Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Shaolin Bunny
Kapcsolat:

Re: Black And White (14/24)

HozzászólásSzerző: Shaolin Bunny » 2015.04.24. 17:22

Rendben, köszi! :)

Kép
Sorozat fordításaim:
Kép
Tervezett: Ice Fantasy

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.01. 22:59

Kedves Csip!
A BaW az folyamatban van. Egyenlőre csak pislogok, hogy miről van szó. Rég volt már, amikor utoljára a kezembe vettem. Még szerencse, hogy átmentettem a régi fórum anyagát, mert az frissített egy kicsit. Éppen az 50. sornál tartok, pontosan itt:

Kép

Így már "csak" 839 sor van hátra :D
Kedves Csip!
Áthoztam ezt az utolsó bejegyzést, és most már itt írok neked.
Ahogy ez lenni szokott! Minél inkább igyekszik az ember, annál több dolog játszik közre abban, hogy lelassuljon.

Múlt hétvégén szinte semmit se tudtam dolgozni, ezen a héten meg a szokásoshoz hozzájött az adóbevallás - amit már nem mertem tovább tologatni - és a kocsinak is lejárt a forgalmija, hogy nehogy már ne kelljen ügyintézni.

A sorok számát csökkentettem százzal (szépen összevonogattam őket. Nem is értem, hogy miért kellett széttördelni őket). A felirat felén már túljutottam, pár dolgon átrágtam magam a Büntető Törvénykönyvben, és a képen látható jelenetnek módosítottam a szövegét, mert a telefont szétütő Wu Ying Xiong nem ezt kérdezi, hanem azt, hogy:

Mi van? :lol:
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.01. 23:13

Ulbi most olvasom, hogy egyikünk tippje sem jött be, miért maradt a lakásban z. Na most aztán jól felcsigáztál, pedig enélkül is startrakészen várom az új részt....és hiába tudom mi lesz, maga a fordítás még izgalmasabbá teszi, hiszen így minden a helyére kerül...amúgy még mindig Nowos hangulatban vagyok.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kedves Kata!
Más viszont beigazolódni látszik, bár valamilyen csavart még tesznek bele majd később, mert valahol lesz egy jelenet, ami szöget ütött a fejembe, és most biztosra veszem, hogy kapcsolódik ehhez a mostanihoz.
Hú! Ez lehet, hogy most nem értelmes, de idővel értelmet nyer. :lol:

Kép

kicsi Boszi bánatos
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.02. 07:44

Kedves Ulbi! Sajnos vannak az ember életében olyan szituk és dolgok, amiket tényleg nem lehet ide -oda tologatni...mert mondjuk nem vasal az ember ma legfeljebb holnap kétszer annyit, de forgalmi nélkül vezetni...hát az meredek lenne..Várunk türelmesen...addig is kellemes hétvégét!
Itt most esik az eső...Úgyhogy ha nem akartam volna is a 4 fal között leszünk! :D :D

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.08. 21:01

Most már lassan valóság, nemcsak ígéret. Kész lettem a 15. rész fordításával: Épp ebben a pillanatban. Az ellenőrzés van már csak hátra.
Így számolni lehet azzal, hogy jövő héten kikerül az oldalra, hacsak nem potyognak lila dinók az égből. Kép

Kép

Hayako

HozzászólásSzerző: Hayako » 2015.05.09. 06:41

Köszönöm a részeket! :D Már sok jót hallottam a sorozatról és sok videót láttam róla a youtube-on, így hogy van hozzá felirat, bele fogok kezdeni! :) Köszönöm a feliratot!
Folyamatban: Dating on Earth, Kodai Family Prequel, MTNY
Tervezettek: Hot Road, The Kodai Family Movie

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.09. 20:49

Kedves Ulbi! Holnapra esőt mond..remélem nem fognak dinókká változni. :lol: :lol: Nagyon örülök hogy a jelek szerint túl vagy a nehezén! ekkora kihagyás után nem könnyű az adott témába visszazökkenni.
Köszönet a sorozat folytatásáért és majdani befejezéséért.
Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek! :D :D :D

csip

HozzászólásSzerző: csip » 2015.05.11. 17:50

Kedves Ulbi!
Nagyon örülök, hogy most ez a sorozat következik, az egyik kedvenc sorozatom. Természetesen türelmesen várom a feliratot. Minden van benne amit szeretek.

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.12. 16:17

Én már visszaszámolási hangulatban vagyok..... :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.12. 17:24

Köszönöm a részeket! :D Már sok jót hallottam a sorozatról és sok videót láttam róla a youtube-on, így hogy van hozzá felirat, bele fogok kezdeni! :) Köszönöm a feliratot!
Kedves Hayako!
Nagyon szívesen a feliratot.
Nem akarok hazabeszélni, de tényleg nagyon jó ez a sorozat. Nem fogod megbánni, ha belevágsz.
Sajnos nem fordítok olyan gyorsan, mint te, ezért várhatóan csak nyár közepén lesz kész a befejező résszel együtt a teljes fordítás. Ha maratonozni szeretnél, akkor inkább csak ekkortájt kukkants be ide.

KépKép
Kép

Vissza: “Sorozatok”