Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Kriszti!Kedves Ulbi!
Nemsokára megérkezik a hűsítő szellő is, legalábbis ezt mondják. Addig is kitartást!
Örülök, hogy tetszik a HS. Sőt, egyre jobb lesz, ahogy halad előre. Én már a 9. résznél tartok, a páratlan részek az enyémek.
Anyukám nagy Ázsia-rajongó, én is miatta kezdtem el fordítani. Sokáig csak koreai sorozatokat néztünk, de a ti (te és Rita) jóvoltotokból változott ez a helyzet.Ő nem olyan válogatós, de azért a minőségi feliratokat kedveli.
Kellemes pihenést kívánok!
Kedves Haewon!Hát nem volt semmi, szolgált meglepetésekkel, váratlan fordulatokkal, de izgalomból sem volt hiány. Megérte a várakozást, hogy teljes legyen a fordítás. Nagyon köszönöm, hogy magyarul elérhetővé tetted.
Kedves Kata!Ígéretemhez híven most maratonozok, mármint ha a vihar engedi...már hallani a dörgést
és villámot is látni néha...
Kedves Tímea!Az ismertető alapján igazán izgalmasnak tűnik. Hálásan köszönöm a sorozathoz készített feliratokat és a letöltési lehetőségeket.
Kellemes, tartalmas nyarat kívánok!
Kedves Ildikó!Kedves Ulbi,köszönöm, hogy keresgéltél nekem. A két filmet letöltöttem, feliratokat is.
A két befejezetlen filmet még nem, megvárom a fordítókat, hátha kedvük lesz befejezni.
Kedves Hayako!Igen, közben rájöttem.Köszi szépen mégegyszer, mindenképp sort kerítek rá hamarosan! Aztán jövök a véleménnyel!
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég