Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

atina369

Re: Black And White (14/24)

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.04.18. 19:54

Kedves Ulbi!

Nagyon vigyorogtam a YAB-os bejegyzéseden. Megnyugodtam, Te már helyettem is láttad, bár HongKi azért húzóerő és Szukit is szívesen megnézném, de PSH-től sajnos rosszul vagyok. A sorozat azért megvan, de a lista legvégén, amit azt hiszem, hogy a Nem jutottam el, hogy megnézzem listára fog kerülni.
Nagyon kíváncsi lennék egy olyan sorozatra, ami a Belenéztem, de dobtam, mert ennyire nem utálom magam listára került. Legalább egyet írj, kérlek :)

Nemrég fejeztem be YamaPi-tól a Summer Nude-t, Te már láttad? Ha nem, akkor mindenképpen pótolnod kell, nálam bekerült a nagy kedvencek közé. Mostanában teljesen rákattantam a japán sorozatokra, most elsősorban YamaPi lázban égek, úgyhogy beszereztem tőle mindent, amit csak lehetett. A Kurosagi is tetszett, sajnálom, hogy a mozihoz nincs felirat, bár azt olvastam, hogy elég gyengére sikeredett, ettől perszem még megnéztem volna.

LMH tavalyi reklámjához van magyar felirat is, mivel indavideó, ezért csak a linket tudom betenni. Nem tudom, hogy mire is gondoltál, amikor azt írtad, hogy valamit csinált az arcával. Az biztos, hogy kicsit meghízott, legalábbis azon a képen elég kerek a pofija, bár lehet, hogy nem erre céloztál. Korábban olvastam, hogy a Gagnam 1970 mozi miatt – csak hogy élethű legyen a kinézete – egyáltalán nem ápolta a bőrét, hetekig nem nyúlt kozmetikumokhoz. Láttam is több képet róla, ahol elég megviseltnek tűnt.

Bocsi, de muszáj külön is betennem a trailer alatt elhangzó dalt, mert nagyon szeretem.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.19. 21:45

Kedves Ulbi!
Nagyon vigyorogtam a YAB-os bejegyzéseden...
Kedves Atina!
Most csak egy részleges választ adok, mert fáradt vagyok még a fogalmazáshoz is, olyan sűrű volt ez a hétvége.

A kíváncsiságodat elégítem ki, de mivel nincs szükségem több haragosra egy privát üzenetet küldök majd.

Kép

Ez az arc szerintem nem attól másabb, hogy itt sovány, ott meg meghízott volna. Bár annak örülnék a legjobban, mert akkor csak le kell fogynia és újra a régi. :D Én ezt az arcát szeretem nagyon, olyan karizmatikus.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.21. 19:50

Kedves Ulbi!
Nagyon vigyorogtam a YAB-os bejegyzéseden...
Kedves Atina!
Most tértem vissza a többihez.
A YAB-ot nem Rita fordításában láttam. Már jóval azelőtt megnéztem, hogy ő nekikezdett volna. Nekem egy olyan verzióm van, amit 4-5 csapat fordított együtt. De nem mindegy, hogy tetszik-e vagy sem ? Hisz így is megnéztem vagy négyszer :lol:

Summer Nude
Elkezdtem, de aztán valamiért félbe maradt. Azt hiszem akkor még nem volt végig lefordítva. Tulajdonképpen lehetne egy ilyen listám is :lol: Van egy pár, amivel ezért álltam meg. Hogy érzékeltessem az összmennyiséget 2.000 GB-nyi ázsiai cuccom van és igyekszem a kevesebb helyet foglaló verziókat gyűjteni.
Addig tetszett, amíg láttam, és biztos, hogy végig is fogom nézni. Majd szerintem valamikor nyáron, ha már egyszer Summer Nude :lol: :lol: :lol:

Yamapivel úgy "keveredtem össze", hogy kerestem olyan filmet, sorozatot, amiben Kitagawa Keiko játszik, akit a Paradise Kiss-ben láttam. És ami megtetszett a kínálatból az a Buzzer Beat volt. Azt már láttad? Én imádom. Háromszor biztos megnéztem már. Aztán már persze Yamapivel is kerestem...

Ha nem láttad a Paradise Kiss-t, akkor azt is nézd meg. Egy mozifilm. És annyit kell még róla tudni, hogy engem ez a film hozott Ázsiába. És nem ismerős ajánlotta, hanem csak úgy találtam a neten.

Gangnam 1970
Köszönöm a zenét. Nekem is tetszett.
A film már itt pihen a gépen. A fordítást várja, amit a Dwaejitokki Fansub már tervbe vett.
De azért belelestem, jónak ígérkezik.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.23. 15:30

Ismét lovat, akarom mondani sorozatot váltottam és most újra a BaW-val haladok tovább. És hogy ne kelljen még egyszer egy traumát átélni azért, mert hónapokig kellett várni a következő részre, ez alkalommal nem lesz újabb megszakítás, egészen a végéig lefordítom.

Már bele is vágtam a 15. részbe, és éppen azon "őrjöngök", hogy én többet nem kombinálok semmit se. Most derült ki ugyanis, hogy miért maradt Zai Tian a lakásban, és biztosra vehetitek, hogy egyik tippünk se jött be.

Kép
Kép

Shaolin Bunny
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Shaolin Bunny » 2015.04.23. 16:13

Hajrá a fordításhoz! :)
A FB-os keleti filmes csoportban reklámoztam kicsit, hogy a 15. rész már lassan elkészül, szóval a sorozat rajongói nagyon örültek neki! :)

- amúgy én lennék az, aki anno írt a topikodba a mozifilmekről, csak úgy gondoltam, hogy ez legyen tiszta sor, mert a régi fórumon nem ez a nickem volt -
Sorozat fordításaim:
Kép
Tervezett: Ice Fantasy

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.23. 21:35

Én is azok között vagyok, akik repesve várják a jó hírt... :D :D :D Köszönet a faces értesítésért... :D :D :D

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.04.23. 21:42

Ulbi most olvasom, hogy egyikünk tippje sem jött be, miért maradt a lakásban z. Na most aztán jól felcsigáztál, pedig enélkül is startrakészen várom az új részt....és hiába tudom mi lesz, maga a fordítás még izgalmasabbá teszi, hiszen így minden a helyére kerül...amúgy még mindig Nowos hangulatban vagyok.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.24. 11:49

- amúgy én lennék az, aki anno írt a topikodba a mozifilmekről, csak úgy gondoltam, hogy ez legyen tiszta sor, mert a régi fórumon nem ez a nickem volt -
Komolyan, ez most minek kellett ?
Te ezt provokálásból írod vagy valami más célod van vele?

Sok mindent akartam még írni, de inkább nem.

Annak viszont hangot adok, hogy nagyon nem tetszett, amit Ritával műveltél.
Rita egy termelékeny, jó fordító. Emellett egy kedves, előzékeny ember, aki ott segít, ahol tud. Ezt számtalan fórumon megtapasztaltam. Azt is, hogy téged is a szárnyai alá vett. Ezt más meg szokta köszönni. Te pedig hátba támadod és beállítod holmi kontárnak.
Nemcsak Rita nézte kikerekedett szemmel azt a bizonyos mondatot. Még nekem is rosszul esett. Képzelem, hogy ő mit érezhetett.
És végső soron miről volt szó: 2 elütésről.

Szégyelld magad!

U.I.: Amúgy ezt senkivel sem illik csinálni: még a legbénább, leglassabb és a legtöbb hibával dolgozó fordítóval sem!
Kép

Shaolin Bunny
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Shaolin Bunny » 2015.04.24. 15:35

Szia Ulbi!

Levélben válaszolok. :)
Nem rossz szándékból írtam, amit. - majd ott olvashatod -
A Ritás témára is levélben válaszoltam. :) Én így látom megfelelőnek.
Sorozat fordításaim:
Kép
Tervezett: Ice Fantasy

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.04.24. 16:28

Szia Ulbi!

Levélben válaszolok. :)
Nem rossz szándékból írtam, amit. - majd ott olvashatod -
A Ritás témára is levélben válaszoltam. :) Én így látom megfelelőnek.
A levelet megkaptam. Levélben fogok válaszolni én is.
Az előző megkeresésedre azért válaszoltam itt, mert itt kerestél meg, és a megkeresés formájában illik megadni a választ.

Kép
Kép

Vissza: “Sorozatok”