Köszönöm szépen a befejező részt is.
Szép nyarat kívánok.
Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
Nagy-nagy köszönet a 22. és 23. részért![]()
A 23-ik most jön lefelé, még kb. fél óra, de a 22-ik részt tegnap este megnéztem.
Igazad volt, visítani tudtam volna, de leginkább kiakadtam, mert úgy érzem, hogy nagyon-nagyon átvertek és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Ezen túl több érzelmet is kiváltott belőlem ez a rész…
Megdöbbentem – Lei Mu Sha öngyilkosságán. Könnyeket nem ejtettem ért, és ez a megoldás jobban tetszett, mintha Ying Xiong ölte volna meg.
Vigyorogtam – Most már tudjuk, hogy a kapitány eddig miért csak lézengett a sorozatban. Nem ért rá, mert a háttérben ügyködött (éreztem én, hogy gyanús ez a fickó - ezért jár egy fél piros pont?
). Egyébként meg jó emberismerő, nem volt véltetlen, hogy Zia Tiant bízta meg Li bácsi megfigyelésével, tudta, hogy az öreg csak a két fiúban bízik, így megszerezheti a terhelő bizonyítékot. Le a kalappal előtte, de remélem, mielőtt az örök vadászmezőkre távozna, Zai Tian még jól megizzasztja.
Visítani tudtam volna, de leginkább kiakadtam, mert becsapva érzem magam – Most már azon sem lepődnék meg, ha Ying Xiong apja a postás lenne…![]()
![]()
![]()
Popsifejű(ezen nagyon röhögtem, úgyhogy kölcsönveszem) ezek szerint tényleg szívességet tett vagy törlesztett a volt szerelmének, mint ahogy azt korábban is gondoltam, valahol talán még írtam is. Remélem, a 23-ik részben kiderül, hogy miért is tette.
Azért érzem úgy, hogy átvertek/becsaptak minket - engem mindenképpen -, mert Da Yan kimondta, hogy Zai Tian a popsifejű fia, ezért aztán elhittem, hogy benézték és Ying Xiong lett a befutó, mint örökös. Az is igaz, hogy Hősünknek – legalábbis emlékeim szerint – sem popsifejű sem Da Yan nem állította, hogy az öreg fia, de hát nem is kellett kimondani azok után amit Zai Tian-nak mondtak.
Most már jó lenne, ha a mekis lány is előkerülne...
Majd jövök a 23-ik rész után is, bár lehet, hogy csak holnap.
Vígyázz arra, hogy mit kívánsz!Most már jó lenne, ha a mekis lány is előkerülne...
Kedves Atina!Megnéztem a 23-ik részt is, hát az öregnek kijárt volna még egy golyó a másik lábába is, egyet-egyet mindkét fiúért
Drága Boszi!Szia Ulbi!
Ugyan én még csak a 15. résznél tartok, de remélem akkor is tetszeni fog.
BAW újabb képregénye
XV/I
kérdések
és újabbak
csipet csapat
elmondom
elvesztettem
menő lettem
mindennek van ára
te csináltad
ez meg mi?
csapda
Rosszul áll az öreg szénája, ezért bevetik az adu ászt:XV/II
nehéz lesz
elvisszük a balhét
ő az apád
és akkor mi van?
nem érdekel
miért nem mondtad?
ez fáj
nem hiszem el
újabb nyom
ez nem jött be
Válasz nélkül is tudják, hogy valami bűzlikXV/III
valami bűzlik
nagyon magasan
nem segíthetek
ő a bűnös
csak őt ne
halálos korty
az út vége
Szép álmokat mindenkinek
Kedves Csabamama!Ulbi Kedves! Hát ez is befejeződött! Nagyon szépen köszönöm a sorozat teljes feliratát és a munkádat. Szeretettel: csabamama2
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég