Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

doramaforever

Re: Love Now (27/72)

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2015.04.22. 08:50

Jó szórakozást kívánunk a 27. részhez :)

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.22. 09:57

Láttam sokat ezt a címet annak idején a tévéújságban, de nem néztem a sorozatot.
Valahogy tévénézős koromban sem voltam nagy tévénéző, illetve lehet, hogy lettem volna, de már akkor sem
a filmek, vagy a sorozatok érdekeltek, hanem például a főzős, átalakítós, lakberendezős, modell kiválasztós
műsorok. Azokat szerettem. A legkedvencebb a Grand Designs c. házépítős sorozat volt. Azt ki nem hagytam
volna, jó, hogy ezerszer ismételték, így minden részét láttam.
Sokáig rossz érzés volt bennem, hogy még olyan meghatározó filmeket sem néztem meg, amiket más ki nem
hagyott volna. Társaságban mindig lapítanom kellett. Aztán leszoktam arról, hogy kisebbségi érzésem legyen
emiatt. Csillagok háborúja... Gyűrűk ura... Harry Potter... egyiket sem láttam. Nem szeretek filmet nézni, na!
Milyen érdekes, hogy ezt magammal hoztam Ázsiába is. Százszor inkább belekezdek egy sorozatba, mint egy
filmbe. Nooormááááliiiis? Nem!
Rita!
Na, én sem láttam minden részét :D Ha jól emlékszem, be voltam szorulva a lakásba, és ez ment a tévében.
A Csillagok háborúját moziban láttam, de csak az első 3 részt, illetve azt hiszem az a közepe, és akkor azért az nagy szám volt. A Gyűrűk urát VHS-en láttam. Hát elég gyenge amerikai nyálfröccs volt, nem vesztettél semmit. Vonulnak jobbra-balra, és az embernek az volt az érzése, hogy ugyanazon a mezőn (erdőben) botorkálnak. Az ilyen műveket szerintem inkább elolvasni kell. A Harry Potter sosem vonzott, így teljesen kimaradt.
Bele-bele néztem olyanokba is, amiket te írtál. Például Gordon Ramsay-t szerettem nagyon, mert ő hozzá egy történet is fűződött mindig. Ilyen volt például a Pokol konyhája, vagy amikor rendbe hozott vendéglőket. Egyébként csak pufogtam rajtuk, mert egyszerű ételt soha nem készítettek: vagy órákig tartott vagy olyan konyha, eszközök kellettek hozzá vagy olyan hozzávalók, amelyeket nemhogy otthon nem tartasz, de Magyarországon sem tudsz sehol megvenni.
A lakberendezőssel is ez volt. Olyat itthon biztos, hogy nem lehetett kapni (legalábbis akkoriban).
A kertépítős műsorokat szerettem még nagyon, amikor egy lepukkant gazos területből 2 nap alatt egy álomkertet varázsoltak. Egy ilyen szakembert én is nagyon díjaztam volna a kertemben. :D

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.22. 10:24

Na ezt a macskadolgot jól kive :lol: :lol: :lol: :lol: séztük :lol: :lol: :lol: :lol: ha már Sabrina is előkerült, bár a sorozatot én sem láttam csak amit fordítottál egyik filmben...de most nem jut eszembe a neve... :roll: délután visszanézek van e újság Now fronton... :lol: :lol: :lol:miközben írtam lett még hozzászólás...én is szerettem a főző lakberendezéses sorozatokat, Samunak Jamie a kedvence...volt egy másik sorozat az a takarítós...hát attól néha síkíthatnékom támadt...milyen körülmények között laktak emberek, és egy másik, ahol háziasszonyképzés folyt..A kertépítést is nagyon szerettem, míg volt kertem bele voltam zúgva a biokertészkedésbe.... :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.22. 10:47

...délután visszanézek van e újság Now fronton... :lol: :lol: :lol:...
Kata!
Sok újdonság ahhoz képest nem lesz, hogy már most kint van a felirat :lol:
Úgy látom Erzsi a lap tetején található apró kis bejegyzése elkerülte a figyelmedet :D

De ha ránézel a fejlécre, akkor már ott is látható, hogy (27/72)
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.22. 10:56

És mivel már kint van a felirat, nem számít spoilernek, ha kirakom az eddig visszatartott képeket. :D

Így lehet eljutni a pokolból a mennybe:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.22. 11:45

Yi Ru vallomása

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.22. 11:53

A válaszra várva

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.22. 11:58

Boldogságban úszva

Kép Kép
Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.22. 12:28

"Vonakodlak elengedni."

Kép

Egy ilyen rész után én a sorozatot vonakodom elengedni, de muszáj ezt megtennem, mert a BaW-ot is várják már sokan.
Ígérem, hogy jövök vissza, amilyen gyorsan csak lehet,
hogy aztán
ismét
Kép Kép legyen

Kép
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.22. 15:30

Kedves Ulbi!Nagyon köszönöm az új feliratot juhééé :lol: :lol: :lol: ! Viszont mivel nagy BAW-os rajongó is vagyok az egyik szemem sír a másik pedig nevet....Elbírom mindkettőt egyszerre... :lol: :lol: :lol:
Vigasztal a tudat, hogy a pillanatnyi szünet is valami másik jónak a következtében lesz! :D :D Mindenesetre, külön köszönet, hogy "happy Enddel tartod a szünetet a Nownál.
További szép napot és kellemes időtöltést, doramázást stb. kívánok! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”