Még a macska is gyönyörű.Elfogadnám.
Marcsi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves AGV! Jó újra itt látni Téged! Nagyon köszönöm az előzetest! Tulajdonképpen egy éve,Kedves Rita és fórumozók ! Egy kis előzetes, amire olyan sokat várt Rita ! Szép napot és nyaralást mindenkinek !
Szia Gabi! Ezt a sorozatot (is) együtt kell néznünk! Nekem már az is elég lenne, ha a régi FH-os csapatRita köszönöm az infót az Avistaval kapcsolatban. A hétvégém már csendesebb lesz, akkor meg fogom csinálni a cserét.
Meg fogom nézni a sorozatot, de Mike tejszőke hajával nem vagyok kibékülve, nekem jobban tetszik barnán.A cicus tényleg nagyon aranyos.
Mike kisfiát már régen láttuk
Kedves tőled, AGV! Gifet még nem nagyon találni, de kép és fan art már annyi van, mint a csuda!Kedves Rita ! Kevés időm ellenére azért még küldök néhányat !![]()
Újra kell tanulnom a gifkészítést, mert már nagyon régen készítettem !
Marcsi! nekem is szemet szúrt a drága! Találtam róla egy jópofa képet a főszereplőkkel.Sziasztok!
Még a macska is gyönyörű.Elfogadnám.
Marcsi
Marcsi! És arra is, hogy együtt nézzük! Már nagyon várom! Az előzeteseket nézegetve, itt szerelmiSziasztok!
Ez z sorozat arra is jó lesz, természetesen az első és legfontosabb, hogy együtt lássuk ezt az két édes pofát, a második pedig hogy láthatunk megint sok fotót Mike kisfiáról.Mekkorát nőtt, nem semmi.
Szép estét kívánok.Marcsi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég