Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

dolores953

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2015.07.21. 21:02

Lenne egy AT-s technikai kérdésem - remélem érthetően tudom leírni.
Azokat a filmeket, amelyeket at-n seedelek, hogy lehet átvinni avz-re? Igazából egy kivételével sikerült (szerintem).
Rákerestem az új oldalon, majd letöltés, kiírta, hogy már szerepel nálam - így bezöldült az utorrentes sávja.
... de van egy, amelyik nincs az újon fent (lehet, hogy csak én seedeltem?) és nem tudom átvinni, eddig eléggé sokat "hozott a konyhára", sajnálnám kidobni.
Tudnátok esetleg valamilyen útbaigazítást adni, hogy mit bénáztam el? 8-) Igazán hálás lennék a segítségért.
Szia Blackfield

Csak annyi a teendőd, hogy újra le kell töltened a torrent file-t , mintha le akarnád tölteni. Akkor megkérdezi, hogy a torrent már a
a listában van, betöltse-e a trackert? Válasz igen , és máris átkerültél az új helyre. Remélem érhetően írtam le.
"Minden, ami egyszer megtörténik,lehet, hogy soha többé nem történik meg újra.
De minden, ami kétszer történik, bizonyosan megtörténik harmadszor is." Arab mondás.

Forrás: Paulo Coelho Az Alkimista

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.07.21. 21:51

Kedves Dolores!
Pont ezt csináltam a többivel, de ennek az egynek nincs megfelelője az új oldalon - nincs mit letölteni.

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.07.21. 22:04

Kedves Blackfield!
Lehet, hogy pont az a sorozat az, ami az átköltözés áldozata lett. Ő már egy hősi halott torrent file.

Ne haragudj, nem tudtam kihagyni! Ahogy elolvastam, amit írtál, azonnal ez jutott eszembe, le kellett
írnom. Segíteni nem tudtam, legalább vidáman tettem.

Jó éjt!

Kép

dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2015.07.21. 22:18

Kedves Dolores!
Pont ezt csináltam a többivel, de ennek az egynek nincs megfelelője az új oldalon - nincs mit letölteni.
Blackfield azt még próbáld meg, hogy a régi oldalon megkeresed a sorozatot amiről szó van
és ott kattints rá és ha van torrent file akkor az új oldalon oda irányít. Próba cseresznye :lol:
"Minden, ami egyszer megtörténik,lehet, hogy soha többé nem történik meg újra.
De minden, ami kétszer történik, bizonyosan megtörténik harmadszor is." Arab mondás.

Forrás: Paulo Coelho Az Alkimista

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.07.21. 22:20

Kedves Rita!
A hősi halott speciel ma én vagyok - egy enyhén értelmetlen, 8 órás bérszámfejtős továbbképzés után. (Nem vicc, pedagógus létemre ezt is én csinálom, mivel a KLIK szerint nincs szükség gazdaságisra. :evil: ) Bocsi ezért a nyűgös, fejfájós nyöszörgésért. 8-)

Kép

... és egy kis levezetés :mrgreen: :

Blackfield

HozzászólásSzerző: Blackfield » 2015.07.21. 22:31

Dolores, köszönöm a tippet, de ez a cseresznye sem élte túl a próbát, így megy a fagyasztóba. :mrgreen: Úgy tűnik Ritának lesz igaza és szegény elhalálozott a költözéskor, holott közel a 30 szorosát töltötték tőlem, mint amekkora volt.
Béke/béka poraira.

Köszi, hogy segíteni próbáltál! 8-)

Kép

Bozse71

HozzászólásSzerző: Bozse71 » 2015.08.03. 19:15

Sziasztok!
Köszönöm, hogy itt lehetek! Hálás köszönet a munkátokért! :D

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.08.04. 15:56

Sziasztok nem is tudom miért, de ide valahogy olyan ritkán téved az ember gyereke...Olvastam egy előző hozzászólást....Újra letöltéssel nem lehet orvosolni a problémát, ha már annyira szépen hozott a konyhára, nekem van olyan ami már lassan kétszázszoros az aránya...
A Klikkre totál ki vagyok akadva, hogy mennyi adósságot és szemetet hagynak a pedagógusokra. az egész egy nagy trágyadomb, amit még hasznosítani sem lehet! Álságos és hazug az egész rendszer úgy ahogy van! Csak a tanárok és a tanulók lesznek és lettek a kárvallottjai!
Remélem sikerül kiheverni a fejtágítást... :D :D :evil: az ő fejüket kellene ilyenekkel tömni! :mrgreen: :mrgreen:

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.08.05. 16:44

Ide is beteszem, amit a Doramamajomra és a D-A-ra is kiírtam:

Az AvistaZon felhívják az utorrent 3.4.0, 3.4.1, 3.4.2, 3.4.3 és 3.4.4 verziókat használókat, hogy a legutolsó, legstabilabbnak tűnő utorrent változathoz, az utorrent 2.2.1-hez térjenek vissza, különben kitiltják őket. Ugyanis a fentebb felsorolt változatok rengeteg tracker és arány problémát okoznak.

Azt írják, hogy nem kell újratelepíteni az utorrentet, csak mindent leállítani, és felülírni, így a beállítások megmaradnak. Megadtak egy linket is, ahonnan le lehet tölteni ezt a régebbi verziót: Azt javasolják, hogy ezután ne frissítsétek az utorrentet, illetve az automata frissítés opciót kapcsoljátok ki.

Jó megoldásként javasolják még a qbittorrentet (szerencsére a fiam nem régen ezt telepítette fel nekem, mert rendetlenkedett az utorrentem). Ehhez is adtak egy linket: Ha belementek az utorrentetekbe, a bal felső sarokban meg tudjátok nézni, hogy nektek melyik változat van meg.

Nem írtak határidőt, hogy meddig kell ezt a műveletet elvégezni, csak azt, hogy minél hamarabb.

AGV

HozzászólásSzerző: AGV » 2015.08.07. 10:04

Kedves Rita és fórumozók ! Egy kis előzetes, amire olyan sokat várt Rita ! Szép napot és nyaralást mindenkinek !

KépKép

Vissza: “Mindenféle”