Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White 12. rész gif-regény / 2.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 18:06

XII/II

Kép találkozás
Kép rászedve
Kép az én verzióm
Kép kinek higgyek?
Kép próbálkozás
Kép vacilálás
Kép mit tettem?
Kép sikerült
Kép leleplezve
Nincsenek jóban a fiúk, összevesztek, de ezen a hosszú, üres folyóson, nincs mese, nem lehet kitérni

Kép találkozás

Zai Tian nem kapott választ, csak ködöt, :lol: most megpróbálkozik Chen Lin. Ő egy másik adag ködöt kap :lol: :lol:

Mivel Zai Tiannal nem mentek semmire, lépre csalták Xi Yinget és megszerezték Zai Tian ujjlenyomatát.

Kép rászedve

Arra nem emlékszem, hogy ennél a beszélgetésnél, vagy előtte az utcán elhangzott-e a fiú neve
mert akkor végre tudnám, hogy ezen a listán miért pont rögtön ezt a két nevet szúrta ki magának a törvényszéki tiszt

Kép

Most már tudják, hogy Zai Tian igazából nem is létezik.

Kép leleplezve
Kép

Ulbi

Re: Black And White 12. rész gif-regény / 3.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 18:58

XII/III

Kép ismerős
Kép leesett
Kép újabb füles
Kép a falnak is füle van
Kép váratlan látogató
Kép nem ismersz engem
Kép figyelő
Kép a hiányzó láncszem
Kép fenyegetés
Kép merénylet

Kép
Kép
Boszi!
Amikor annak idején kértem tőled azt a rengeteg képet a testvérpárról (bár itt azt még nem lehet tudni, hogy ők testvérek, sőt időközben az is kiderült, hogy ikrek), akkor az azért volt, mert előre belelestem ebbe a részbe, és Ying Xionghoz hasonlóan én is döbbenten figyeltem fel erre a nőre a liftben. És akkor jött le, hogy ezek ketten vannak, és már hány helyen megfordultak.

Kép ismerős Kép leesett

Van egy újabb nyom, de már nagyon óvatosak a fiúk

Kép újabb füles Kép a falnak is füle van

Nem is emlékszem olyan napra, hogy Zai Tián úgy ment volna haza, hogy:
ne várta volna valaki, általában a lakásában
ne látogatták volna meg, természetesen csak hívatlanul
ne leselkedtek volna orvul a tetőn vagy távolabbról (hiszen Xiao Ma bekamerázta az egész környéket).

És akkor még a szomszédban is egy drogüzem volt :lol: :lol:

Érdekelne is engem az a szép kilátás az óceánra, már rég elköltöztem volna :lol:

Kép váratlan látogató

már az lenne váratlan, ha nem lenne látogató :lol: :lol:

A bűnszövetkezet fejét megfenyegetik a saját lakhelyén (na, erre se számítottam volna) és Chen Lin beszáll egy bombabiztos, akarom mondani biztos bombás liftbe :lol:

Kép fenyegetés Kép merénylet

Kép
Kép

Ulbi

Re: Black And White 13. rész gif-regény / 1.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 20:35

Jöjjön a mai adag BAW

Kép

XIII/I

Kép menekülés
Kép aggódás
Kép ezt még megbánjátok
Kép a francba
Kép ez nagyon nem jó
Kép bajban vagyok
Kép hátba támadás
Kép elkéstem
Kép poloska keresés
Kép új áldozat
Drága Boszi!

Köszönöm az újabb rész KSR-ét. :D

A lánya alig jutott ki a liftből, de az öreg tovább titkolózik. Amit tudunk, azt a többi eseményből mi magunk raktuk össze magunknak.
De nemcsak mi, az emberei se tudnak semmit. Ők is csak a sötétben tapogatóznak. Nekik is csak azt mondja, hogy egy nagy ellenség közeledik. Ezzel a dumával vette rá anno Da Yant, hogy menjen be a Déli Kapitányságra a csempészett fegyverek készlet-listájával a hóna alatt :lol:

Kép a francba

A francba! Zai Tiannál esett ki a napló. Most vissza kell hozzá menni.

Kép hátba támadás Kép elkéstem

Ying Xiong megint falba ütközik és tudja, hogy azért, mert megszerezték az információt. És mivel mindent a tetőn tárgyaltak meg, csakis a telefon lehet a ludas. Ja, nem, poloskás :lol:

Kép poloska keresés

hú! De bírtam, mikor szétcsapta a telefont. A kollegák meg hőbörögtek, hogy az állami tuajdon :D

Kép

mivel már egyszer megcsináltad nekem ezt a gif-et, így megkerestem, és idegyűjtöttem azt is. :)

Kép új áldozat

Li bácsit még nem gyanúsította meg Ying Xiong, de ami késik, nem múlik :D
Kép

Ulbi

Re: Black And White 13. rész gif-regény / 2.

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.28. 21:19

XIII/II

Kép nem értem
Kép ezt nem élem túl
Kép ismerős érzés
Kép nekem ő kell
Kép rejtély
Kép meg kell találnom
Kép van itt valaki
Kép csak én
Kép ezt tudnod kell
Kép igaz lenne?
Kép emlékek
Kép nem viccelnek
Kép itt az idő
Kép rejtekhely
Kép meg kell találnom
Kép a kis lázadó
Kép mi ez?

Kép

Kép
Nagyon sok minden történik ebben a 13. részben...akartam írni, de az az igazság, hogy az összes részben sok dolog történik, csak ahogy haladunk az úton, nemhogy egyre közelebb, hanem inkább egyre távolabb kerül a cél, és egyre sűrűbben gondoljuk azt, hogy talán nem eléggé figyeltünk valahol, és ezért nem értjük az eseményeket.

Kép rejtély

mint például itt is: Ki ez a család ? Kit gyászolnak? Miért támadják meg őket? És egyáltalán hogy kerülnek a történetbe?
Van szerepük, de ez nem most derül ki, hanem pár résszel később. Tehát nem azért nem tudod, mert nem figyeltél valahol :lol: :lol:

Zai Tian el akarja temetni a "családját", de ehhez be kell tudni azonosítani a lányt (legalább DNS szinten). Ezen munkálkodnak nap mint nap a laborban, de sajnos nem találják

Kép meg kell találnom

Zai Tian már teljesen blazírtan veszi tudomásul, hogy megint van valaki a lakásban :D

Kép csak én

Ying Xiong felfedezi a hot dogos rejtekhelyét és az első sokk után vadul elkezdi keresni

Kép rejtekhely Kép meg kell találnom

De senki nem ott van, ahol lennie kéne:
A kicsi Boszi Xioa Maval van, Xi Ying pedig éjnek évadján a kiégett étteremben mintákat gyűjt

Kép a kis lázadó Kép mi ez?

És végül:
Nagyon klassz ez a kép! Mit sző a hölgy? Álmokat?

Kép
Kép

Ulbi

Re: Black And White (21/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.30. 09:25

Attól tartok az utolsó eddigi pár részt újra kell néznem, mert megint elszaladt velem a ló...vagyis meg sem álltam a végéig!Lassan ott tartok, hogy írnom kellene mindegyik részhez egy rövid ismertetőt magamnak, hogy tudja melyik résznek mi volt a legfontosabb pillanata... :oops:
az a fránya chisp és a lemez....az új arcok és a régiek nem azok akiknek kiadják magukat..és persze kiderül ki a főkolompos de addig hány embernek kell még meghalni...aish....
Kata!
Én azt mondom kár volt előre megnézni a részeket, igazán várhattál volna még egy hetet. :lol:
Most csak azt tudod, hogy ki hal meg, de hogy miért és hogy hogyan áll össze az egész történet, azt nem. Nagyon sok párbeszéd és monológ van, ami szükséges a megértéshez. A tévéhíradókról nem is beszélve. Remélem, hogy a végére nem kavarodsz össze ezért.

Kép
Kép

Ulbi

Re: Black And White (19/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.30. 09:34

Ulbi Kedves!

Bocsi, kicsit eltűntem, de most már teljesen jól vagyok :)
Köszönöm a 20-21 részek feliratát és a filmet is. Most végeztem a 19-ik résszel és nem térek magamhoz..., persze egyből elkezdtem kombinálni de most inkább megyek és gyorsan megnézem a 20-ik részt is. Majd holnap jövök. További szép estét.
Kedves Atina!
Most én mondhatom el magamról ugyanezt. Mármint, hogy eltűntem. :lol:
Örülök, hogy jobban vagy!
Már aggódtam, hogy nem élted túl ezt a kólás izét (ha már ennyit viccelődtünk rajta) :lol: :lol:

Kép

Kik ők? Nemsokára megtudjuk :lol:
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.30. 10:44

Kedves Atina!
Még hogy nem latin amerikai szappanopera :lol: , persze ezt még lehetne fokozni azzal, hogy kiderül, Ying Xiong-ot elcserélték a kórházban Xiao Ma-val.
Fokozzák még, de nem ezzel. :lol: :lol: :lol:
És itt fog felszínre jönni az, amiért én nagyon haragszom az öregre.
A "haragom" másik oka már kiderült, erről te is írtál:
A papa tényleg egy igazi s***fej és ráadásul még amatőr is. DNS vizsgálat nélkül a „szárnyai”alá vett valakit, majd mikor kiderül a tévedés simán eldobja, mint egy használt zsebkendőt. Nagyon remélem, hogy ez a tette nem marad büntetlenül. Persze értem én, hogy a hibát valahogy orvosolni kell, de a módjával nem tudok egyetérteni, még arra sem vette a fáradtságot, hogy személyesen mondja el Zai Tian-nak.

Szerintem is popsifejű. Én is úgy gondolom, hogy alaposabban utánajárhatott volna, ami nem is lehetett olyan nehéz és megterhelő, mert miután Ying Xiong bejelentkezett a zsepivel és a lánccal, pikk-pakk ki tudott deríteni mindent. Rögtön tudták, hogy a nő magához vette, és azt is, hogy hány éves korában!!!!!!!

Na, meg ez is, hogy:
Ja, és
ha már úgy is beszélünk, elmondom most.

Mondjuk Da Yan se csomagolta be sehogy se, és akkor még rá is nyomta a telót.

Na, meg ez is milyen már? Először csak úgy simán kidobja, utána meg:
Na, jól van, akkor legyünk barátok.

Kezdhette volna ezzel is és személyesen!!!

Az, hogy lábon lövik, elég büntetés? :D

És most én is fokozom:
Nem azért műtette át Zai Tiant, hogy szebb legyen.
Azt hittem, hogy az utolsó pár részben elvarrják a szálakat, ami azért van bőven, erre tessék.
Varrnak el szálakat, eseményeket is megmagyaráznak (hogy végre értsünk is valamit :lol: ), de lesz sikításra is okod.
Nem igazán tudtam eldönteni, hogy kit sajnálok jobban, Zai Tiant vagy Ying Xiong-ot, de a végén győzött Ying Xiong.
Igazad van. Zai Tian nyert a dolgon és azt hiszem a 21. rész végére ez tudatosul is benne. Persze a mód nagyon is helytelen, és a lelke nagyon sokat sérül közben. A kicsi Boszi be is olvas miatta az apjának.

Tudod te hány embernek fáj ez most?
Fáj Chen Zai Tiannek,
fáj Wu Ying Xiongnak,
fáj nekem,
és anyának is fájt.

A fájdalom, amit okoztál nekünk,
az sem fog változni soha.

Míg Zai Tian nyert a dolgon, Ying Xiong csak veszített. Ezt fogalmaztam meg úgy, hogy elindult egy lejtőn. Mert nemcsak egy dolgot veszít, hanem szép lassan egymás után mindent. A lejtő aljára akkor ér, amikor feladja. (Segítek: ez a 22. részben lesz.)

Folyt. köv.
Kép

Agacska72

HozzászólásSzerző: Agacska72 » 2015.06.30. 11:00

Nagyon köszönöm a 19.-21. részek feliratát.

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.30. 12:12

Atinának válasz - Folytatás
Azt a pillanatot pedig nem tudom elfelejteni Zai Tian-nak, amikor Ying Xiong-ot hátba támadta, még akkor sem, ha a végére rendeződött a kapcsolatuk.
Én valahol felmentem őt, mert el volt nagyon keseredve, és kapott hozzá egy profi agymosást. Van egy barátnőm, aki esküszöm képes erre. Amikor beszél, a végére elzsibbadok és szédülök, de frankón fizikailag. És ugyanezt a zsibbadást éreztem, amikor fordítottam azt a részt, ami így kezdődik:

Nézze csak!
A város.
Innen a legszebb.
....

Egyetértek, nekem is a kedvencem a 21-ik rész végén a két fiú beszélgetése, nagyon szívhez szóló volt.
És nagyon Zai Tian-os is volt :D

Anya
milyen volt?
Anya
egy bombázó volt.

Szerintem senki másnak nem jutna eszébe egy ilyen válasz erre a kérdésre.
De a végén mind a ketten sírnak.
Ez a fordulat egyébként nagyon tetszik a filmben: hogy van köztük kapcsolat, és hogy az egy anya.
Bocsi, de lassan kezdek átmenni aranyhalba
Ez nem hiszem, hogy így lenne.
Először is, ez a történet nagyon komplikált. Aztán nem is tudod egyvégtében nézni. A robbantós részt körülbelül egy évvel ezelőtt fordítottam.
És végül: nagyon sok dolgot csak halványan érintenek. Csak utalnak rá, csak elejtenek egy fél mondatot, csak véletlenül ott van valaki. Közben meg annyi információt zúdítanak rád, hogy csak úgy kapkodod a fejedet. Így nagyon könnyű nem észrevenni dolgokat, és hidd el, nem vagy vele egyedül. :lol: :lol:
A százados halála nekem még mindig böki a csőrömet
Egy kicsit vitatkoznék. :D
Lehet, hogy egy ügyészségen nincs csend. Emellett ő is egy zajos helyen állt, így nem lehetett tudni, hogy honnan jön a zaj. Mellette számított arra, hogy meg fogják keresni az ügyészségről, hiszen a kapitánnyal is pont ezt beszélték meg.
Először kétkedett a házon kívüli találkozással kapcsolatban, de aztán logikusnak tűnt a magyarázat és fifikásnak az ötlet.
Azt is elmondták neki, hogy ez egy építés alatt álló épület. És így volt, mert az előtérben dolgoztak.
Kapott egy útvonalat is, hogy merre menjen épületen belül.
Egészen eddig miért gyanakodott volna?
Aztán be volt zárva az az ajtó.
Akkor meg szerintem azt hitte, hogy rossz felé jött.
Majd meghallotta a lépteket,
de akkor már késő volt...
Jelentem, túléltem a citromos-gyöméres-kólát.
Ennek igazán örülök.
A hatásáról sajnos nem tudok beszámolni,
Ennek viszont nem, mert most hülyén fogok meghalni :lol:
Gyermek már táborozik? Nem is írtad, hogy hova ment. Az időjárást elnézve most egy vízparti táborozás nem lenne túl szerencsés.
A gyermek már táborozik, szombat óta, csütörtökön jön. Balatonfenyvesre mentek. Ha jól tudom, ott van vízpart :lol: De ez elsősorban egy edzőtábor, bár valóban nagyon sérelmezi, hogy még be se mentek a Balatonba. Mondta is, hogy soha többet nem jön ide. (Persze ez nem így lesz, csak most el van emiatt keseredve.)
Ma reggel is hívott és mérgesen beszámolt a tegnap estéről:
Először azt mondták, hogy lesz valami buli, de aztán mégsem, majd mikor nagy nehezen elaludt, akkor felverték őket, és kihajtották a tök sötétbe, hogy keresgéljenek valamit a fűben. (Azt tudni kell, hogy az én 10 éves kisfiam nagyon bátor és belevaló, de a sötétségtől retteg). Találtak is millióegy szúnyogot és egy élő rókát. Mert mint utólag kiderült a szomszédnak van egy és éjjelente ki szokta engedni, hogy szaladgáljon egyet.
Csak remélni tudom, hogy a sokktól nem csapták agyon.
:D
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.06.30. 14:40

Végigolvasva az utolsó szóig---------!hát pont az a jó nekem, hogy már végignéztem, de annyira eseménydús, és annyira lehetett érezni a komoly fordulatokat, hogy felirattal is biztosan többször-nézős lesz...ennyire tömény sorozatot már rég láttam. Nem hiába vagyok odáig! :D :D :lol: :lol:

Vissza: “Sorozatok”