Ha letöltési linket adtok meg, akkor spoilerbe tegyétek. Végigmentem a fórumokon és az eddigieket javítottam. Előre is köszönöm

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Máshol szerzett infó: esetleg köze lehet a kifele mutató torrentlinkeknek. Egyelőre úgy tűnik, hogy a blogspotosokat találták meg.A hírthozó ajánla is minden fordítónak, h lehet, ezeket a linkeket törölni kellene a blogjaikról. Ő már kapott figyelmeztetést.
A facebookon olvastam, ha még valaki nem olvasta, megosztom! "Arról lehet szó, hogy január 1-től fokozottabban nézik, ellenőrzik a netes blogokat, oldalakat, és ahol filmeket látnak kitéve, vagy akárcsak linkelve is, az az oldal, blog rosszul járhat…erzsi69 » Tegnap, 12:30
Kérés mindenkihez
Ha letöltési linket adtok meg, akkor spoilerbe tegyétek. Végigmentem a fórumokon és az eddigieket javítottam. Előre is köszönöm
Szia Unni! Hasonló jelenség volt nálunk szerdán. Este volt már, a redőnyt is lehúztam, és a csendes lakásban fordítottam. Egyszer csakEzt meg kell osztanom veletek, mert én még ilyen természeti jelenséget nem tapasztaltam az életem során.Dörög, villámlik
és hatalmas pelyhekben esik a hó, kb.2-3 centi a pelyhek átmérője.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég