Nagyon vigyorogtam a YAB-os bejegyzéseden. Megnyugodtam, Te már helyettem is láttad, bár HongKi azért húzóerő és Szukit is szívesen megnézném, de PSH-től sajnos rosszul vagyok. A sorozat azért megvan, de a lista legvégén, amit azt hiszem, hogy a Nem jutottam el, hogy megnézzem listára fog kerülni.
Nagyon kíváncsi lennék egy olyan sorozatra, ami a Belenéztem, de dobtam, mert ennyire nem utálom magam listára került. Legalább egyet írj, kérlek

Nemrég fejeztem be YamaPi-tól a Summer Nude-t, Te már láttad? Ha nem, akkor mindenképpen pótolnod kell, nálam bekerült a nagy kedvencek közé. Mostanában teljesen rákattantam a japán sorozatokra, most elsősorban YamaPi lázban égek, úgyhogy beszereztem tőle mindent, amit csak lehetett. A Kurosagi is tetszett, sajnálom, hogy a mozihoz nincs felirat, bár azt olvastam, hogy elég gyengére sikeredett, ettől perszem még megnéztem volna.
LMH tavalyi reklámjához van magyar felirat is, mivel indavideó, ezért csak a linket tudom betenni.
Bocsi, de muszáj külön is betennem a trailer alatt elhangzó dalt, mert nagyon szeretem.