Keresztény tanítások szerint, a pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott ünnep, amelyen a hívek a Szentlélek kiáradását ünneplik.
Moderátorok: Vandi, angeni, doramaforever
Rita, ez nagyon őszinte volt, de én is ezért szeretem.Önző módon a hosszú hétvégét imádom a legjobban a pünkösdben.
Kellemes három napot Mindenkinek!
Unni! Olyan érzékletes a leírásod, hogy látok mindent magam előtt. Nagymamád tündérkertjébe beleképzelemRita, A hegyes-dombos vidékhez szokott szemeimet csakúgy legeltettem az Alföld rónaságán. A gémeskutak is izgalmas látványt nyújtottak.A nagymamám pünkösdi kertje olyan gyönyörű volt, mint egy csodálatos tündérkert.
Jó ég! Nem is vettem észre, hogy nem jó helyre írtam! Igazad van! Legközelebb jobban figyelek majd,Rita, egyébként meg akartam kérdezni, hogy Kata58-at hogyhogy itt köszöntöttük fel a "Társalgóban" és nem a "Szülinaposok köszöntése" fórumrészen? Én is csak mentem utánad, és még csodálkoztam is azon, hogy Levente miért éppen itt kérdezett, amikor rájöttem, hogy mi tévesztettünk és nem a szülinaposokhoz írtunk.![]()
Az összes Katának szóló hozzászólást átraktam a Szülinapos topikbaUnni! Most nézem, hogy a "Szülinaposok köszöntése" topikba írtam én is, és mindenki!
Ott vannak sorban, amit Katának írtunk!
Ma már jobb, ha meg sem szólalok!Az összes Katának szóló hozzászólást átraktam a Szülinapos topikba
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég