Love Now (35/72) * tajvani sorozat * Ulbi

Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever

Anna50

Re: Love Now (27/72)

HozzászólásSzerző: Anna50 » 2015.09.29. 18:45

Köszönöm Ulbi!!!..........már most látom, meg lesz a jó szórakozásom!
Neked meg kitartást a fordításhoz a mi nagy örömünkre!!

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.10.09. 09:03

Én már visszafelé számolom a napokat annyira örülök, hogy már lassan esedékes a folytatás.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabóci5

HozzászólásSzerző: gabóci5 » 2015.10.31. 19:04

Ulbi! Orömmel olvastam, hogy nem sokára folytatod a Love Now-ot. A szünetben itt volt az unokám és érdeklődött felőle, mert indulástól nézte ő is, és tetszett neki. :D :D :D
Tudom a kisfiadnak megkezdődik az iskola és ez leköt téged is, de sok szabadidőt és kitartást a fordításhoz....várjuk a folytatást. :D :D :D

Kép
Mindig az az erõsebb, aki nem tombol, hanem mosolyog. (japán közmondás)

milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2015.11.04. 10:27

Kedves Ulbi!Szeretnék érdeklődni hogy mikor várható a folytatás.Nagyon köszönöm ha felvilágosítasz kellemes napot addig is türelmesen várok

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2015.12.12. 14:50

Kedves Ulbi! Olyan régen jelentkeztél, hogy kissé már aggódom! :(
Remélem nincs otthon nálatok semmi komoly gond, csak valóban az idei esztendő tanéve nehézre sikeredett! :)
Nem utolsósorban izgatottan várjuk Love Nowot is. :) Addig is újranéztem, gondoltam talán mire befejezem addigra talán kint van az új rész! Remélem nem tartod zaklatásnak az érdeklődésem! Tisztelettel és szeretettel: Kata58 :D

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016.01.03. 18:23

Drága Ulbi! Itt is üdvözöllek újév alkalmából...és ennek a sorozatnak az idei nyitósoráért! :lol:
A téli szünet alatt letöltögettem a hátralevő részeket amik még nincsenek lefordítva a Doramaxról, de elég silány minőségűek a képek.Nem tudom honnan sikerült neked olyan jó minőségben leszedni mint az előzőek, de majd kicserélem a felvételeket, ha majd újra rá tudod szánni az idődet a fordításra. Bár én annak is örülnék, ha egyenlőre csak a kép megoldások meglennének.
Ma megnéztem a BAW befejező részét újra. Az is megunhatatlan számomra... :lol: :lol: :lol:

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.01.27. 13:59

Megjöttem. Tudom, hogy sokkal később, mint ahogy azt ígértem és vártátok, de hát az élet közbeszólt.
Szóval most itt vagyok és még hoztam is valamit. :D
Egy kis ízelítőt a 28. részből

Ott tartottunk, hogy Shi De visszaviszi Yi Ru-t az irodába, ott pedig rögtön bele is ütköznek Qi Ming-be, aki persze azonnal veszi a lapot.
Yi Ru nem így tervezte. Szépen, lassan adagolná a fejleményeket környezetének, de ez sosem így alakul. A 29. részben is így lesz, egy pillanat alatt lebukik. De ez még a jövő zenéje...

Kép

Lesz majd egy aranyos első randevú is egy el nem csókolt csókkal.

KépKép

A részre mégis Pei Shan esküvője, illetve az akörüli cécó nyomja rá a bélyegét, ha már Shi Yun isten tudja mióta oda készül :D
Szóval megindul a mesterkélt nő és a műmájer pozőr férfi a boldog eseményre, és lássatok csudát! A végén egész emberien viselkednek. Persze nem úgy, ahogy most azt hinnétek.

Kép

A munkahelyi brigádnak is jut egy-két kedves jelenet. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem mindig mosolyra fakasztanak.

- Azt hiszem, sokat változott mostanában.
- Lehet, hogy a gyógyszer teszi.

- Mi a fene van ?
- A kóláért tán Amerikába ment ?

Kép
Kép

- Az nem lehet, hogy a hercegnő jégkrémre vágyik ?
- Képletesen értem ezt.
- Arról van szó, hogy a mi kis hercegnőnk a jégszobor igazgató mellé tette le a voksát.

Felmerült bennem, hogy ebből az aspektusból vajon mit érthet jégkrém alatt? :lol:

Az ebben a részben szóba kerülő piros boríték kapcsán utánanéztem, hogy mi a szerepe a piros színnek a kínai (tajvani) esküvő vonatkozásában. Nagyon is sok. Ugyanis Kínában ez a szerencse színe. Ezért piros a menyasszonyi ruha, nemcsak a hagyományos, de a modernek is.

Kép
Kép

Kép KépKép Kép

Piros még többnyire a torta, a terem díszítése, na meg az a bizonyos pénzes boríték is.

Kép Kép

Mindkét tortán látható A suanghszi (shuangxi) 囍, a dupla boldogság jele. Ez kötelező kelléke az esküvőnek. Megjelenik a tortán, a falakon, de még az ajándékok csomagolópapírján is.

Kép

A fordítás kész van, a link pedig a héten valamikor kikerül :D
Kép

Kata58

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016.01.27. 14:07

WOW! Nagyszerű, hogy ilyen jó híreket hoztál kedves Ulbi! :lol: :lol: :lol: Akkor most már tényleg folytatódik majd sokunk örömére ez a sorozat is! :lol: :lol: :lol: HURRÁ!
Kellemes időtöltést a fordítással és jó egészséget! :D :D :D

Ulbi

HozzászólásSzerző: Ulbi » 2016.01.27. 21:38

WOW! Nagyszerű, hogy ilyen jó híreket hoztál kedves Ulbi! :lol: :lol: :lol: Akkor most már tényleg folytatódik majd sokunk örömére ez a sorozat is! :lol: :lol: :lol: HURRÁ!
Kellemes időtöltést a fordítással és jó egészséget! :D :D :D
Kép
Kép

doramaforever

Re: Love Now (28/72)

HozzászólásSzerző: doramaforever » 2016.01.28. 19:58

Jó szórakozást kívánunk a 28. részhez :)

Vissza: “Szüneteltetett sorozatok”