Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

62Rita

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.05.31. 10:13

Először ezt a fenti videót találtam meg, amelyben egy tyúkocska odabújik
egy karjait kitáró kisfiúhoz. A kakas gyanakodva figyeli őket, de úgy dönt,
nem zavarja meg az intim pillanatot. Nem hittem volna, hogy egyszer ilyet
látok:

Aztán még egyszer láttam ilyet! Mások is megörökítettek hasonló jelenetet.
A történet csak annyiban tér el az előzőtől, hogy itt két kakas figyeli az
eseményeket.

Ezt a két videót akartam csak megmutatni nektek, de aztán megakadt
a szemem ezen a harmadikon, és nem hagyhattam ki.
A kutyák csodálatos lények. Szeretetük határtalan és feltétel nélküli.
Mi emberek megválogatjuk kire "pazaroljuk" érzéseinket és kire nem.
A kutya soha.
A felvételen egy Down-szindrómás kisfiú látható, akit egy labrador
"üldöz" a szeretetével. A feltöltő azt írta, hogy meg kellett vágnia a
videót, hogy passzoljon a zenéhez, de mellékelte az eredeti, a kisfiú
édesanyja által korábban feltett, videó linkjét is. Zsepiket elő!

Az eredeti linkje. Nem sikerült megjelenítenem:
https://www.youtube.com/watch?v=7O8lbQG ... e=youtu.be

gabóci5

Re:Mindenkinek

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.06.03. 17:23

Kép

Az AsiaTorrent 10 éves évfordulója alkalmából szabadon tölthető le minden, június 17-ig!
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.06.03. 17:36

Szia Gabóci!
Nagyon szépen köszönöm neked az infót.De nekem már jó ideje mozgatja a fantáziám, hogy az AT.-nél lévő pontokkal
(↑ 2.51 TB ↓ 1.05 TB (SR 2.41) My Profile My Panel Mailbox (Bonus 12,499.00)mit lehet kezdeni ?
Illetve most akkor megszűnik az AT és a másik lesz?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Marcsi :-)

62Rita

Gabinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.03. 20:46

Az AsiaTorrent 10 éves évfordulója alkalmából szabadon tölthető le minden, június 17-ig!
Köszi Gabi! Én is láttam, amikor ma felmentem az oldalra. Ilyenkor bezzeg semmi nem jut eszembe,
amit ingyen letölthetnék!

Kép

62Rita

Marcsinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.03. 21:07

Szia Gabóci!
Nagyon szépen köszönöm neked az infót.De nekem már jó ideje mozgatja a fantáziám, hogy az AT.-nél lévő pontokkal
(↑ 2.51 TB ↓ 1.05 TB (SR 2.41) My Profile My Panel Mailbox (Bonus 12,499.00)mit lehet kezdeni ?
Illetve most akkor megszűnik az AT és a másik lesz?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Marcsi :-)
Szia Marcsi! Nem szűnik meg az AT, csak megújul. Mindent viszel magaddal, a pontjaidat, és az
arányodat is. Kicsit fura még, szokni kell, ki kell tapasztalni, de minden újdonsággal ez van. Végül
is ők a legnagyobb ázsiai tartalommal rendelkező torrent oldal, lépést kell tartaniuk a megnövekedett
igényekkel.
A pontjaidat (jó sok összegyűlt!) gigabájtra tudod váltani. Ha ráklikkelsz a "Bonus" szóra, akkor
eljutsz egy oldalra, ahol megtudhatod, hogy hány meghívód van, és hány pontért, hány gigabájtot
kaphatsz, ami az arányodon is javítani fog. 1000 pont, 25 GB, a 12 ezer pontodért, 300 GB-ot
írnak majd jóvá neked. Csak 12-szer be kell nyomnod az 1000 melletti "Exchange!" gombot.
Kíváncsi leszek, hogy mennyivel fog nőni az arányod!

Kép

gyomar

Ritának

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.06.03. 22:08

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a gyors választ.
Nincs gondom a változással, csak a gondom az, hogy most két fajta működik,akkor majd a régi típusú eltűnik és AvistaZ marad meg?
Megcsináltam amit mondtál és ez lett az eredmény( ↑ 2.81 TB ↓ 1.05 TB (SR 2.69) My Profile My Panel Mailbox (Bonus 503.00)
Fogalmam sincs, hogy ez jó-e, de az biztos, hogy én szinte mindent innen töltök le.
Illetve a meghívó, ha valakinek szüksége van akkor nagyon szívesen küldök.
Hálás köszönöm még egyszer. Marcsi :-)

62Rita

Marcsinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.03. 22:25

Szia Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a gyors választ.
Nincs gondom a változással, csak a gondom az, hogy most két fajta működik,akkor majd a régi típusú eltűnik és AvistaZ marad meg?
Megcsináltam amit mondtál és ez lett az eredmény( ↑ 2.81 TB ↓ 1.05 TB (SR 2.69) My Profile My Panel Mailbox (Bonus 503.00)
Fogalmam sincs, hogy ez jó-e, de az biztos, hogy én szinte mindent innen töltök le.
Illetve a meghívó, ha valakinek szüksége van akkor nagyon szívesen küldök.
Hálás köszönöm még egyszer. Marcsi :-)
Persze, nem is írtál semmi olyasmit, hogy gondod lenne, inkább a magam megnyugtatására is írtam,
mert ugyan mostanra már nem érzem elveszettnek magam az újban, de kezdetben csak néztem, hogy
hol is kezdjem az ismerkedést. Jó lenne, ha sok pozitív változást felfedeznénk fel benne.
Azt hittem, jobban nőni fog az arányod. Olyan soknak tűnt az a 12 000 pont. Az én tapasztalataim szerint,
a kínai és a hongkongi sorozatokkal lehet a leggyorsabban növelni az arányunkat. Amint feltesznek egy
aranytallérost, azonnal le kell csapni rá, és egy-két részt letölteni belőle. Akár három hétig is szuperül
töltődik vissza.

Nagyon szívesen! Jó éjszakát!

Kép

gyomar

Ritának

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.06.04. 15:23

Szia Rita!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, de akkor végül véleményed szerint az új marad majd?
Szép napot kívánok Marcsi :-)

62Rita

Marcsinak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.04. 20:44

Szia Rita!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen, de akkor végül véleményed szerint az új marad majd?
Szép napot kívánok Marcsi :-)
Marcsi! Szerintem hamarosan eljön az a pillanat, amikor már csak az újat használhatjuk.
Egy ideje oda is feltöltenek mindent, teljesen naprakész. Minden nap felmegyek egy kicsit,
már jól el vagyok vele.

Jó éjszakát!

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.04. 21:05

Marcsi! Miután neked írtam, be is léptem az új AT-re. Engem kicsit zavar az a nagy világos felület,
ami belépéskor fogad. A régin a színes zászlók, a világoskék háttér, az erősebb vonalak miatt nem
kell hunyorognom, de itt igen.
Klikkelgettem össze-vissza, a jobb felső sarokban a nevem alatt rámentem a Theme: Light feliratra,
és feketére változott a háttér. Ez is szokatlan nagyon, de nem bántja a szemem. Legalább két napig
így hagyom, hátha megszokom.

Kép

Vissza: “Mindenféle”