Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

atina369

Re: Black And White (19/24)

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.06.27. 21:32

Ulbi Kedves!

Bocsi, kicsit eltűntem, de most már teljesen jól vagyok :)
Köszönöm a 20-21 részek feliratát és a filmet is. Most végeztem a 19-ik résszel és nem térek magamhoz..., persze egyből elkezdtem kombinálni de most inkább megyek és gyorsan megnézem a 20-ik részt is. Majd holnap jövök. További szép estét.
Kép

atina369

Re: Black And White (21/24)

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.06.28. 11:10

Kedves Ulbi!

Még hogy nem latin amerikai szappanopera :lol: , persze ezt még lehetne fokozni azzal, hogy kiderül, Ying Xiong-ot elcserélték a kórházban Xiao Ma-val.
Félre a tréfával, szerintem erre a csavarra aztán senki nem számított. Azt hittem, hogy az utolsó pár részben elvarrják a szálakat, ami azért van bőven, erre tessék.
Az elején, amikor a nemzetbiztonsági pasi azt mondja a parlament elnökének, hogy nincs egyezés, csak néztem nagyokat. Gyorsan vissza is tekertem azt a részt, hogy vajon jól olvastam-e, és igen. Na, ott már gondoltam, hogy fog még érni egy-pár meglepetés.

A papa tényleg egy igazi s***fej és ráadásul még amatőr is. DNS vizsgálat nélkül a „szárnyai”alá vett valakit, majd mikor kiderül a tévedés simán eldobja, mint egy használt zsebkendőt. Nagyon remélem, hogy ez a tette nem marad büntetlenül. Persze értem én, hogy a hibát valahogy orvosolni kell, de a módjával nem tudok egyetérteni, még arra sem vette a fáradtságot, hogy személyesen mondja el Zai Tian-nak.

Nem igazán tudtam eldönteni, hogy kit sajnálok jobban, Zai Tiant vagy Ying Xiong-ot, de a végén győzött Ying Xiong.
Ez most lehet, hogy csúnyán hangzik, de Zai Tian ezzel az egésszel csak nyert, bár most még csak a „tragédiát” látja benne, de azért remélem, hogy eljön az az idő, amikor a történet másik oldalát is látni fogja. Az ő esetében a nyomorból és a teljes kilátástalanságból csöppent bele a jómódba, szinte 0 erőfeszítéssel. Azt gondolom, ha van egy kis esze, akkor ezt az egészet a maga javára fordítja. Teljesen független lehet, esélyt kapott egy teljesen új életre.
Ezzel szemben szegény Ying Xiong eddigi élete egy pillanat alatt darabokra tört. Minden, amivel eddig nem tudott azonosulni most a nyakába szakadt, kapott egy maffia családot, és ha ez még nem lenne elég, még azt is megtudja, hogy az édesanyjaként szeretett nő a halálán van. Igazad van, tényleg elindult a lejtőn, de nem önszántából, még mindig sodródik az eseményekkel.
Azt a pillanatot pedig nem tudom elfelejteni Zai Tian-nak, amikor Ying Xiong-ot hátba támadta, még akkor sem, ha a végére rendeződött a kapcsolatuk.

Egyetértek, nekem is a kedvencem a 21-ik rész végén a két fiú beszélgetése, nagyon szívhez szóló volt. A másik kedvencem, amikor Zai Tian visszament oda, ahol nyomorúságos életét élte, oda, ahol minden elkezdődött.
Nagyon remélem, hogy az informatikus fiú túléli, bár túl sok esélyt nem látok rá. Most már csak abban bízok, hogy Lei Mu Sha ámokfutása lassan a végéhez ér, és remélem Ying Xiong jóvoltából.

És, akkor még pár dolog az előző hozzászólásomhoz…
Bocsi, de lassan kezdek átmenni aranyhalba :) , és nem, nem a mesebelire gondolok :lol: . Azt persze tudni lehetett, hogy a Sárközy robbantott, de az elkerülte a figyelmemet, hogy az is kiderült, hogy a szőke fickó volt.

Szóval Che Jin-re gondoltak, én ezt a fickót már teljesen el is felejtettem, pedig igazad van, kimondva ugyan nem volt, de tudni lehetett, hogy ő a „házon” belüli áruló. Sajnos annál a beszélgetésnél eszembe sem jutott, hogy rá céloztak.

A százados halála nekem még mindig böki a csőrömet, vagyis inkább az, ahogy meghalt. Azzal semmi bajom nem volt, hogy elhitte, hogy a nemzetbiztonság hívja telefonon (bár azt nehezen hiszem, hogy nem voltak háttérzajok, hiszen nyilvános fülkéből hívták, ráadásul úgy tűnt, hogy egy állomásról). Még az is rendben van, hogy nem a szokott helyen akartak vele találkozni, hiszen hihető volt a sztori, viszont az már kicsit amatőrségre utal, hogy nem kezdett el gyanakodni a teljesen kihalt épületben. Azt gondolom, hogy ilyenkor legalább a fegyverét tarthatta volna a kezében. Ettől függetlenül persze sajnálom szegényt.
Ebben a sorozatban túl sok az információ, de az is lehet, hogy bennem van a hiba, nem kéne egyszerre 5 sorozatot néznem, mert lassan elveszek bennük.

Jelentem, túléltem a citromos-gyöméres-kólát. A hatásáról sajnos nem tudok beszámolni, mert mire normális minőségű gyömbérhez jutottam, addigra már semmi bajom nem volt. Már csak kíváncsiságból csináltam meg, és azt kell, hogy mondjam, hogy meglepően jó volt, bár nekem túl érdes volt a kóla miatt (gondolom, pont ezért isszák azzal). Az persze nem árt, ha a hozzávalókat külön-külön is szereti az ember.

Gyermek már táborozik? Nem is írtad, hogy hova ment. Az időjárást elnézve most egy vízparti táborozás nem lenne túl szerencsés.
Kép

Ulbi

Re: Black And White (19/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 11:47

Szia Ulbi!
Végre itt lehetek és nem a könyveimet kell bújni, amik dög unalmasak voltak, hanem izgi sorozatot nézhetek.
Ahogy ígértem visszatérek a nyárra, mert szeptembertől folytatom a kínzást.
Drága Boszi!
Nagyon örülök, hogy végre itt vagy köztünk
és itt is Kép
szívből gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!
Méltán megérdemelted az eredményeidet, mert én ilyen következetesen kitartó hallgatót még nem is láttam! Minden tiszteletem :D

Azoknak, akik nem tudják: Boszi a BaW 10. része után itt hagyta a doramák világát, és csak most a vizsgák letétele után tért vissza. Hát van mit pótolni, mert rengeteg minden történt azóta, lehet, hogy kevés is lesz a nyár a sok néznivalónak :D
Kép

Ulbi

Re: Black And White 11. rész gif-regény / 1.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 12:45

Akkor jöjjön a BAW

Kép

XI/I

Kép menekülés

Kép újjászületés

Kép álmodom ?

Kép ki vagyok én ?

Kép visszatérés

Kép szerelem első látásra

folyt. köv.
Boszi itt van! És hozta a mozgó-képregényt is! :D
Ezt az első 11. részt segítettem feltenni ide az oldalra, mert Boszi ugye kimaradt a "költözésünkből", és neki még nagyon új ez a rendszer. De nagyon hamar belejött, mert a többi résznél már nem volt semmi probléma. Sok dolog van, ami hiányzik ebből az "új" programból, a régiben pedig ott volt, és nagyon megszoktuk, pl. a képek méretének változtatása. De rengeteg dolog van, ami újdonság ebben a programban és én személy szerint nagyon szeretem. Például, hogy be lehet idézni a szövegeket, vagy hogy színezni lehet a betűket, és, ami mindent visz: a youtube videók beágyazása.

Most már ehelyett
Kép

lehetséges
ez

és ehelyett
Kép

ez

folyt. köv.
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.06.28. 13:22

Halmozzuk az élvezeteket.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ulbi

Re: Black And White 11. rész gif-regény / 2.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 13:47

1. Folytatás

Boszi!
Nagyon nagy gondban vagyok, mert jó pár dologra nem emlékszem.
Atina éppen írta magáról, hogy kezd átmenni aranyhalba. Hát nemcsak ő, hanem én is.
De mindez annak tudható be, hogy nagyon összetett a történet, és az biztos, hogy egykönnyen nem lehet "uralni" (én itt arra gondolok, hogy teljes mértékben rálátással bírni)

Szóval a helyzet az, hogy tudom, hogy ez a képsor Zai Tian múltjának egy részét mutatja, még hozzá a műtét utáni lakásban való ébredéstől addig, míg el nem megy a lányhoz (Xiao Mei) abba a bizonyos Mc Donald's-ba, ahová karácsonykor betört. Mi már, akik a 21. résznél járunk (sőt én, aki már "látta" az egészet), tudjuk, hogy ez csak egy töredéke még a sztori ennek a részének is, mert valahogy hozzá került az a kép is, amit őrizget a lakásán, és itt még nem tudni, hogy miért szakadt meg köztük a kapcsolat, miért kellett a lányt keresgélnie, ha egyszer már megvolt. Arról nem is beszélve, hogy mi történt a műtét és a lakásban való feleszmélés között, amire látszólag nem emlékszik, de mégis egy hosszabb időszak kellett, hogy legyen.

Persze ennek a résznek az elején még azt sem tudja, hogy kié ez a lakás, és ki intézte így az ügyeket (pénz, kocsi, iskola, állás), de ez a rész végén már nagyjából sejthető lesz. Persze a MIÉRT-re még sokáig kell várnunk. Atina azt hiszi, hogy már tudja (ő a 21. résznél jár per pillanat), de én itt most elárulom, hogy NEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A történetnek ez a darabja a 23. rész egy monológjával lesz kerek, teljes, egész.

És most visszakanyarodnék erre a 11. részre.
Tudom, hogy mit látok, csak nem emlékszem már arra, hogy ez hogy jött föl. Zai Tian emlékszik vissza? Vagy csak a rendező libbenti fel egy szeletről a fátylat? Nem tudom. Rég volt :D

Atina is így gondolja:

de én ebben továbbra sem vagyok biztos. Nem vagyok meggyőzve arról, hogy szerelmes ebbe a lányba. Inkább végtelen hálát érez, egy kapcsot a világgal, egy hovatartozás lehetőségét. Az emlékeim szerint nem azt mondja, hogy szerelmes belé, hanem azt, hogy fontos neki, azt, hogy a családja, azt, hogy ő volt az egyetlen, aki ránézett (emberként bánt vele).

folyt. köv.
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.06.28. 14:19

Atina is így gondolja:

de én ebben továbbra sem vagyok biztos. Nem vagyok meggyőzve arról, hogy szerelmes ebbe a lányba. Inkább végtelen hálát érez, egy kapcsot a világgal, egy hovatartozás lehetőségét. Az emlékeim szerint nem azt mondja, hogy szerelmes belé, hanem azt, hogy fontos neki, azt, hogy a családja, azt, hogy ő volt az egyetlen, aki ránézett (emberként bánt vele).
Ulbi, ha most kiderül, hogy a mekis lány és Zai Tian között rokoni szál van, esetleg testvérek, tuti visítani fogok :lol:
Kép

Ulbi

Re: Black And White 11. rész gif-regény / 3.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 14:47

2. Folytatás

Kép örökös vita

XI/2.

Kép ártatlanság bizonyítéka

Kép segíts nekem !

Kép minden olyan zavaros

Kép kis hamis

Kép elkaplak

Kép ki ő ?

Kép a segítő

folyt. köv.
Boszi!
Nem tudok betelni ezzel a te találmányoddal! Ezzel a mozgó-képregénnyel! Nagyon jók a kiragadott gif-ek, és nagyon jók az egy szavas, egy mondatos, lényegre-törő megfogalmazások. Aki látta, annak segít felidézni, de mindenkit arra ösztönöz, hogy ezt meg kell nézni, akár elsőre, akár újból, és újból. Még én is így vagyok ezzel, pedig ha másra nem is, rám biztosan lehetne mondani azt, hogy lassan BaW-mérgezésem lesz. De ennek ellenére! Így elnézve a képregényt, szívesen eldobnék most mindent, és nekiülnék BaW-ot nézni. Meg is fogom tenni, ha a végére jutottunk. :D

Meg fogom ezt tenni azért is, mert mint mondtam vannak elfelejtett momentumok.
Arra emlékszem, hogy keresik Zai Tiant, és összekülönböznek a módszeren. Aztán persze mind a ketten ugyanott lyukadnak ki: Da Yannal :D
Azt is tudom, hogy a csapongó Ying Xiong miután már szinte mindenkit meggyanúsított a téglasággal, legutóljára Hao Ket szemelte ki, és most ez a fiú bizonyítja, hogy nem az, de hogy mivel ???? Az már sajnos homály.

A kis hamis
Nem semmi! Jól rászedte Ying Xiong Xiao Mat :D

folyt. köv.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 14:55

Ulbi, ha most kiderül, hogy a mekis lány és Zai Tian között rokoni szál van, esetleg testvérek, tuti visítani fogok :lol:
Atina!
Nem,
ez nem fog kiderülni.
Visítani fogsz,
de nem ettől.
Hanem mástól. :lol:
Nem is egytől, hanem kettőtől.
Mert 2 dolog fog még kiderülni, amire nem gondoltál.

Mint a parasztbácsi a repcsin:
Erre gondoltam. Erre is gondoltam. Nahát erre nem gondoltam.

Ha nem ismered a viccet, szóljál, és elmesélem.
:lol:
Kép

Ulbi

Re: Black And White 11. rész gif-regény / 4.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 15:18

3. Folytatás
XI/3.

Kép összetörve

Kép minden hamis

Kép miért Ő ?

Kép gyere papához

Kép a harmadik

Kép ez nem lehet

Kép ki fog derülni

folyt. köv.
Végre megtalálják Zai Tiant. Ez egy nagyon szívhez szóló jelenet. Annyira meghatott, hogy nem is sikerült jól az időzítése, túl hosszú ideig van kint a felirat. Ezt a hibát ilyen esetekben mindig elkövetem. De feljegyeztem, és majd később javítani fogom.

Ying Xiong pár pillanat leforgása alatt szembesül azzal, hogy igen, ő az a bizonyos harmadik

Kép a harmadik

és hogy Zai Tian a triádtól kapja a tippeket

Kép ez nem lehet

Már az öreg vezér is rájött, hogy le fognak bukni.

Kép ki fog derülni

Folyt. köv.
Kép

Vissza: “Sorozatok”