Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Kedves Ulbi!Kedves Kriszti!
Egyik szemem sír, de a másik nevet.
Sajnálom, hogy meg kell szakítanod a Black and White-t nézését, de örülök is, mert így most a High Society-t meg majd én nézhetem
Köszönöm, hogy gondoltál a nézőkre, és ílyen gyorsan lefordítottad az utolsó részt.
Kata!Köszönet itt is a Higt befejezéséért, élveztem minden percét...remek volt a történet és a karakterek is biztosan többször nézős lesz, bár a BAW-ot nem üti ki nálam....
Köszönet itt is a Higt befejezéséért, élveztem minden percét...remek volt a történet és a karakterek is biztosan többször nézős lesz, bár a BAW-ot nem üti ki nálam....
Kata!Kata!
Szívesen itt is.
Azért a két sorozat külön kategória. A Black and White jóval izgalmasabb szerintem is, nekem is nagyon tetszik.
Kriszti!Ulbi Drága!
Nem bírom ki, hiába vagyok nagyon fáradt, hogy ne írjam meg, mennyire tetszett az egész sorozat! Végeztünk ma, de már most nagyon sajnálom, mert olyan jó volt, hogy hiányozni fog. Nagyon köszönöm a fordítást!
Kedves Marika!Kedves Ulbi! Örülök, hogy lefordítottad ezt a remek sorozatot. Krisztivel élveztük minden percét. Nagyon jó sori volt. Köszönöm a munkádat!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég