Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

haewon

Re: Black And White (Teljes)

HozzászólásSzerző: haewon » 2015.07.02. 21:19

Köszönöm a teljes fordítást, most jöhet a maraton, magyar felirattal, mert bevallom természetesen nem bírtam ki, bele-bele lestem eddig is. Jó pihenést, kellemes nyaralást.

N.Ildikó

HozzászólásSzerző: N.Ildikó » 2015.07.02. 21:21

Kedves Ulbi, nagyon köszönöm az összes feliratot.
Szép, pihentető nyarat kívánok neked.

Nita1987

HozzászólásSzerző: Nita1987 » 2015.07.02. 22:56

Nagyon szépen köszönöm a fordítást :D

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.07.02. 23:16

Kedves Ulbi!

Nagyon szépen köszönöm az utolsó részt is :)

Kép a sorozat befejezéséhez és a választáshoz is, kár lett volna magyar felirat nélkül hagyni.

Most fejeztem be az utolsó részt. A visítás elmaradt viszont meglepődtem rendesen :o , és bizony maradt még kérdőjel is, de majd megbeszéljük.
Kép

Ulbi

Re: Black And White (21/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.03. 10:37

Nagyon köszönöm a 19.-21. részek feliratát.
Kedves Agacska!
Nagyon szívesen!
Egyre izgalmasabb, igaz?

Kép
Kép

Ulbi

Re: Black And White (21/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.03. 10:41

Végigolvasva az utolsó szóig---------!hát pont az a jó nekem, hogy már végignéztem, de annyira eseménydús, és annyira lehetett érezni a komoly fordulatokat, hogy felirattal is biztosan többször-nézős lesz...ennyire tömény sorozatot már rég láttam. Nem hiába vagyok odáig! :D :D :lol: :lol:
Kedves Kata!
Ezt most nem igazán értem, de probléma megoldva, mert már az összes részhez van felirat. :D
Kép

szeva

HozzászólásSzerző: szeva » 2015.07.03. 11:43

Kedves Ulbi! Köszönöm szépen a sorozat fordítását! :D Már régóta szemezgetek vele,
most, hogy teljes a felirat bele is kezdek! A hozzászólásokat olvasva ez is egy jó kis sorozat!

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.07.03. 12:29

szia Ulbi! Úgy értettem az előző hozzászólásomat, hogy annyira tömény és akció dúsra sikeredett, hogy biztosan többször újranézős lesz az utolsó pár rész...bár nekem vannak kedvenc részeim is külön a soriban l a metrójelenet, a liftes, stb.
Egy biztos hogy eszembe sem jutott volna, hogy a menzás csaj töményen benne van a maffiában, sőt egyenesen sárközis...kissé :shock: .
Még egyszer hálás köszönet ezért a sorozatért! :D :D Majd elfelejtettem!
Nagyon jó ötletnek tartottam, hogy megemlékeztek a végén az áldozatokról...és hogy végül is mindenki megkapta méltó jutalmát /majdnem..!/!

Ulbi

Re: Black And White (22/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.03. 16:43

Kedves Ulbi!
Nagyon köszönöm az eddigi részeket. :D Nagyon jó kis sori, kár, hogy már csak 2 rész van hátra, szívesen néztem volna még tovább :)
Kedves Cuclicica!
Nagyon szívesen!
Bizony kár, hogy elfogytak a részek, mert egy nagyon egyedi sorozat volt. De nem tudom, hogy mit lehetett volna még hozzátenni, mert kerek egész is volt.
Viszont többször nézhetős, így újra, és újra átélhetjük a kalandjaikat, nem igaz? :D

Kép

Mennek az alagútba, ahol behúzzák őket a csőbe :D
Kép

Ulbi

Re: Black And White (22/24)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.03. 18:10

Szia Ulbi!
Köszike, az üdvözlő szavakat, igen kimaradt egy kis idő a suli miatt, már nagyon hiányoztatok, és persze a képregényezés is, a BAW-ról ne is beszéljünk.
A suli nem könnyű, bár ott is képregénnyel felelhetnék akkor biztos mindig 5 kapnák,de sajnos ez nem így van.
A kitartásról annyit sajnos az élet mindig tartogat az embernek meglepetést, nekem ezt a balesetet, de itt vagyok és sikerült ezt az évet befejeznem kisebb nagyobb szenvedések árán.
Örülök ha örömet szerezhetek másoknak a munkámmal. hahahah most veszem észre már tudok két kézzel gépelni.
Igen még tanulgatom ezt az új fórumot, még vannak szürke zónák amiket nem ismerek, de majd szép lassan ezt is megtanulom.
Sajnos lehagyni nem foglak de remélem hamarosan már utolérlek benneteket.
Mindenkinek jó szórakozást, a képregényekhez és a sorozathoz.
Boszi
Ui: a lány valóban álmokat sző, de nem rémálmokat.
Drága Boszi!
Bár a suli nem volt könnyű, de te mégis boszorkányos ügyességgel vetted az akadályokat...Ja, persze, hisz Boszi vagy. Most már bevallhatod, hogy a tudományodat is latba vetetted :lol:

Kép

Ha nem is így volt, a tudásoddal biztos elvarázsoltad őket :lol:

Igen, az kár, hogy nem tudtunk együtt haladni, de jó lesz majd felidézni a részeket a képregényeidet nézve. Aztán rögtön meg is fogom nézni, mert olyan kedvet csinálsz vele hozzá.
U.I. Rémálmokat nem lehet szőni, csak okozni :D (Rágúgliztam. Nincs olyan szóösszetétel, hogy rémálmokat sző :D )
Kép

Vissza: “Sorozatok”