Szuper lenne!!!Megtaláltam a régi fórumot és most megpróbáljuk Boszival átmenteni az ő szép képeit meg fantasztikus képregényeit, hogy már mégse vesszenek kárba. Remélem sikerül.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Szuper lenne!!!Megtaláltam a régi fórumot és most megpróbáljuk Boszival átmenteni az ő szép képeit meg fantasztikus képregényeit, hogy már mégse vesszenek kárba. Remélem sikerül.
Kedves Kata!Kedves Ulbi!Nagyon köszönöm az új feliratot juhééé![]()
![]()
! Viszont mivel nagy BAW-os rajongó is vagyok az egyik szemem sír a másik pedig nevet....Elbírom mindkettőt egyszerre...
![]()
![]()
![]()
Vigasztal a tudat, hogy a pillanatnyi szünet is valami másik jónak a következtében lesz!![]()
Mindenesetre, külön köszönet, hogy "happy Enddel tartod a szünetet a Nownál.
További szép napot és kellemes időtöltést, doramázást stb. kívánok!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kata!Ulbi írta: "Megtaláltam a régi fórumot és most megpróbáljuk Boszival átmenteni az ő szép képeit meg fantasztikus képregényeit, hogy már mégse vesszenek kárba. Remélem sikerül."
Szuper lenne!!!
Kedves Kata!Máris megnézve a 27. rész! Nagyon meg vagyok hatódva...mind az árvaházi jelenetektől, mind pedig az iskolaitól. Jaj de nagyon vártam már ezt a részt ! Köszönöm![
Drága Gabóci!Ulbi! Köszönöm a 27. részt![]()
Jó volt végre látni egy kis romantikát.Most Yi Runak járnak az eszében a szerelmes emlékek, ő a kezdeményező, Shi De nagy örömére és megkönnyebbülésére.
Ez a rész GARANTÁLTAN többször nézős! És persze olyan jó látni a képeket is!!!
Áldott pihenést, jó éjszakát! És még egyszer köszönöm!![]()
![]()
Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég