Kedves Magdimama!Kedves Ulbi!![]()
Köszönöm szépen a filmet,köszönöm a fordítást.Nekem 13 perc alatt jött le a videó,de az sem vészes.Néhány perc múlva már nézni is fogjuk a párommal.üdv.![]()
![]()
Nagyon szívesen, és remélem, hogy tetszett.
Moderátorok: Vandi, doramaforever
Kedves Magdimama!Kedves Ulbi!![]()
Köszönöm szépen a filmet,köszönöm a fordítást.Nekem 13 perc alatt jött le a videó,de az sem vészes.Néhány perc múlva már nézni is fogjuk a párommal.üdv.![]()
![]()
Kedves Novcsi!Szia
NAgyon szépen köszönöm Neked, hogy lefordítottad...![]()
Mostanában nagyon bejönnek az ilyen jellegű filmek:)
Ulbi! Ha megnéztem, azonnal jövök és megírom, hogy tetszett. Már a főszereplő miatt is úgy gondolom, hogy jó lesz. Nemrég láttam az Iris-t, abban is nagyon jól játszott. Gyakran tapasztalom azt, hogy egyeseknek nem tetszik egy film vagy egy sorozat, nekünk meg igen. És fordítva is igaz. Nem vagyunk egyformák, van, aki a történelmieket részesíti előnyben (mint pl. én is), van aki a limonádé jellegűt. Mikor milyen az ember hangulata. Egyszer-kétszer elkövettem azt a hibát régebben, hogy ha azt olvastam, ez nem jó sorozat, valakinek nem tetszett, nem néztem meg, aztán később, mikor mégis, a falba vertem volna a fejemet, hogy miért is hallgatok én más véleményére.Kedves Kriszti!
Hát, nagyon szívesen.
Nekem is nagyon bejönnek az ilyen filmek, már a plakáttal "megvettek".
Bettifordít rengeteg ilyen kardozós sorozatot, bár nem tudom, hogy milyenek, mert még egyet sem láttam, de nagyon ígéretesnek tűnnek, ezért letölteni már letöltöttem őket.![]()
És pont tegnap olvastam, hogy a hongkongiak jók ebben a műfajban. Érdemes hát kutakodni arrafelé.
Rita kardoknak nézett (mentségemre mondva, nem volt rajtam a megfelelő szemüveg) botos filmjét biztos, hogy meg fogom nézni, ki nem hagynám semmi pénzért.
Szívemhez nőtt ez a film, mert megdobogtatta azt. A kardozás miatt kezdtem bele, majd megfogott a képi világa, a mondanivaló és a káprázatos színészi játék. Számomra egyszerűen tökéletes volt.
Persze olvastam olyan kritikát is, hogy aki teheti, messzire kerülje el ezt a gagyi filmet.
Lehet, hogy nem ugyanazt néztük?
Kedves Ulbi!És tanultam megint valami új dolgot: eddig azt hittem, hogy a víz akkor forr, amikor bugyog. Bár azt hiszem, hogy akármilyen edényben nem marad ilyen sima a vízfelszín forráskor, ahhoz teljesen sima felületű, hibátlan edény kell.
Kedves Kriszti!Ulbi! Ha megnéztem, azonnal jövök és megírom, hogy tetszett. Már a főszereplő miatt is úgy gondolom, hogy jó lesz. Nemrég láttam az Iris-t, abban is nagyon jól játszott. Gyakran tapasztalom azt, hogy egyeseknek nem tetszik egy film vagy egy sorozat, nekünk meg igen. És fordítva is igaz. Nem vagyunk egyformák, van, aki a történelmieket részesíti előnyben (mint pl. én is), van aki a limonádé jellegűt. Mikor milyen az ember hangulata. Egyszer-kétszer elkövettem azt a hibát régebben, hogy ha azt olvastam, ez nem jó sorozat, valakinek nem tetszett, nem néztem meg, aztán később, mikor mégis, a falba vertem volna a fejemet, hogy miért is hallgatok én más véleményére.
Betti valóban sok ilyen sorozat fordításába kezdett. Gyűjtögetem a The Four-t is, de idő hiányában még várat magára.
Rita filmje annyira lenyűgözött, hogy utána nem tudtam szóhoz jutni sem, csak nyöszörögtem pár óráig a csodálattól. Szerintem ez a film is hasonlókat fog kiváltani belőlem. Szerettem volna tegnap még frissen, melegen megnézni, de annyira fáradt voltam, hogy nem tudtam volna teljes élvezettel nézni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég