Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Unni0731

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.05. 21:13

Sziasztok!
Nagyon jópofa dolgokat tettetek be újfent! :lol:
Képzeljétek, most nem kaptam értesítést az oldaltól, pedig eddig minden levelet megnyitottam és be is léptem.
Ezt meg kell osztanom veletek...
Lee Hong-ki dalához, amit először betettem a fórumra, Jane1546 készített feliratot, de csak az indára tudta feltenni, a yt-ra sajnos nem, ezért a linkjét teszem be. KépJajjj, de imádom ezt a számot és már tudom is, hogy miről énekel, eddig csak sejtettem. :P

http://indavideo.hu/video/FTISLAND_-_Love_Sick_HUNSUB
Kép
KépKép

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.05. 21:16

Rita! XD
Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.05. 23:21

Gabóci, ha tudsz letölteni a Megáról, Jane feltette a feliratozott Hong-ki videót.
Ebben a topikban megtalálod:
https://www.d-addicts.com/forums/viewto ... 1#p1711741
Az első link a Love Sick az FTISLAND-tól. :D
Könnyen észrevehető, mert csak úgy küldöm a puszikat érte. Kép
Kép
KépKép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.06. 00:16

Sziasztok!
Nagyon jópofa dolgokat tettetek be újfent! :lol:
Képzeljétek, most nem kaptam értesítést az oldaltól, pedig eddig minden levelet megnyitottam és be is léptem.
Ezt meg kell osztanom veletek...
Lee Hong-ki dalához, amit először betettem a fórumra, Jane1546 készített feliratot, de csak az indára tudta feltenni, a yt-ra sajnos nem, ezért a linkjét teszem be. KépJajjj, de imádom ezt a számot és már tudom is, hogy miről énekel, eddig csak sejtettem. :P

http://indavideo.hu/video/FTISLAND_-_Love_Sick_HUNSUB
Itt is olvadozom a számtól... ;) ... még szerencse, hogy Hong Ki csinál nekem egy kis hangulatot. A DA nagyon bepunnyadt :( ...
Mondjuk én is elég nehezen jutok fel. A Dorama Forevert simán el tudom érni a Chrome-os böngészőmmel, a munkahelyemről a DA-t is simán el tudom érni Chrome-os böngészővel, de itthon akadozik minden :evil: :evil: :evil: Csuda vigye el. Szerintem vannak egy páran ugyanígy, mert egy -két fórumozó nagyon eltűnt. Pl. Gilnist sem látom már elég régen.
Érdekes, itt nem zavaró a phpbb fórum felület, de a DA-nál igen. Na, ezt fejtse meg valaki :shock:

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.06. 00:44

Unni0731 » Tegnap, 23:21

Gabóci, ha tudsz letölteni a Megáról, Jane feltette a feliratozott Hong-ki videót.
Unni! Nagy örömet szereztél, mert tegnap, azaz már tegnapelőtt amit letöltöttem, azon még nem volt felirat.
Nem tudom eléggé megköszönni Desertqueen-nek, Linának és Jane-nek az élményt amit a MF magyar nyelvű tolmácsolásával nyújtottak. Kép
HongKi örök szerelem!!!Kép
Jó éjszakát annak, aki még fenn van!
Kép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.06. 11:36

Unni! Nagy örömet szereztél, mert tegnap, azaz már tegnapelőtt amit letöltöttem, azon még nem volt felirat.
Nem tudom eléggé megköszönni Desertqueen-nek, Linának és Jane-nek az élményt amit a MF magyar nyelvű tolmácsolásával nyújtottak. Kép
HongKi örök szerelem!!!Kép
Jó éjszakát annak, aki még fenn van!

Nagyon kedves vagy Gabóci :oops: :) :) :) . Kíváncsi vagyok, hogy mivel fog a fiatalúr legközelebb előhozakodni. Volt már idétlen, cuki, őrült, romantikus, kis piszok, hideg, undok... van a tárházában bőven. Szívesen megnézném valami igazi zenés szerepben, ahol többet énekel. Nagyon szeretem a hangját. Főleg akkor, amikor kiereszti... ;)

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.01.06. 13:25

... ha már Mayday, akkor nálam ez talált be nagyon:

... magyar fordítással:

http://videa.hu/videok/zene/mayday-supe ... 5DCO19g5r9

... de ha esetleg kevésbé ismert koreai csapatra is kíváncsiak vagytok - nálam ők a No.1. :mrgreen:
( A basszusgitáros a szívem csücske! :roll: )

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.06. 14:50

Blackfield! Köszi a videókat.

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.07. 01:05

Blackfield én is köszönöm a videókat! :D
Most viszont egészen más dologgal leplek meg benneteket.
Mostanáig dolgozgattam, bár még szabin vagyok. A kisfiam megsajnált, hogy még mindig a dolgozószobámban sanyargatom magam és elkápráztatott egy ilyen szép hattyú almával, amit a videón is láthattok. :P
Először csak hitetlenkedtem a csodálkozástól, de aztán elárulta, hogy honnan tanulta. Persze tudnotok kell, hogy igen kreatív a konyhában, csak legyen aki elmosogasson utána. :mrgreen: Az elmúlt 3 napban kétszer is sütött muffint, mert recepteket tökéletesített. :lol:

Kép
KépKép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.07. 07:54

Köszi Unni! Hogy ez mekkora találmány :D:D:D:D:D:D Ilyet én is csinálok. Nálunk a lányom ilyen kis kreatív főzőmasina, szintén csak a mosogatással vannak problémák, akár a kisfiadnál. Ő is nagy muffin guru. Tegnap egy banánosat dugott a számba (tudni kell, hogy én a banánt megeszem, de semmilyen főzött, sütött formában nem szeretem) ezzel: - Ezen nem is érezni! (Szerencse, hogy tényleg nem éreztem rajta a banánt, és nagyon finom volt, úgyhogy legközelebb is megkóstolom.)

Vissza: “Mindenféle”