Vittem a 15. részt is, köszönöm szépen!

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Kata!..Én meg a záró részre leszek kíváncsi, miért kellett megmérgezni a főnöknőt, balesetet kiprovokálni..és még a fiával is befenyegetni...valaki nagyon fél tőle, túl sokat tudott...
a másik főnök aki sutyiba ment fel abba a hatalmas épületbe...ha tiszta lenne a lelkiismerete semmiképp nem ment volna fel társ nélkül.fel is vetődik a kérdés a srácokban.
a 3. akinek szerintem kapcsolata van még a Sárközivel is, szerintem nem véletlen csináltak akkora cirkuszt amekkorát, és nem riadnak vissza semmitől, ha bizonyíték vagy bármi más eltakarításáról van szó...
A negyedik nagyon gyanús, a triád azon tagja, aki tagadja, de lehet éppen ő az egyik segítőkész abban hogy a főnök hosszasan "üdüljön"...még gyilkosságot is majdnem elkövetett..mindenesetre elég fapofát vágott mint 2. kiszemelt leggyanúsabb elem a triádban...meg sem rezdült az autóban...
Ezek után igazán kíváncsi leszek mennyire jön be megérzésem,tippem...![]()
Kedves Cuclicica!Kedves Ulbi!
Nagyon szépen köszönöm a 15. részt
Kedves Magdimama!Kedves Ulbi! Köszönöm szépen a 15. rész fordítását.
Kedves Ági!Kedves Ulbi!
Vittem a 15. részt is, köszönöm szépen!
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
Megnéztem a 15-ik részt, és gondolom mondanom sem kell, hogy...
visítani tudtam volna, amikor kiderült, hogy Zai Tian...
...
Így azért még érdekesebb lesz a sorozat. Egyelőre Zai Tian tartja magát, emészti a dolgot, kíváncsi vagyok, hogy hogyan is alakul majd a kapcsolata Ying Xiong-gal és Chen Lin-nel és arra, hogy Ying Xiong hogyan is fog erre reagálni. Tudjuk, hogy ő egy minta zsaru, nála csak fekete és fehér létezik, de talán rájön, hogy van szürke is, aminek legalább 50 árnyalata van.
...
Ismét visszakanyarodnék egy régi és neheze emészthető dologra, mégpedig Xiao Mei halálára...
Annyira jó volt újra látni a sorozatot. Úgy tervezem, hogy azért újranézek több részt és jelenetet is, hogy teljesen képbe kerüljek, de az átmentett bejegyzések azért nagy segítséget nyújtanak, amit ismét csak köszönök
Kedves Ulbi!... Erre mondom én azt, hogy én már nem kombinálok semmit se. Látod még az a dreameres vízzel szennyezett ívóvíz se úgy volt igaz ahogy mutatták, és ahogy teljesen logikusnak tűnt. Éppen ezért azt a szálat nem is firtattuk többé, mondván, hogy ez megoldódott, pipa. Most meg előbukkant megint.
...
Igazad van, lesz még valami a büfés lánnyal, de ez még nagyon messze van...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég