Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Ulbi

Re: Black And White (Teljes)

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.08. 12:30

Kedves Ulbi!

Nagyon köszönöm a fordítást! A hozzászólásokat olvasva izgalmas, jó sorozatnak ígérkezik. Tajvani akció sorozatot még nem láttam, kíváncsian várom az élményt. Az unokák mellett nehéz lesz maratonozni, de majd valahogy megoldom, s utána jelentkezem. Jó pihenést, kellemes nyarat kívánok!
mato/Marcsi
Kedves Marcsi!
Nagyon szívesen a fordítást. Remélem neked is tetszeni fog :D
Megvallom őszintén, nem is tudok más tajvani akció sorozatról, de magyar felirat biztos, hogy nincs még egy ilyenhez.
A kellemes nyarat és a jó pihenést viszont kívánom! :D
És természetesen várom a beszámolót.

Kép
Kép

Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2015.07.08. 12:35

Kedves Kriszti!
Egy ilyen frissítő most igazán jól jönne :D
Jelentem a HS-sel utolértelek benneteket, nagyon jó kis sorozat, én törzsnéző leszek, az biztos

De aranyos! Anyukáddal együtt nézed :D
Én is megfertőztem már az enyémet Ázsiával, skype-n szoktunk értekezni. De nagyon kritikus, és sok minden nem tetszik neki (persze a BaW kivétel :D). Meg most úgyse ér rá, mert a kisfiam náluk van vagy 3 hétig, csak hétvégente jön haza. Így jut idő nekem filmet nézni :D

Megvolt a nap, a koktél és a jó pihenés. Én most már egy kis hűsítő szellőt kívánnék mindannyiunknak

Kép
Kedves Ulbi!
Nemsokára megérkezik a hűsítő szellő is, legalábbis ezt mondják. Addig is kitartást!
Örülök, hogy tetszik a HS. Sőt, egyre jobb lesz, ahogy halad előre. Én már a 9. résznél tartok, a páratlan részek az enyémek.

Anyukám nagy Ázsia-rajongó, én is miatta kezdtem el fordítani. Sokáig csak koreai sorozatokat néztünk, de a ti (te és Rita) jóvoltotokból változott ez a helyzet. :) Ő nem olyan válogatós, de azért a minőségi feliratokat kedveli.

Kellemes pihenést kívánok!

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.08. 14:34

Vic Zhoura én is rákerestem ma. Van egy befejezetlen fordítás is.
A Mars is gyönyörű volt vele.
Kedves Ildikó!
Vic Zhout a Marsban láttam először.

És tudod mit?
Három éve keresgélés közben számtalanszor belebotlottam. Tajvani? Nem kell! De megint ott volt, újra és újra, makacsul. Egyszer aztán rászántam magam...
és azonnal beleszerettem. A sorozatba is, és a fiúba is.

Kép

Ez már egy gif a BaW-ból

Kép
(by Boszi)

Én 3 részben lefordított sorozatról tudok... ...4 film magyar feliratáról... Kép Kép Kép Kép

...és 1 sorozatról, amelyért végre díjat is kapott

Kép

A címe: Home, és orvost játszik benne. Viszont ehhez semmilyen feliratról nem tudok. :D Talán majd megtetszik valakinek, mert a háború nem az én műfajom.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.08. 14:44

Kedves Ulbi!
Nagy köszönet a befejezésért, inditom is a maratont ma, ahogy félre tudom dobni a dolgaim. :-)
Vic Zhou kiütéssel győzött a többi betervezett néznivalóval szemben. Nagyon kiváncsi leszek a történetre. :-)
Kedves Ági!
Nagyon szívesen!
Örülök, hogy Vic a győztes :lol:
Kíváncsian várom, hogy megérdemelten lett-e a nyertes.

Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.07.08. 15:08

Ulbi, én is nagyon köszönöm, hogy lefordítottad ezt a sorozatot! :P Vic Zhou nagy kedvencem a Mars óta. A krimi téma miatt kicsit ódzkodom még, valahogy könnyedségre vágyom mostanság, talán a meleg miatt, de úgyis neki esek előbb-utóbb. Ezt nem lehet kihagyni. Eltolni lehet, kihagyni nem... ;)
Kedves Rika!
Nagyon szívesen!
Én is szeretem Vic Zhout a Mars óta.

Kép

Itt viszont őt is megszerettem (Mark Chao)

Kép

meg őt (Jason Zou)

Kép

meg őt (Xiu Jie Kai)

Kép

A sorozat műfaji besorolása ugyan krimi, de határozottan nemcsak az. Van benne mindenből éppen annyi, amennyi elég, amitől tökéletes lesz az egész. Úgy, ahogy ez a szivárvány-koktél is :D

Kép
Kép

haewon

HozzászólásSzerző: haewon » 2015.07.08. 16:09

Hát nem volt semmi, szolgált meglepetésekkel, váratlan fordulatokkal, de izgalomból sem volt hiány. Megérte a várakozást, hogy teljes legyen a fordítás. Nagyon köszönöm, hogy magyarul elérhetővé tetted.

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.07.08. 17:28

Ígéretemhez híven most maratonozok, mármint ha a vihar engedi...már hallani a dörgést
:lol: és villámot is látni néha... :lol:

Vilmos Tímea

HozzászólásSzerző: Vilmos Tímea » 2015.07.09. 09:49

Az ismertető alapján igazán izgalmasnak tűnik. Hálásan köszönöm a sorozathoz készített feliratokat és a letöltési lehetőségeket.
Kellemes, tartalmas nyarat kívánok!
Kép

N.Ildikó

HozzászólásSzerző: N.Ildikó » 2015.07.09. 18:41

Kedves Ulbi,köszönöm, hogy keresgéltél nekem. A két filmet letöltöttem, feliratokat is.
A két befejezetlen filmet még nem, megvárom a fordítókat, hátha kedvük lesz befejezni.

Hayako

HozzászólásSzerző: Hayako » 2015.07.09. 19:29

Kedves Hayako!
Sokáig gondolkodtam azon, hogy miért hiszed úgy, hogy még nincs kész az összes részhez a felirat. Végül rájöttem.
Mivel egymást követő három nap került ki az utolsó három rész, és a prioritást az élvezte, hogy ez sikerüljön, a fórumbejegyzésekre se válaszoltam.
Amikor Erzsi kitette a 24. részhez kapcsolódó linket, elkezdtem felszámolni a restanciámat. Így történt az, hogy egy olyan bejegyzésre írott választ láttál magad előtt, ami még a 23. részhez kapcsolódott.

Re: Black And White (23/24)

Ez keverhetett meg.
De nem így van, mert már teljes a sorozat, így nyugodtan bármikor megnézheted :D

Kép
Igen, közben rájöttem. :D Köszi szépen mégegyszer, mindenképp sort kerítek rá hamarosan! Aztán jövök a véleménnyel! :lol:
Folyamatban: Dating on Earth, Kodai Family Prequel, MTNY
Tervezettek: Hot Road, The Kodai Family Movie

Vissza: “Sorozatok”