Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

62Rita

Áginak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.17. 22:05

Szia Rita!
Köszönöm ezt az infót!
Az az igazság, olvastam az AT-n, de nem értettem, hogy akkor most miért is kell leállitani. Régen is volt szabad letöltés, nem emlékszem, hogy igy kellett volna befejezni, meg talán az arányom sem romlott, pedig nem csináltam semmit utána.
Most viszont nem fogom elfelejteni. :-)
Nagyon szívesen, Ági! Én sem csináltam végig ezt a procedúrát az ezelőtti free-leecheknél,
de nem is rémlik, hogy figyelmeztettek volna rá bennünket. Általában el szoktam olvasni,
amit kiírnak a kezdőlapjukra.
Mindegy, nem tartott sokba, megcsináltuk és kész. Én még kora hajnalban beindítottam egy
letöltést, és már csak hat perc volt hátra, amikor ki kellett kapcsolnom a gépet, mert indultam
dolgozni. Úgy értem haza, hogy már megszűnt a szabad letöltés, körülbelül fél ötre jött le a sori,
és még sem rontott az arányomon. Igaz, hogy indulás előtt egyszer leállítottam és elindítottam.

Jó éjszakát!

Kép

62Rita

Ildikónak:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.17. 22:10

Kedves Rita, köszönöm az összes ismertetőt. Tegnap már leállítottam és újra indítottam. Remélem így is jó lesz. Vagy megcsináljam ma is?
Az új Át-re mindenképpen regisztrálni kell? Vagy majd lassan csak az lesz és megszűnik a régi? A regisztrálás után csak onnan lehet letölteni? Vagy lassan fog beindulni? Millió kérdésem lenne, hogy is kell kezdeni, hol is kell? Kérdezni sem tudok, mert még annyira nem értem.
Remélem majd csak megvilágosodok, ha kapnék hozzá segítséget akkor előbb.
Köszönettel.
Ildikó! Itt a Társalgóban a 44. oldalon kezdtünk Marcsival egy eszmecserébe az új és a régi
AT-vel kapcsolatban. Onnantól kezdd el olvasni a hsz.-kat, amikor Gabi kiírta, hogy 17-ig
szabad letöltés van az AT-n. Minden kérdésedre választ kapsz. Ha mégsem, szívesen válaszolok,
ha tudok.

Jó éjt!

Kép

Anyecska

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2015.06.18. 13:36

Szia Rita!
Nekem is bajom van az AT-ről történő átállással, de már több mint két hete piroslik az összes torrent. Biztos elbénáztam valamit. A trackereknél olyan üzenet van, "A szoftvercsatornához a hozzáférési engedélyeket megsértő módon történt a hozzáférés." Akkor is jön ez az üzenet, ha már az Avistáról akarok letölteni. Fogalmam nincs mi történhetett. Sajnos így nem tudtam kihasználni a szabad letöltést sem. Átolvasom majd az itteni írásokat, de egyenlőre nem tudok vele foglalkozni. Remélem, sikerül helyreállítani a dolgokat!

Jó utat, jó pihenést neked!

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.18. 15:36

Szia Rita!
Nekem is bajom van az AT-ről történő átállással, de már több mint két hete piroslik az összes torrent. Biztos elbénáztam valamit. A trackereknél olyan üzenet van, "A szoftvercsatornához a hozzáférési engedélyeket megsértő módon történt a hozzáférés." Akkor is jön ez az üzenet, ha már az Avistáról akarok letölteni. Fogalmam nincs mi történhetett. Sajnos így nem tudtam kihasználni a szabad letöltést sem. Átolvasom majd az itteni írásokat, de egyenlőre nem tudok vele foglalkozni. Remélem, sikerül helyreállítani a dolgokat!
Jó utat, jó pihenést neked!
Szia Anyecska! Néhanapján én is járok úgy, hogy zöld csík helyett, piros csíkot látok az utorrentben.
Akkor azt szoktam csinálni, hogy kijelölöm a bepirosodott torrentet, leállítom, és az utorrent bal felső
sorában lévő "Remove" (nálam ez egy piros szemeteskuka) jelre kattintok. Ekkor a sori vagy a film
az utorrentből törlődik ugyan, de a gépen megmarad. Ezután bemegyek az AT-n a saját profilomba,
ahol ott sorakoznak szépen az eddig letöltött torrentjeim. Megkeresem azt a filmet, amit kitöröltem
az utorrentből, és újra beindítom a letöltést. Mivel a letölteni kívánt fájl már a gépeden van, az
utorrent csak egy ellenőrzést csinál (ilyenkorazt látni, hogy egy szürke csík fut végig "Checked" felirattal).
Ha kész van az ellenőrzéssel, akkor máris zöldre vált a csík és elkezdi seedelni a filmet. Nekem ez
minden esetben beválik.
Egy kivétel van! Kétszer jártam már úgy, hogy ahogy kitettek egy számomra érdekes sorit, azonnal
lecsaptam rá, és letöltöttem. Majd miután bepirosodott, végig akartam menni az előbb leírt útvonalon,
de már nem lehetett, mert valamilyen szabálytalanság miatt letörölték a sorit az AT-ről. Akkor kitöröltem
az utorrentből, de a gépen nekem megmaradt.

Nagyon remélem, tudtam segíteni!

Kép

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.06.18. 21:20

Egy kis érdekesség - tutira meg fogom nézni 2016-ban! :mrgreen:

http://indavideo.hu/video/The_Secret_Li ... ideoplayer

(Kedves Rita! A korábban beillesztett animált gif valóban az egyik nagy kedvencemből való - Szomszédom, Totoro. Nagyon kedves történet, csak ajánlani tudom mindenkinek! Ő lett a Ghibli stúdió szimbóluma is. :)

Kép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.06.19. 06:47

Egy kis érdekesség - tutira meg fogom nézni 2016-ban! :mrgreen:

http://indavideo.hu/video/The_Secret_Li ... ideoplayer

(Kedves Rita! A korábban beillesztett animált gif valóban az egyik nagy kedvencemből való - Szomszédom, Totoro. Nagyon kedves történet, csak ajánlani tudom mindenkinek! Ő lett a Ghibli stúdió szimbóluma is. :)

Kép
Balckfield! Ez tényleg nagyon aranyos... A macskát, mintha az enyémről mintázták volna (annyi, hogy Árpádka nem lila... :lol: )

Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2015.06.19. 21:17

Kedves Rita!
Köszönöm a válaszodat. A problémám bonyolultabbnak látszik és egyenlőre nincs megoldás. Hívtam egy hozzáértő embert, aki az általad leírtakat végigcsinálta. Az eredmény ugyanaz volt. (ellenőrzés után vörös és alul a csúnya üzenet) Annyi kiderült, hogy miután a T_t.k.m-bököm jó két hete modemet cserélt, azóta nem tudok seedelni, a torrent nem látja azt a portot. Még nem adtam fel és nagyon remélem, hogy helyreáll a szép, kényelmes kapcsolatom, most már az Avistával.

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.21. 18:52

Pár perce írtam a Doramamajomra:

Az asiatorrents létrehozott egy új torren toldalt a privatehd.to-t, ahová máris be lehet regisztrálni.
Kizárólag jó minőségű, magas felbontású, nem ázsiai sorozatokat, filmeket és zenéket lehet letölteni.
Egyelőre szabad letöltés van, de a visszatöltést már számolják.

Kép

62Rita

Anyecskának:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.21. 19:51

Kedves Anyecska!Egy órája már nem vagyok utorrentes! Hazajöttem három nap után, kiéhezve egy kis internetre,
és miután a szokott oldalakat végigjártam, és az utorrenthez értem, azt kellett tapasztalnom, hogy semmi, de semmi
sem látszik benne, egy üres lap az egész, a program nem is válaszolt. Akármit csináltam, nem értem el eredményt.
Rögtön SOS jeleket küldtem a kisebbik fiamnak Angliába, mert ő az informatika zseni a családban, és kértem a segítségét.
Ő onnan Angliából átvette az irányítást a gépem felett, és feltöltötte a qBittorent nevű klienst. Különböző dolgokat mondott,
hogy miért használja ő is ezt, kettőt jegyeztem meg belőle. Az egyik, hogy be lehet állítani egy pipával, hogy a sok kis pici
töredék, ami össze-vissza szokott letöltődni, az szépen sorrendben töltődjön le. Így ha kellő gyorsasággal jön le a film,
vagy a sorozat, akár már 7-8% letöltöttségnél is el lehet kezdeni nézni. A másik egy érdekesség, soha nem hallottam róla.
Az utorrentnél a háttérben fut egy program, ami Bitcoinokat bányász le, gondolom az utorrent kiagyalójának. Ez a Bitcoin
elismert fizetőeszköz. Azt mondja a fiam, hogy Angliában több helyen is lehet fizetni vele. Kapaszkodj meg! Egy Bitcoin
jelenleg 67 644 forintot ér!!!
Az alap programban nem volt benne, hogy mutassa a le és feltöltési sebességet, vagy azt, hogy mennyi idő van hátra a
letöltésből, ezeket csak ki kellett pipálni, és máris láthatóvá vált. Jól működik a program, és amit még kedvelek benne,
hogy nincsenek villogó reklámok, mint az utorrentben.

Innen töltötte le a fiam: Remélem tudtam segíteni! Az a hozzáértő ember, akivel megnézetted a gépedet, hátha fel tudja telepíteni.

Kép

Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2015.06.21. 21:53

Kedves Rita!
Köszönöm a segítséget. Azóta is áll minden nálam és egy darabig fog is, mert nem leszek itthon.
Az írásodat elteszem - még én is értem - de segítséget fogok hívni hozzá és mindenképpen fel fogom telepíttetni.
Köszönöm még egyszer.

Vissza: “Mindenféle”