Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

f.ági

Re: Black And White (15/24)

HozzászólásSzerző: f.ági » 2015.05.17. 09:17

Kedves Ulbi!
Vittem a 15. részt is, köszönöm szépen! :-)

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.05.17. 12:26

Kedves Ulbi!

Megnéztem a 15-ik részt, és gondolom mondanom sem kell, hogy...
visítani tudtam volna, amikor kiderült, hogy Zai Tian a triád főnök fia. Korábban ugyan adtam 30% esélyt erre, de mérges vagyok, hogy ennyire könnyen ledumáltam magam erről a lehetőségről.

Így azért még érdekesebb lesz a sorozat. Egyelőre Zai Tian tartja magát, emészti a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy hogyan is alakul majd a kapcsolata Ying Xiong-gal és Chen Lin-nel és arra, hogy Ying Xiong hogyan is fog erre reagálni. Tudjuk, hogy ő egy minta zsaru, nála csak fekete és fehér létezik, de talán rájön, hogy van szürke is, aminek legalább 50 árnyalata van :lol: .
A lány ezek után azért elég egyértelmű, hogy nem a főnök lánya, hanem hozott gyerek a házasságba, legalábbis számomra ez lehetne az elfogadható megoldás.

Ismét visszakanyarodnék egy régi és neheze emészthető dologra, mégpedig Xiao Mei halálára. Most is felmerült bennem, hogy a lány mégsem halt meg, tudom, hogy ezzel az érzéssel egyedül vagyok, de képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg ennyi volt. Zai Tian a műtét után újra megkereste a lányt, aki csak úgy eltűnt (kilépett), olyannyira, hogy a telefonszámát is megszüntette. Erre miért volt szükség? Biztos, hogy van/volt valami a háttérben. És ha el kellett tűnnie, akkor miért tűnt fel ismét Zai Tian életében?
Annyira jó volt újra látni a sorozatot. Úgy tervezem, hogy azért újranézek több részt és jelenetet is, hogy teljesen képbe kerüljek, de az átmentett bejegyzések azért nagy segítséget nyújtanak, amit ismét csak köszönök :)
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.18. 10:39

:D ..Én meg a záró részre leszek kíváncsi, miért kellett megmérgezni a főnöknőt, balesetet kiprovokálni..és még a fiával is befenyegetni...valaki nagyon fél tőle, túl sokat tudott...
a másik főnök aki sutyiba ment fel abba a hatalmas épületbe...ha tiszta lenne a lelkiismerete semmiképp nem ment volna fel társ nélkül.fel is vetődik a kérdés a srácokban.
a 3. akinek szerintem kapcsolata van még a Sárközivel is, szerintem nem véletlen csináltak akkora cirkuszt amekkorát, és nem riadnak vissza semmitől, ha bizonyíték vagy bármi más eltakarításáról van szó...
A negyedik nagyon gyanús, a triád azon tagja, aki tagadja, de lehet éppen ő az egyik segítőkész abban hogy a főnök hosszasan "üdüljön"...még gyilkosságot is majdnem elkövetett..mindenesetre elég fapofát vágott mint 2. kiszemelt leggyanúsabb elem a triádban...meg sem rezdült az autóban...
Ezek után igazán kíváncsi leszek mennyire jön be megérzésem,tippem... :lol: :lol:
Kedves Kata!
A másik főnök (a százados) nem sutyiban ment fel az emeletre, bár elsőre valóban úgy nézett ki. Már a 15. rész végén is kiderült, hogy

Miért itt hív?
Nyugalom! Csak maga hülye.
Ez lenyomozhatatlan.
A maga hívásairól viszont feljegyzés készült.
A DKRK egyik századosa fel is keresett vele.

Tehát a százados Ling kapitány híváslistája miatt ment oda, mert a nő sokat telefonált a vállalatcsoport-igazgatóval. Szóval ez ügyben nyomozott. (Azt akarta megtudni, hogy miről beszélgettek. Ez mondjuk már csak a 16. részből derül ki.)

A 3. alatt nem tudom, hogy kire gondolsz. Valami nevet, vagy pozíciót írjál légy szíves.

A 4., igen, ő biztos, hogy sáros. Azt is tudjuk, hogy a főnök helyére pályázik. Ugyan ez szó szerint kimondva nem volt, de minden cselekedetéből erre lehet következtetni. Egyébként ő az északi területekért felelős alvezére a triádnak, és Che Jin-nek hívják. Amúgy masszív kábítószer-fogyasztó, ami a képére is van írva (falfehér, túl sovány és beesett az arca), nem is értem, hogy a többiek miért nem veszik észre.

Kép

Az viszont még nem derült ki, hogy kikhez csatlakozott.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.18. 10:45

Kedves Ulbi!
Nagyon szépen köszönöm a 15. részt :D
Kedves Cuclicica!
Nagyon szívesen! Remélem tetszett :D

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.18. 10:51

Kedves Ulbi! Köszönöm szépen a 15. rész fordítását. :)
Kedves Magdimama!
Nagyon szívesen a fordítást. Nemsokára jön a következő rész, szorgoskodom, mint a méhecskék.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.18. 10:55

Kedves Ulbi!
Vittem a 15. részt is, köszönöm szépen! :-)
Kedves Ági!
Nagyon szívesen! Remélem tetszett ez a rész is.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.18. 11:30

Kedves Ulbi!

Megnéztem a 15-ik részt, és gondolom mondanom sem kell, hogy...
visítani tudtam volna, amikor kiderült, hogy Zai Tian...
...
Így azért még érdekesebb lesz a sorozat. Egyelőre Zai Tian tartja magát, emészti a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy hogyan is alakul majd a kapcsolata Ying Xiong-gal és Chen Lin-nel és arra, hogy Ying Xiong hogyan is fog erre reagálni. Tudjuk, hogy ő egy minta zsaru, nála csak fekete és fehér létezik, de talán rájön, hogy van szürke is, aminek legalább 50 árnyalata van :lol: .
...
Ismét visszakanyarodnék egy régi és neheze emészthető dologra, mégpedig Xiao Mei halálára...

Annyira jó volt újra látni a sorozatot. Úgy tervezem, hogy azért újranézek több részt és jelenetet is, hogy teljesen képbe kerüljek, de az átmentett bejegyzések azért nagy segítséget nyújtanak, amit ismét csak köszönök :)
Kedves Atina!
Örülök, hogy tetszett :D

Hogy ne egy "Show" kockának válaszoljak, utólagos engedelmeddel kibontottam. Igyekeztem kivenni belőle a spoileres részeket.

Emlékszem. Sőt! Arra is, hogy én beszéltelek le róla, mondván, hogy ez nem egy latin-amerikai sorozat :lol: Erre mondom én azt, hogy én már nem kombinálok semmit se. Látod még az a dreameres vízzel szennyezett ívóvíz se úgy volt igaz ahogy mutatták, és ahogy teljesen logikusnak tűnt. Éppen ezért azt a szálat nem is firtattuk többé, mondván, hogy ez megoldódott, pipa. Most meg előbukkant megint.

Ezt az "50 árnyalat"-ot díjaztam, nagyon jó :lol: :lol: :lol:
Abszolúte látod a lényeget Ying Xionggal kapcsolatban, ezért jutalmul elárulom, hogy a 16. rész sok időt szán ennek a dolognak a boncolgatására. A "végkifejlet" pedig megérintette a szívemet.

Igazad van, lesz még valami a büfés lánnyal, de ez még nagyon messze van...közben még eszméletlen sok minden történik, kezdve azzal, hogy felbukkan egy csomó új arc. De még én sem tudom egyenlőre azt, hogy milyen szerepük van, illetve hogy az kardinális-e.

Az átmentett bejegyzésekre hogy úgy mondjam érzelmi okokból kerítettem sort, de nekem is nagy szolgálatot tesznek, mert elég részletesen tartalmazzák az eddig történteket, és ezért tudok és szoktam is belőlük puskázni :D

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.05.18. 11:45

Ígértem egy kis előzetest a 16. részből.
Nagyon sok macsós jelenet volt benne, ezért ezekből válogattam

Kép

Kép

Kép

Kép

Hamarosan.
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.18. 13:05

Azokkal a fránya nevekkel csak bajom van....Arra gyanakodtam, aki ellopta anno a puskát és egy másik bizonyítékot a laborból....és hogy került a víz a kocsiba...ami nem volt tiszta a jelek szerint....na majd a köv. részben talán egy kicsit okosabbak leszünk...de az biztos hogy újra kell nézni a 15. részt..... :lol: :lol: :lol:

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.05.18. 18:27

... Erre mondom én azt, hogy én már nem kombinálok semmit se. Látod még az a dreameres vízzel szennyezett ívóvíz se úgy volt igaz ahogy mutatták, és ahogy teljesen logikusnak tűnt. Éppen ezért azt a szálat nem is firtattuk többé, mondván, hogy ez megoldódott, pipa. Most meg előbukkant megint.
...
Igazad van, lesz még valami a büfés lánnyal, de ez még nagyon messze van...
Kedves Ulbi!

De jó, hogy említetted a drogos vizet, mert én is akartam, csak kimaradt. Én is azt hittem, hogy ezen már rég túl vagyunk, aztán jött Yan bácsi a nagy bejelentésével és leesett az állam.
Hát mit mondjak, egyem a szívét, hogy ennyire odafigyelt nem csak a hűtő tartalmára, a lakás bútorozására, de még Zai Tian fájdalmára is. Mondjuk nekem is jól jönne egy ilyen Yan bácsi, legalábbis ami a hűtő feltöltését illeti :lol:

Érdekes volt az a jelenet is, amikor Yan bácsi elárulta a nagy titkot. Engem mondjuk nem nagyon hatott meg azzal a dumával, hogy a főnök évekig kutatott Zai Tian utána, és hogy azzal vezekelt a múltért, hogy ezt csinálta a fiúból, ahelyett, hogy egyszerűen csak kiemelte volna a nyomorból és felvállalta volna. Ez inkább önös érdek volt, hiszen így van/volt egy „beépített” embere a rendőrségnél. Persze a fiú is nyert az ügyön (legalábbis ami a jómódot illeti), bár azt gondolom, hogyha megkérdezik, akkor nem ezt az utat választotta volna.

Nagyon kíváncsi vagyok a Xiao Mei vonalra is.
Kép

Vissza: “Sorozatok”