 22:06

Nevek nálam tudod nem az erősségem... :lol: :lol: :lol: :lol: de ja de nagyon várom a következő részt...kibújok a bőrömből.... :D :D :D :D :D
Kata!
Elméletileg Erzsi most csomagolja a feliratot :D
Kép

62Rita

Ulbinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.21. 23:05

Emlékszel még erre?
Kép
Ulbi! Majd meg üt a guta, de nem emlékszem. Telefonos segítséget kérek! Adj valami támpontot!
Lesz egy rövidítés a 27. részben.
SzV, azaz szép volt!
Erről eszembe jutott, hogy régen mi is használtunk ilyesmiket. Például VBK és HMCS. Ti tudjátok, hogy mit jelent ? :D
A te titkos kódjaidat nem ismerem. Nekem kettő jutott eszembe. A menzán kéthetente felbukkant a BMV leves,
ami azt jelentette, hogy "benne minden vacak" leves. Az SKH-t is sokat emlegettük, ha valaki bele akarta ütni
az orrát a dolgainkba. Jelentése: semmi közöd hozzá.

Aranyos ez a kis csilivili képecske, de az apró gifek is.

Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.21. 23:55

A te titkos kódjaidat nem ismerem. Nekem kettő jutott eszembe. A menzán kéthetente felbukkant a BMV leves,
ami azt jelentette, hogy "benne minden vacak" leves. Az SKH-t is sokat emlegettük, ha valaki bele akarta ütni
az orrát a dolgainkba. Jelentése: semmi közöd hozzá.
Kedves Rita!
A VBK az a "vörösbor kólával" és
a HMCS az a "helyi menő csávó"

A macskás gif-eket egy olyan helyről hoztam, amit te ajánlottál valakinek, a kislányt a virággal meg a gugli ajánlotta, miután beütöttem, hogy: spring gif

A leányzó a fekete macskával pedig Sabrina, a tini boszorkány. Ez egy amerikai sorozat volt, és fogalmam sincs, hogy mikor láttam, de tudom, hogy sok részt láttam belőle. A macskát Salemnek hívják, és igazából egy varázsló, aki világuralomra tört és ezért megbüntették. A büntetése pedig az, hogy 100 évet kell macskaként leélnie, és közben jó dolgokat kell cselekednie. Ez pedig úgy lehetséges, hogy tud beszélni. Arra emlékszem, hogy folyton zsörtölődött. Találtam a youtube-n belőle:

Kép

62Rita

Ulbinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.04.22. 06:40

A leányzó a fekete macskával pedig Sabrina, a tini boszorkány. Ez egy amerikai sorozat volt, és fogalmam sincs, hogy mikor láttam, de tudom, hogy sok részt láttam belőle. A macskát Salemnek hívják, és igazából egy varázsló, aki világuralomra tört és ezért megbüntették. A büntetése pedig az, hogy 100 évet kell macskaként leélnie, és közben jó dolgokat kell cselekednie. Ez pedig úgy lehetséges, hogy tud beszélni. Arra emlékszem, hogy folyton zsörtölődött. Találtam a youtube-n belőle:
Láttam sokat ezt a címet annak idején a tévéújságban, de nem néztem a sorozatot.
Valahogy tévénézős koromban sem voltam nagy tévénéző, illetve lehet, hogy lettem volna, de már akkor sem
a filmek, vagy a sorozatok érdekeltek, hanem például a főzős, átalakítós, lakberendezős, modell kiválasztós
műsorok. Azokat szerettem. A legkedvencebb a Grand Designs c. házépítős sorozat volt. Azt ki nem hagytam
volna, jó, hogy ezerszer ismételték, így minden részét láttam.
Sokáig rossz érzés volt bennem, hogy még olyan meghatározó filmeket sem néztem meg, amiket más ki nem
hagyott volna. Társaságban mindig lapítanom kellett. Aztán leszoktam arról, hogy kisebbségi érzésem legyen
emiatt. Csillagok háborúja... Gyűrűk ura... Harry Potter... egyiket sem láttam. Nem szeretek filmet nézni, na!
Milyen érdekes, hogy ezt magammal hoztam Ázsiába is. Százszor inkább belekezdek egy sorozatba, mint egy
filmbe. Nooormááááliiiis? Nem!

Kép Kép Kép

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”