Hát?Sziasztok! Lehet h csak én vagyok béna, de le lehet tölteni csak a feliratot valahonnan? Amúgy nagyon köszönöm az eddigi fordítást!
A megadott mappát kinyitod és a .rar az.
Megkérdezhetem, hogy honnan van filmed hozzá?
Szívesen a feliratot.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Hát?Sziasztok! Lehet h csak én vagyok béna, de le lehet tölteni csak a feliratot valahonnan? Amúgy nagyon köszönöm az eddigi fordítást!
Kedves Matyagi!Amúgy a doramax 264-ről gyorsan lejönnek a részek. Nem tudom h passzol-e hozzá a felirat, de ha nem akkor majd megpróbálom átidőzíteni.
Köszi még egyszer.
Nem egészen így van, mert neked most egy Tajvanon leadott mandarin nyelvű változatod van, én pedig egy Hongkongban adásba került kantoni nyelvű verziót fordítottam le. A két nyelv szinte köszönőviszonyban sincs egymással, rövidebben is fejezik ki magukat ezen a nyelven, mint mandarinul. Ezért minden sor többé-kevésbé csúszni fog.Igen, gondolom h sokkal jobb minőségű amit te teszel fel, de nincs időm én energiám leszedni ezt a rengeteg részt ennyi darabból.
Szóval nekem most egyszerűbbnek tűnt a feliratot megbabrálni. Az meg szerencsére csak annyiban tér el, hogy ebben a verzióban van pár reklámszerű betét, onnantól meg csak toltam egy kicsit a későbbi feliratsorokon. Így működik. 2-3 helyen át kell szerkeszteni a részeket de nekem ez most így is sokkal gyorsabb.
Még egyszer köszi!
Kedves Skuli!Csak belenéztem a soriba, a leírás miatt kezdtem letöltögetni. Én "maratonozós" típus vagyok,majd egyben az egészet! Ezért várom a minél előbbi folytatást!
Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég