Itt megtalálható a Fórum szabályzat, amit jó, ha elolvastok. Van még Társalgó, Sorozatok vagy filmek ajánlása, Szülinaposok köszöntése és Feliratkérés.
Dolores! Nagyon tetszett a "jószívűek köre" kifejezés! Rájöttem, hogy én is tagja vagyok, bár még
a saját szívhangomat nem hallottam, csak a gyermekeimét, de biztosan az enyém is bugyborékol.
Ritám, akkor ezennel megalakítva a Jószívűek klubja
"Minden, ami egyszer megtörténik,lehet, hogy soha többé nem történik meg újra.
De minden, ami kétszer történik, bizonyosan megtörténik harmadszor is." Arab mondás.
Kedves Dolores953! nemcsak ezt, de még a képet is láttam ahogy festőanyag megy végig...igazán izgalmas volt...de nem maradéktalan,ugyanis én voltam az a bizonyos alany... bár ott nem volt kedvem nevetni az biztos...majd megfagytam olyan hideg volt a műtőben....
A lényeg, hogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek köztetek. És hálás vagyok az orvostudományért itthon is. A nővérek meg nagyon kitettek magukért, le a kalappal előttük!
Üdv mindenkinek, ezen a gyönyörű, napsütéses reggelen. Azt hiszem a mai hétvége méltó befejezése a nyárnak! Most lenne jó egy igazi hosszú hétvége, nebulóknak, tanárokkal egyaránt!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, akár itt, akár a facen, akár telefonon. És persze mindenkit köszöntök a jószívűek klubjában!
Bárcsak a világban is ilyen empatikus emberek élnének...már most gyönyörűségek lennének itt a földön.Így meg csak egy-egy szeletke jut a
jó szándékú embereknek.. .