Kedves Magdimama!Kedves Ulbi! Köszönöm szépen a befejezett sorozatot.
Nagyon szívesen!
Örülök, hogy velem tartottál.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Magdimama!Kedves Ulbi! Köszönöm szépen a befejezett sorozatot.
Kedves Haewon!Köszönöm a teljes fordítást, most jöhet a maraton, magyar felirattal, mert bevallom természetesen nem bírtam ki, bele-bele lestem eddig is. Jó pihenést, kellemes nyaralást.
Kedves Ildikó!Kedves Ulbi, nagyon köszönöm az összes feliratot.
Szép, pihentető nyarat kívánok neked.
Kedves Atina!Kedves Ulbi!
Nagyon szépen köszönöm az utolsó részt is![]()
a sorozat befejezéséhez és a választáshoz is, kár lett volna magyar felirat nélkül hagyni.
Most fejeztem be az utolsó részt. A visítás elmaradt viszont meglepődtem rendesen, és bizony maradt még kérdőjel is, de majd megbeszéljük.
Kedves Szeva!Kedves Ulbi! Köszönöm szépen a sorozat fordítását!Már régóta szemezgetek vele,
most, hogy teljes a felirat bele is kezdek! A hozzászólásokat olvasva ez is egy jó kis sorozat!
Kedves Kata!szia Ulbi! Úgy értettem az előző hozzászólásomat, hogy annyira tömény és akció dúsra sikeredett, hogy biztosan többször újranézős lesz az utolsó pár rész...bár nekem vannak kedvenc részeim is külön a soriban l a metrójelenet, a liftes, stb.
Egy biztos hogy eszembe sem jutott volna, hogy a menzás csaj töményen benne van a maffiában, sőt egyenesen sárközis...kissé.
Még egyszer hálás köszönet ezért a sorozatért!![]()
Majd elfelejtettem!
Nagyon jó ötletnek tartottam, hogy megemlékeztek a végén az áldozatokról...és hogy végül is mindenki megkapta méltó jutalmát /majdnem..!/!
Kedves Desertqueen!Kedves Ulbi!
Nagyon köszönöm a sorozat fordítását![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég