Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Agacska!Nagyon köszönöm a 19.-21. részek feliratát.
Kedves Kata!Végigolvasva az utolsó szóig---------!hát pont az a jó nekem, hogy már végignéztem, de annyira eseménydús, és annyira lehetett érezni a komoly fordulatokat, hogy felirattal is biztosan többször-nézős lesz...ennyire tömény sorozatot már rég láttam. Nem hiába vagyok odáig!![]()
![]()
![]()
Kedves Cuclicica!Kedves Ulbi!
Nagyon köszönöm az eddigi részeket.Nagyon jó kis sori, kár, hogy már csak 2 rész van hátra, szívesen néztem volna még tovább
Drága Boszi!Szia Ulbi!
Köszike, az üdvözlő szavakat, igen kimaradt egy kis idő a suli miatt, már nagyon hiányoztatok, és persze a képregényezés is, a BAW-ról ne is beszéljünk.
A suli nem könnyű, bár ott is képregénnyel felelhetnék akkor biztos mindig 5 kapnák,de sajnos ez nem így van.
A kitartásról annyit sajnos az élet mindig tartogat az embernek meglepetést, nekem ezt a balesetet, de itt vagyok és sikerült ezt az évet befejeznem kisebb nagyobb szenvedések árán.
Örülök ha örömet szerezhetek másoknak a munkámmal. hahahah most veszem észre már tudok két kézzel gépelni.
Igen még tanulgatom ezt az új fórumot, még vannak szürke zónák amiket nem ismerek, de majd szép lassan ezt is megtanulom.
Sajnos lehagyni nem foglak de remélem hamarosan már utolérlek benneteket.
Mindenkinek jó szórakozást, a képregényekhez és a sorozathoz.
Boszi
Ui: a lány valóban álmokat sző, de nem rémálmokat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég