Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White (Teljes)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.05. 11:19

Sziasztok!
Köszönöm szépen a feliratot. Nemcsak ezt, hanem minden fordító munkáját, akiknek jóvoltából annyi remek sorozatot nézhettünk meg eddig is. Üdv: Eugenia
Kedves Eugenia!
Ha így egyben szeretnéd megköszönni az összes feliratot, akkor rossz helyen jársz, mert ezt nagy valószínűséggel csak én fogom látni, legalábbis, ami a fordítókat illeti. Mindenki lázasan dolgozik, hogy legyen néznivaló és a saját fórumában válaszolgat. Többre nincs is idő, ezt saját tapasztalatból mondom (írom).
Legközelebb esetleg a társalgóba (általános fórumok között) írjad a minden fordítónak szánt üzenetet, mert ott nagyobb eséllyel olvassák majd a megszólítottak.
Vagy esetleg mindenkinek külön is írhatsz, az lenne a legjobb.

Jó szórakozást a remek sorozatokhoz és kellemes nyarat kívánok!
Ulbi
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.05. 11:55

Szia Ulbi! Jason Zouval is nehéz betelni...nagyon örültem és meglepődtem, mikor először a jó oldalon láttam...neki még lehet jövője...és igazad van...elölről kell kezdeni a sorozatot....és a képekkel nem lehet betelni.!
Kellemes maratonozást mindenkinek aki még nem látta, mert biztosan nem fogja letenni az első rész után.... :lol: :lol: :lol:
Nekünk meg akik láttuk...az nem kérdés..naná hogy maraton!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kedves Kata!
Jason Zou: Ez egy reklámfotózásról készült szösszenet, itt gyönyörködhetünk benne, még a mosolyában is :D

Éééésss...
Maratonra fel!
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.05. 12:06

Szióka!
Nagyon szépen köszönöm ezt az izgalmas sorit,bár csak bele -bele néztem ,de most indulhat majd a maratonja!! :)
Kedves Csillagvirág!
Nagyon szívesen!
Ééééssss, ahogy Katának az imént írtam:
Maratonra fel! :D

Kép

Utána, ha van kedved, mesélj róla, hogy tetszett.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.05. 13:03

Kedves Ulbi!
Köszönöm a Black And White fordítását és a videók feltöltését is. Nagyon kíváncsi vagyok erre a sorira, remélem, be tudom szorítani valahogy a kevés szabadidőmbe. Ez lesz az első tajvani akció sorozatom. Mindenképp meg akarom nézni.

Szép hétvégét kívánok Neked!
Kedves Kriszti!

Jaj, de jó, hogy itt vagy!
Nagyon szívesen a fordítást!
Mindenkinek örülök, aki ide "betér", de a fordítóknak jobban. :D
Az valahogy más. Az érzés is más.
Egy fordító tudja, amit a többiek nem is sejtenek.

Ehhez a sorozathoz sajnos egy kevés idő nem lesz elég, kb. 24 óra kell. És ne bízz abban, hogy nem akarsz majd maratonozni :D, mert eddig mindannyian akartunk.

De remélem, hogy valahogy össze fog jönni, mert tényleg kár lenne kihagyni.

Sajnos én két hónapja nem néztem semmit, de most majd nekilendülök. :D Nemcsak a Super Daddy Yeol fog sorra kerülni többek közt, hanem az új sorozat is, amit Hayakoval közösen fordítotok: a High Society. Nagyon az ízlésemnek való.

Majd ha végeztem a meglévő részekkel, megyek, és beszámolok.
Legyen szép napod! Kép
Kép

Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2015.07.05. 13:24

Kedves Kriszti!

Jaj, de jó, hogy itt vagy!
Nagyon szívesen a fordítást!
Mindenkinek örülök, aki ide "betér", de a fordítóknak jobban. :D
Az valahogy más. Az érzés is más.
Egy fordító tudja, amit a többiek nem is sejtenek.

Ehhez a sorozathoz sajnos egy kevés idő nem lesz elég, kb. 24 óra kell. És ne bízz abban, hogy nem akarsz majd maratonozni :D, mert eddig mindannyian akartunk.

De remélem, hogy valahogy össze fog jönni, mert tényleg kár lenne kihagyni.

Sajnos én két hónapja nem néztem semmit, de most majd nekilendülök. :D Nemcsak a Super Daddy Yeol fog sorra kerülni többek közt, hanem az új sorozat is, amit Hayakoval közösen fordítotok: a High Society. Nagyon az ízlésemnek való.

Majd ha végeztem a meglévő részekkel, megyek, és beszámolok.
Legyen szép napod! Kép
Ulbi drága, nagyon örülök, hogy kölcsönösen nézzük egymás sorozatát. :) És biztos, hogy mindketten jól fogunk járni. Én sem néztem mostanában sorozatokat, csak rövid webdrámákra futotta az időmből. De most már csak a HS van, viszont az jó sok soros és az angolja is hagy némi kívánnivalót maga után. Még szerencse, hogy az orosz felirat fényévekkel jobb, így a kettőből sokkal jobb feliratot tudok varázsolni. Egyre érdekesebb, ahogy halad a történet.

A BAW-ot nem kezdem el, csak ha már az összes videót leszedtem. Nem akarom kínozni magam. Viszont azt a 24 órát nem tudom, hogy hozom össze. :) Anyukám is csatlakozik majd hozzám. Jövök én is a beszámolóval, ha nézzük.

Jó pihenést és kikapcsolódást Neked!

Kép

mato

HozzászólásSzerző: mato » 2015.07.05. 22:35

Kedves Ulbi!

Nagyon köszönöm a fordítást! A hozzászólásokat olvasva izgalmas, jó sorozatnak ígérkezik. Tajvani akció sorozatot még nem láttam, kíváncsian várom az élményt. Az unokák mellett nehéz lesz maratonozni, de majd valahogy megoldom, s utána jelentkezem. Jó pihenést, kellemes nyarat kívánok!
mato/Marcsi

N.Ildikó

HozzászólásSzerző: N.Ildikó » 2015.07.06. 16:13

Vic Zhoura én is rákerestem ma. Van egy befejezetlen fordítás is.
A Mars is gyönyörű volt vele.

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2015.07.07. 07:34

Kedves Ulbi!
Nagy köszönet a befejezésért, inditom is a maratont ma, ahogy félre tudom dobni a dolgaim. :-)
Vic Zhou kiütéssel győzött a többi betervezett néznivalóval szemben. Nagyon kiváncsi leszek a történetre. :-)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára f.ági 2015.07.07. 12:44-kor.

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.07.07. 09:43

Ulbi, én is nagyon köszönöm, hogy lefordítottad ezt a sorozatot! :P Vic Zhou nagy kedvencem a Mars óta. A krimi téma miatt kicsit ódzkodom még, valahogy könnyedségre vágyom mostanság, talán a meleg miatt, de úgyis neki esek előbb-utóbb. Ezt nem lehet kihagyni. Eltolni lehet, kihagyni nem... ;)
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.08. 12:12

Ulbi drága, nagyon örülök, hogy kölcsönösen nézzük egymás sorozatát. :) És biztos, hogy mindketten jól fogunk járni. Én sem néztem mostanában sorozatokat, csak rövid webdrámákra futotta az időmből. De most már csak a HS van, viszont az jó sok soros és az angolja is hagy némi kívánnivalót maga után. Még szerencse, hogy az orosz felirat fényévekkel jobb, így a kettőből sokkal jobb feliratot tudok varázsolni. Egyre érdekesebb, ahogy halad a történet.

A BAW-ot nem kezdem el, csak ha már az összes videót leszedtem. Nem akarom kínozni magam. Viszont azt a 24 órát nem tudom, hogy hozom össze. :) Anyukám is csatlakozik majd hozzám. Jövök én is a beszámolóval, ha nézzük.

Jó pihenést és kikapcsolódást Neked!

Kép
Kedves Kriszti!
Egy ilyen frissítő most igazán jól jönne :D
Jelentem a HS-sel utolértelek benneteket, nagyon jó kis sorozat, én törzsnéző leszek, az biztos

Kép

De aranyos! Anyukáddal együtt nézed :D
Én is megfertőztem már az enyémet Ázsiával, skype-n szoktunk értekezni. De nagyon kritikus, és sok minden nem tetszik neki (persze a BaW kivétel :D). Meg most úgyse ér rá, mert a kisfiam náluk van vagy 3 hétig, csak hétvégente jön haza. Így jut idő nekem filmet nézni :D

Megvolt a nap, a koktél és a jó pihenés. Én most már egy kis hűsítő szellőt kívánnék mindannyiunknak

Kép
Kép

Vissza: “Sorozatok”