Társalgó

Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

desertqueen
Kapcsolat:

Re: Társalgó

HozzászólásSzerző: desertqueen » 2015.01.09. 10:23

Sziasztok, csak én nem látom a DoramaOne-t? Úgy néz ki, mintha letörölte volna a blog gazdi teljesen. Remélem nem így van. :(

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.01.09. 21:17

Kedves Gabi! Köszi a videót! Nagyon tetszett! Az elején azonnal Love Around érzésem volt. Itt sem feküdtek az ágyban, mint ott.
Az egész klip tele volt nagyszerű ötletekkel, vidám volt, humoros, szórakoztató és rettentő profi (már akkor is). Jót nevettem azon,
hogy az ágyban a guminőnek is tud fájni a feje (lehet, hogy nem is guminő volt, hanem bábu).

Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.01.09. 21:47

Kedves Rika! Nagyon aranyos vagy! Már én is várom, hogy végre megint együtt sorozatoljunk!
Kicsit helyreigazítom a biztató mondatodat: Go, Divorced Lady! A nyomaték kedvéért pompom smileykat is beteszek magamnak,
hogy gyorsabban menjen a fordítás. Már nincs sok hátra! 19-én kezdünk. Marcsinak is mondtam (ő sem tartott most velem),
hogy a Go, Single Lady újra össze fogja hozni a kissé szétzilálódott csapatot.

Kép Kép Kép

gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2015.01.09. 22:12

Szia Rita!
Igen nagyon várom már, mert itt vagyok én a háttérben, elolvasok mindent, de azért az mégsem ugyanaz.A pályaszélén állni vagy bent lenni a meccs sűrűjében.
Nagyon tetszik, hogy mindig megjelenik az időpont, hogy ki és mikor szólt hozzá, így rögtön lehet menni olvasni.
Szép hétvégét kívánok. Marcsi :-)

Rika

HozzászólásSzerző: Rika » 2015.01.09. 22:22

Ritám, nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, nem tartottunk veled, mi, akik ezt a két sorozatot nem nézték/nézik! Veled tartunk. Nem kell ahhoz sorozat, hogy veled és a fordító társaiddal tartsunk. Egy ilyen helyre melegedni jön az ember. Vagy "hűvösölni, éppen milyen a kinti világ.
A divorced állapotot meg tudtam, csak az nem volt tiszta, hogy mennyire publikus. Egyébként is, "divorcedni" nem lehet "marriedelés" nélkül. ;)
"Ki hallja létének monoton dübörgésében:
Csak teste fogoly, a lélekgondolat szabad."

babamama

HozzászólásSzerző: babamama » 2015.01.09. 22:51

Sziasztok, csak én nem látom a DoramaOne-t? Úgy néz ki, mintha letörölte volna a blog gazdi teljesen. Remélem nem így van. :(
Szia Desertqueen!
Sajnos én is ezt tapasztalom. Vajon mi történhetett? :roll: :roll: :roll:

SueLien

HozzászólásSzerző: SueLien » 2015.01.10. 00:58

Kedves Dorama Forever Fansub! Kicsit megkésve, Békés, egészségben, sikerekben, jó „doramákban” és filmekben gazdag Boldog Új Évet kívánok. Köszönöm egész éves munkátokat!
Kedves Erzsi! Köszönet a munkádért! Az oldal szellős, praktikus, nincsenek felesleges léptetések, könnyen átlátható, gyors, és remélem a karbantartása, tesztelése is kevesebb időt igényel.
Szerettem a régi design-t, de a szolgáltatók és az alkalmazások határozzák meg, hogy milyen felületet hozhatok létre, mik a határaim.
Kedves fórumozók, dorama kedvelők! Kívánok mindannyitoknak minden szépet és jót, öröm veletek lenni!

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.01.10. 13:32

:D Fantasztikus volt a lógós videó,értem már a szinkronlógást :D szerintem is többszörnézős ez a videó! :D ennyire ógyesnek lenni és micsoda fantázia és munka van egy ilyen kivitelezésben..még megálmodni sem tudtam volna...Nekem a gyerekkori teleszkópos játékom jutott róla eszembe, amit ha forgatsz, ilyen alakzat pontosabban különböző alakzat jön le! Jah közben meg be is ugrott: A Good Doctorban van egy ilyen jelenet, amikor a kisbátyó csinál az öccsének ilyen játékot!
Mindenesetre köszönet a videóért!
:D :D :D

N.Ildikó

HozzászólásSzerző: N.Ildikó » 2015.01.10. 18:11

Imádom, imádom!! :) Ez volt az első számuk amit hallottam tőlük. A szerelem azóta is tart! Ha nem tudtátok véletlen itt van magyar felirattal is! :)
Nem tudom jó helyre írom-e. Nagyon tetszett. Köszönöm.

andingo

HozzászólásSzerző: andingo » 2015.01.10. 18:36

Máshol szerzett infó: esetleg köze lehet a kifele mutató torrentlinkeknek. Egyelőre úgy tűnik, hogy a blogspotosokat találták meg.A hírthozó ajánla is minden fordítónak, h lehet, ezeket a linkeket törölni kellene a blogjaikról. Ő már kapott figyelmeztetést.

Vissza: “Mindenféle”