Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Blackfield

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.01.07. 20:45

Lehet, hogy már láttátok, eszméletlen - nekem a szinkronúszás alapján a szinkronlógás jutott eszembe :mrgreen: :

(Nagyon ügyes a cukrászmester, igazán ínycsiklandozónak tűnik a süti! 8-) )

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.07. 21:04

Blackfield! Ez fantasztikus volt. Mi lehetne más, mint kínai. Köszi Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

Unni0731

HozzászólásSzerző: Unni0731 » 2015.01.07. 21:13

Lehet, hogy már láttátok, eszméletlen - nekem a szinkronúszás alapján a szinkronlógás jutott eszembe :mrgreen: :
Blackfield, ez szenzációs volt! :o Ilyet még nem láttam, és még "apám sem látott". :lol:
Kép
KépKép

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.07. 22:48

Desertqueen, nézd megint muffint sütött! :lol: Hogy vigyázzak így az alakomra. :mrgreen: Egyébként nem győzöm a hozzávalókat megvenni, pótolni. Most csokis kakaós, mandulást sütött. Még jó, hogy mentek a barátaikhoz és elvitt egy jó párat. :D
Ipad-el fotóztam, azon meg nincs vaku, de a lámpa alá tettem, hogy jobban lehessen látni.
Egyébként erről jut eszembe, hogy az itthoni brüsszeli pisilő fiút /Manneken Pis/ is lefényképeztem, amikor kimaradtak már az MF-ből ezek a pikáns jelenetek. :lol:
Alkalmasint majd beteszem.
Kép
Unnikám, máris érzem a számban az ízét! Bár nem vagyok édesszájú a muffint fenemód szeretem :evil: (+2 kiló/maffinozás)...
Az MF-nek mi is most néztük vissza pár jelenetét, és valóban volt benne "piss termés"... :lol: :lol: :lol:

desertqueen
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.07. 22:51

(Nagyon ügyes a cukrászmester, igazán ínycsiklandozónak tűnik a süti! 8-) )
Húúú... ez nagyon jó! :o

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.01.08. 06:41

Blackfield! Nagyon klassz volt a videó! Folyamatosan horgolt terítő minták jutottak eszembe, és ezáltal dolores is, aki nagyon
szeret kézimunkázni.
AGV nemcsak a gifgyártásban világbajnok, hanem a különleges videók felderítésében is. Naponta küldi az újabb "találmányait".
Van, amelyiket iskolai munkám során is tudtam hasznosítani.
Unni! Ügyes a "kisfiad"! Az efféle tudományok (sütés, gyümölcsfaragás) jó pontot jelentenek a lányoknál. Nekem a legkisebbem,
Kristóf, az, aki minden nap süt-főz magának Angliában.
A faragott alma ki mást, mint Mike-ot, juttatta eszembe. Amikor a "mamutos" jelenettel, és a látványos paplancsatával tarkított koreai
útjukról hazatérnek, Om-Am szembesül a valósággal, az elkényeztetett Mike, nem eszik meg akármit. A tükörtojást kihajítja az ablakon,
majd azt követeli Om-Am-től, hogy faragva tegye az ételbe a zöldséget, ahogy otthon hozzászokott (ekkor derült ki számomra is, hogy
a faragott gyümölcsök, zöldségek hazája, Thaiföld).

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

AGV

HozzászólásSzerző: AGV » 2015.01.08. 11:25

Köszönöm a dicséretet Rita ! Nincs semmi különleges, csak a keresőbe kell beütni amit keresel és már meg is van ! :D
Egy kis koncerthangulat Lee Hong Ki módra ! Szép napot mindenkinek ! :D
https://www.youtube.com/watch?v=yU_DVwbNYt8

Firestone

HozzászólásSzerző: Firestone » 2015.01.08. 17:59

Egy kis koncerthangulat Lee Hong Ki módra ! Szép napot mindenkinek ! :D
https://www.youtube.com/watch?v=yU_DVwbNYt8
Imádom, imádom!! :) Ez volt az első számuk amit hallottam tőlük. A szerelem azóta is tart! Ha nem tudtátok véletlen itt van magyar felirattal is! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Firestone 2015.01.09. 15:21-kor.

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.01.09. 09:04

Rita! Itt van Yong Hwanak az első szóló lemeze, hogy tetszik?

Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.01.09. 09:44

Blackfield, isteni ez a szinkronlógás-videó! Meg fogom még nézni párszor, nagyon köszönöm! :D
Ritám, az új sorozatod címe alapján szabadon, hogy ösztönözzön a fordításra: Go, Married Lady! Go, go, go!!! Alig várom már! Nem mintha siettetnélek, ááá, dehogy. ;) Én csak... izé... szóval nagyon várom már. :P Tudom, mennyire szeretsz fordítani, mégis mindig újra meglepődöm, mennyi örömet adsz nekünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rika 2015.01.09. 10:34-kor.
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

Vissza: “Mindenféle”