Black And White (Teljes) * tajvani sorozat * Ulbi

Ázsiai sorozatok feliratai.

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Kata58

Re: Black And White (16/24)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.06.15. 19:52

Kedves Ulbi....úgy is oda vagyok a sorozatért, és még rá is tettél egy lapáttal...nagyon felfokozottan várom a fordítást.! Igaz, hogy kétszer is megnéztem már...de a párbeszédek irtó fontosak...és nagyon drukkolok magamnak, hogy a ráérzéssel nem lövök nagyon mellé a dolgoknak!
Viszont direkt nem néztem meg az utolsó két részt....csak az első 1o percet, aztán gyorsan leállítottam magam... :lol: :lol: :lol: ...hagytam a végére magamnak egy csavart..szóval igen izgatottan várom a következőt..
Köszönöm az eddigieket!
Kellemes Hetet mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.16. 19:43

Kedves Ulbi....úgy is oda vagyok a sorozatért, és még rá is tettél egy lapáttal...nagyon felfokozottan várom a fordítást.! Igaz, hogy kétszer is megnéztem már...de a párbeszédek irtó fontosak...és nagyon drukkolok magamnak, hogy a ráérzéssel nem lövök nagyon mellé a dolgoknak!
Viszont direkt nem néztem meg az utolsó két részt....csak az első 1o percet, aztán gyorsan leállítottam magam... :lol: :lol: :lol: ...hagytam a végére magamnak egy csavart..szóval igen izgatottan várom a következőt..
Köszönöm az eddigieket!
Kellemes Hetet mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kedves Kata!
Jó hírem van! Valamikor most már tényleg kézzel foghatóvá válik a folyatás, mert a 17. részt dél körül továbbítottam Erzsinek. Most hogy hazajöttünk a moziból, ahol majdnem megsüketültem, mert úgy ordítottak a dinók, neki is kezdek a 18. rész ellenőrzésének.
Kép
Kép

62Rita

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.16. 20:23

Te jó ég! Dínós mozi? Biztosan a kisfiad vett rá, igaz? Nem irigyellek!
Ha magadtól, önként, dalolva mentél, akkor bocsánatot kérek!

Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.16. 20:43

De azért előtte még egy kis valami a 17. részről.

Ying Xiong totálisan maga alatt van (ami teljességgel érthető), Chen Zai Tian feladatot kap, majd felbukkan egy új arc.

Kép

Az új arc ő lenne itt. Nem sokáig lesz színen, viszont elindít egy lavinát, melynek köszönhetően egy csomó új információ zúdul ránk :D
Jin (a pasi neve) magával hozza a "Trója szíve"-t

Kép

Nagy szerepe lesz a későbbiekben (értem itt a további részeket) ennek az ékszernek, persze teljesen másképp, mint ahogy azt mi első ránézésre gondolnánk.

Nemcsak Jin új a játszmában. Egy hölgy is csatlakozik, de ő egy kicsit tovább marad :D
A neve Lei Mu Sha

Kép
Kép

Lei Mu Sharól jut eszembe: Tudtátok, hogy Ying Xiong neve "hős"-t jelent?

Kép
Kép

Lehet tippelni, hogy ez a két kép hol készült. IGEN, IGEN megint Zai Tian lakásánál settenkednek. Én már rég elköltöztem volna... Nem sok ember lakik a városban, aki még nem járt ott :D :lol:

Kép

Ők voltak a settenkedők. Határozott céllal mentek a lakáshoz, de nyugi Zai Tian még él :D

Még régebben ígértem egy 2. számú zombit (azt hiszük, hogy meghalt, de mégis él). Ő lenne az:

Kép

Még egy-két kép ebből a részből, mert amióta én is tudok pillanatképeket készíteni, rengeteg van.

Kép

Gyönyörű ez a lány

Kép

Kép

Kép
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.06.16. 20:47

Kedves Ulbi!

Örülök, hogy ismét itt vagy, ezek szerint meggyógyult a család.
Azért remélem a fordítás mellett volt időd kényeztetni magadat egy kis sorozatnézéssel - mondjuk egy jó kis romantikus komédiával - , ahogy olvasom a bejegyzéseket nagyon is megérdemled.
Ez például egy olyan sorozat, IMÁDOM
Kép Kép Kép

Kép Kép Kép
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.16. 21:00

Te jó ég! Dínós mozi? Biztosan a kisfiad vett rá, igaz? Nem irigyellek!
Ha magadtól, önként, dalolva mentél, akkor bocsánatot kérek!

Kép
Kedves Rita!

Naná. :D
Magamtól semmilyen moziba nem mennék.
De most nyáron majd fogunk még párszor menni, feltéve ha lesz valami nézhető.
Tulajdonképpen nem voltunk még moziban, és nem szeretném, ha kimaradna az életéből az olyan anyás-apás-kukoricás(mert perecet azt nem kapsz)-lónyálas-beülős izé. Egy-két év múlva meg már nem velem akar majd odamenni.

Azt azért a film és a bemutatott előzetesek alapján konstatáltam, hogy ez az amerikai mozi már nem nekem való.

Köszönöm a képet, tündéri.
Kép

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2015.06.16. 21:41

Kedves Ulbi!
Örülök, hogy ismét itt vagy, ezek szerint meggyógyult a család.
Azért remélem a fordítás mellett volt időd kényeztetni magadat egy kis sorozatnézéssel - mondjuk egy jó kis romantikus komédiával - , ahogy olvasom a bejegyzéseket nagyon is megérdemled.
Kedves Atina!
Köszönöm. Persze, túl vagyunk rajta.
A távolmaradásom másik oka az volt, hogy ezerrel fordítottam a BaW-ot, mert sok mindent csak úgy lehetett jól lefordítani, ha már végre összeállt a kép és ehhez majdnem még az epilógus is kellett. De most már tiszta minden, kész az összes felirat, már csak ellenőrizni kell.
Viszont soha még így nem élveztem fordítást. Pihenőt se kellett soha tartanom, csak úgy faltam a sorokat. Nem cseréltem volna fel semmilyen sorozatnak a megnézésével azt, hogy fordítok. Rita szokott ilyesmiről beszámolni, és most már el is is tudom képzeni, hogy mit érezhet, amikor ezekről ír.

Tehát nem néztem semmit se, azt sem tudom, hogy milyen új sorozatok fordításába kezdtek bele, és hogy hol tartanak a régebbiekkel. De a gyerek 27-én táborba megy egy hétre, és akkor sok mindent bepótolok. Szóval áruld el nekem kérlek, hogy melyik az a sorozat, amiből a gifek vannak, mert nagyon jónak tűnik.

Én meg az iránt érdeklődnék, hogy közben sikerült-e megnézned már a 16. részt, mert reflektálni még nem reflektáltál, és hiányzik az nekem ide, mert mindig olyan jókat írsz. Bár megvallom, hogy a 16. rész időzítése nem sikerült igazán jól. Most, hogy visszanéztem valamit, nem voltam elájulva tőle. Így ezt majd valamikor nyár közepén a teljes sorozat átnézésekor kijavítom.
Kép

atina369

HozzászólásSzerző: atina369 » 2015.06.16. 22:56

Kedves Ulbi!

Mielőtt elküldtem volna a bejegyzésemet, elszállt mint a győzelmi zászló :evil: , úgyhogy kezdhetem újra, ami persze nem lesz olyan hosszú mint az eredeti lett volna, tekintettel arra, hogy holnap munka, és nem akarok úgy kinézni mint egy panda :lol:

Örülök, hogy ennyire gyorsan és gördülékenyen ment a fordítás, mert ez azt jelenti, hogy nem csak az első 16 rész volt jó, hanem garantált a jó befejezés is.

Én meg az iránt érdeklődnék, hogy közben sikerült-e megnézned már a 16. részt, mert reflektálni még nem reflektáltál, és hiányzik az nekem ide, mert mindig olyan jókat írsz. Bár megvallom, hogy a 16. rész időzítése nem sikerült igazán jól. Most, hogy visszanéztem valamit, nem voltam elájulva tőle. Így ezt majd valamikor nyár közepén a teljes sorozat átnézésekor kijavítom.
Igen, megnézem a 16-ik részt, és bár még nem írtam róla, de tervben van, csak még kicsit kavarognak a gondolataim, ugyanis továbbra sem fogunk egyetérteni a papával kapcsolatban. Szóval szeretném újranézni, aztán természetesen jövök, mert hogy a Hős-ről is megvan ám a véleményem :lol:
Az időzítéssel szerintem semmi baj nem volt, de hát Te érzed, hogy hogyan is szeretted volna (ha engem kérdezel, akkor tökéletes volt, ugyan úgy mint az előző 15 résznél).
Tehát nem néztem semmit se, azt sem tudom, hogy milyen új sorozatok fordításába kezdtek bele, és hogy hol tartanak a régebbiekkel. De a gyerek 27-én táborba megy egy hétre, és akkor sok mindent bepótolok. Szóval áruld el nekem kérlek, hogy melyik az a sorozat, amiből a gifek vannak, mert nagyon jónak tűnik.
Ez a sorozat nem csak jónak tűnik, hanem AZ IS. Pár nap alatt beértem a fordítást, egyszerűen nem lehet abbahagyni, főszereplő fiúkáról meg regényt tudnék írni, de megkíméllek tőle, inkább nézd meg. Azóta persze Danson Tang lázban égek, te jó ég, ettől a pasitól minden látni akarok :lol:
Egyébként a vikin fordítják, de kb. 5 perccel ezelőtt kikerült a DA-ra is az első rész felirata, a címe pedig Murphy's Law of Love és tajvani.
Még pár jó gifet beteszek
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ez pedig az opening

Azt hiszem, hogy ez egy tökéletes jutalom lesz Neked a BaW fordítása után (legalábbis remélem, hogy neked is tetszeni fog)

Most megyek, de a héten mindenképpen jövök a 16-ik résszel.
Kép

62Rita

Dínós mozi:

HozzászólásSzerző: 62Rita » 2015.06.17. 06:55

Naná. :D
Magamtól semmilyen moziba nem mennék.
De most nyáron majd fogunk még párszor menni, feltéve ha lesz valami nézhető.
Tulajdonképpen nem voltunk még moziban, és nem szeretném, ha kimaradna az életéből az olyan anyás-apás-kukoricás(mert perecet azt nem kapsz)-lónyálas-beülős izé. Egy-két év múlva meg már nem velem akar majd odamenni.

Azt azért a film és a bemutatott előzetesek alapján konstatáltam, hogy ez az amerikai mozi már nem nekem való.

Köszönöm a képet, tündéri.
Ha-ha-ha! Mintha magamat olvasnám! Jót nevettem. De ne örülj korán! Először az a
korszak jön, hogy "ne gyertek velem, olyan ciki", aztán pár év múlva meg el akarnak
vinni magukkal. Először elmentem, hogy ne szegjem a kedvüket, de belátták, hogy
továbbra is "ciki" vagyok, mert gátlás nélkül (de akaratomon kívül) elalszom a filmen,
annyira nem érdekel az egész.

Ulbi! Szereted Lee Min Ho-t? Jól idetettem ezt a kérdést, de meg van az oka, még ha
nem is látszik.

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.06.17. 08:01

De jókat derültem a hozzászólásokon.... :D máris feldobta a napomat....Látom nem csak én vagyok belezúgva a sorozatba! A képek Meg egyszerűen csodálatosak. bárcsak tudnék ilyen pillanatképeket csinálni....A kiscsaj meg egyszerűen elbűvölő még női szemmel is annyira szép.

Vissza: “Sorozatok”