Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

gabóci5

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.05.22. 08:06

Drága Ritám! Nagyon boldog névnapot kívánok.

Kép

Szép a neved jelentése: tenger csillaga, tenger lánya
Név eredete: görög, latin
Az olasz Margherita (Margit) becézéséből önállósult.

Az emberek, a világ szolgálata, ez lehet sorsfeladata. Ez a kiszolgáltatottság analógiáit hozza magával. Vagy ő vállik azzá, vagy ilyen emberekkel foglalkozik. Ehhez hatalmas erőt és energiát kapott. Minden csak úgy lehet jó, ahogy ő elgondolja. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Környezetét irányítja és igazgatja. Hivatásában is az lehet a megfelelő, ahol mások érdekeiért és jogaiértharcol. Egész életében a célokért végzett munka fog dominálni. Rendkívüli szorgalma, kitartása és teherbírása van. Mindent kibír. Párkapcsolatában és családjában is irányítani szeretne, ezért társának el kell fogadnia akaratát. Emiatt is van szüksége olyan társra, akinek fontosak a célok és az állandóság. Talán az anyagi kiszolgáltatottságon keresztül ez megjelenhet. Amennyiben nem érzi elismertségét, megbecsülését, megpróbálja erőszakosan érvényesíteni akaratát. Sugározza magából a maximalizmust és ezt elvárja másoktól is. Problémája a kishítűsége és az önbizalomhiánya lehet. ???

Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

szeva

HozzászólásSzerző: szeva » 2015.05.22. 11:59

Kedves Rita! Nagyon Boldog Névnapot kívánok sok szeretettel!

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.05.22. 12:56

Kedves Gabóci....újra elgyönyörködtem a csodás virágvilágban....és utána az alatta levő videóban....köszönet hogy láthattam

zsike717

HozzászólásSzerző: zsike717 » 2015.05.22. 13:08

Kedves Rita! Kívánok Neked még sok boldog névnapot szeretettel Zsike

Kép

gyomar

Ritának

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.05.22. 14:01

Kedves Rita!
Először is nagyon hálás vagyok, hogy vagy nekünk, nagyon szerencsések vagyunk, hogy meg ismer-merhettünk Téged.
Mivel Te névnapod van, ezzel a kis aranyos idézettel kívánok neked nagyon sok boldogságot.
“Mikor a kiskertemben jártam, Kedves Rita mit hallottam?
Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte.
Igen Kedves ünnep van ma, a Rita neve napja!
Soká éljél azt kívánom, a szívemből muzsikálom.
Isten éltessen!”
Marcsi :)

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.05.22. 14:41

Isten éltessen sokáig, kedves Rita!

... a (hasznos) esős napok alkalmából egy kis aktuális "szerenád" az ünneplés közben!

... és küldök egy "virtuális" házőrzőt (Takeshi Kaneshiro), aki garantáltan megvéd minden betolakodótól, karddal nyír füvet, elmosogat, süt-főz-takarít ... :mrgreen:

Kép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.05.22. 19:59

Kedves Rita!
Nagyon boldog névnapot kívánok én is!
Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.05.22. 20:11

Kedves Gabi, Éva, Kata, zsike, Marcsi, Blackfield és Ria!
Itt is nagyon szépen köszönöm a köszöntést!

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.05.22. 20:39

Drága Ritám! Nagyon boldog névnapot kívánok.
Az emberek, a világ szolgálata, ez lehet sorsfeladata. Ez a kiszolgáltatottság analógiáit hozza magával. Vagy ő vállik azzá, vagy ilyen emberekkel foglalkozik. Ehhez hatalmas erőt és energiát kapott. Minden csak úgy lehet jó, ahogy ő elgondolja. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Környezetét irányítja és igazgatja. Hivatásában is az lehet a megfelelő, ahol mások érdekeiért és jogaiértharcol. Egész életében a célokért végzett munka fog dominálni. Rendkívüli szorgalma, kitartása és teherbírása van. Mindent kibír. Párkapcsolatában és családjában is irányítani szeretne, ezért társának el kell fogadnia akaratát. Emiatt is van szüksége olyan társra, akinek fontosak a célok és az állandóság. Talán az anyagi kiszolgáltatottságon keresztül ez megjelenhet. Amennyiben nem érzi elismertségét, megbecsülését, megpróbálja erőszakosan érvényesíteni akaratát. Sugározza magából a maximalizmust és ezt elvárja másoktól is. Problémája a kishítűsége és az önbizalomhiánya lehet. ???
Gabi! Köszi a jellemzést! Ez a leírás nagyon sok mindenben hasonlít rám, és amin meg fogsz lepődni,
az utolsó mondatban foglaltak is a jellemzőim. Látom, megkérdőjelezted, pedig így igaz.

Kép

62Rita

Marcsinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.05.22. 20:43

Kedves Rita!
Először is nagyon hálás vagyok, hogy vagy nekünk, nagyon szerencsések vagyunk, hogy meg ismer-merhettünk Téged.
Mivel Te névnapod van, ezzel a kis aranyos idézettel kívánok neked nagyon sok boldogságot.
“Mikor a kiskertemben jártam, Kedves Rita mit hallottam?
Sárga rigó azt fütyülte, a tücsök meg hegedülte.
Igen Kedves ünnep van ma, a Rita neve napja!
Soká éljél azt kívánom, a szívemből muzsikálom.
Isten éltessen!”
Marcsi :)
Marcsi! Köszönöm a kedves szavaidat, és a versikét is! Nemcsak ti, hanem én is
nagyon szerencsés vagyok, hogy a fordításon keresztül rátok találtam. Nem is
tudom mi lenne, ha egy nap is kimaradna a fórumozásból? Nagyon hiányoznátok,
az biztos!

Kép

Vissza: “Mindenféle”